covoare
.

Covoare

Cautari similare:
   covoarele tatami      Covoare de cauciuc      covoare      covoare bucatarie   
[Pagina 1 din 2]  2 

degresant, detergent neutru concentrat

DETERFIL - Degresant universal solubil in apa Caracteristici: Detergent degresant care dizolva grasimile, obținându-se rezultate optime pentru orice fel de material. Aplicatii: curata suprafete de marmura, granit, piatra naturala, gresie, faianta, etc. Se poate folosi cu succes si pentru curatarea hotelor, cuptoarelor, curatarea generală în domeniul industriei, curată covoare, mochete si tapiterii.

342 RON/10 L Sc Ramirio Srl Prahova

degresant, detergent neutru concentrat

DETERFIL - Degresant universal solubil in apa Caracteristici: Detergent degresant care dizolvă grăsimile, obținându-se rezultate optime pentru orice fel de material. Aplicatii: curata suprafete de marmura, granit, piatra naturala, gresie, faianta, etc. Se poate folosi cu succes si pentru curatarea hotelor, cuptoarelor, curatarea generală în domeniul industriei, curată covoare, mochete si tapiterii.

Tatami toate masurile transport inclus

Senzuale si unice, tatami sunt o forma traditionala de covoare de gasit în casele din toata Japonia si sunt adânc înradacinate în cultura japoneza. În secolul al 12-lea, covoarele tatami erau bunuri de lux utilizate de catre împarati, nobili, lideri religiosi si oficiali de rang înalt. Se spune ca tatami a venit într-o varietate de dimensiuni si grosime, cu culoarea din tesatura utilizata pe margini care arata gradul de gospodarire individuala a fiecarei familii. Acest obicei desfasurat pâna în secolul 17, atunci când tatami si-au gasit drumul lor în casele oamenilor obisnuiti.

150 EURO/bucata MobilaEcologica Neamt

curatenie canapele piele textile

Ai mari probleme cu petele dupa covoare canapele , fotolii , te putem ajuta! Urmares-te cu atentie ce vom face pentru tine . Ca tu sa fi multumit . Daca vrei sa-ti curatam canapeaua etc.Fa-ti o programare la noi si vom raspunde cerintelor tale cu promptitudine. Curatat canapele si fotolii din material textil. Preturi curatat canapele si fotolii din piele - canapele piele 3 locuri - 120 ron Tva Inclus - canapele piele 2 locuri - 100 ron Tva inclus - fotoliu - 50 ron Curatat canapele din material textil - aspirat canapeaua - indepartarea petelor ( sa nu fie mai vechi de 3 luni si sa nu fie de tus de imprimanta sau carioca ) - curatat canapele prin injectie extractie - timp de uscare (o zi) Preturi curatat canapele si fotolii din material textil si stofa - canapele stofa si textil 3 locuri - 120 ron - canapele stofa si textil 2 locuri - 100 ron - fotoliu stofa si textil - 50 ron - curatat saltele 50 ron Pentru a curata covoare sau mochete trebuie sa aveti ca suprafata peste 30 mp. Preturi curatat covoare si mochete - curatat covoare - 5 lei mp / cel putin 30 de mp

5 RON/bucata curateniecertto Bucuresti

Design interior vila

Servicii profesionalede design interior vile ,case,apartamente si spatii comerciale.Amenajarea unui spatiu , fie ca este resedinta privata sau spatiu public , inseamna creatie , imaginatie , dar in acelasi timp si foarte multa atentie acordata detaliilor si functionalitatii fiecarei zone in parte .Prezentarea proiectului de design interior in 3 D . Toate informatiile si toate cerintele tale , impreuna cu imaginatia si creativitatea noastra sunt puse in proiectul 3D pe care ti-l vom prezenta in imagini fotorealiste , cuprinzand toate detaliile :grinzi,scafe,plafoane , pereti tapetati sau din piatra naturala , pardoseli , usi ,ferestre , mobilier , corpuri de iluminat , perdele , covoare. Oriunde te afli , indiferent unde se afla locatia ta , noi suntem langa tine , pregatiti cu logistica si solutii pentru a raspunde solicitarilor tale , fie ca doresti doar o prezentare 3D , fie ca doresti servicii coplete de design, noi suntem aproape de tine. Pentru proiect de design personalizat locuintei dvs atat in tara cat si in Constanta ne puteti contacta la tel. 0720.665.365 http://www.nikydecor.ro

Curatare si igienizare saltele, mochete, covoare, tapiterii, suprafete dure - www.nextclean.ro

Aspirare cu Filtrare prin Apa - Pentru aceasta operatiune folosim echipamente profesionale cu propietati ecologice prin caracteristicile metodelor pentru care sunt folosite - Echipamentele curata in profunzime si igienizeaza toate suprafetele, eliminand toate tipurile de bacterii si microbi - Dupa terminarea operatiunilor rezultatele vor fi vizibile, echipamentele fiind dotate cu sisteme transparente de colectare a murdariei - Va recomandam metoda aspirare cu filtrare prin apa, sanatatea dumneavoastra fiind pe primul plan. Metoda Injectie - Extractie - Pentru aplicarea acestei metode folosim detergenti ecologici pentru fiecare categorie in parte si echipamente profesionale specifice - Se poate aplica pe toate suprafetele inclusiv mochete, covoare, tapiterii. - Este o metoda des intalnita pentru o curatarea in profunzime. - Practic, echipamentele pulverizeaza apa cu detergentul ecologic specific categoriei care se curata, dupa care prin putere mare de absortie a utilajelor, se extrage murdaria in rezervorul colector. - Rezultatele vor fi vizibile.

Curatenie Generala - www.nextclean.ro

Efectuam operatiuni de curatenie generala pentru persoane fizice si juridice. Oferta personalizata pentru fiecare client in functie de cerinte. Enumeram : - Aspirare suprafete(pardoseli, mochete, covoare etc.) Curatare si intretinere suprafete dupa caz Spalarea suprafetelor si stergerea parchetului Stergerea prafului de pe toate suprafetele care necesita aceasta operatiune Lustruirea mobilierului si a obiectelor Spalarea geamurilor interior si exterior Curatarea si stergerea ramelor si manerelor de geam Aspirarea peretilor si indepartarea panzelor de paianjen daca este cazul Curatarea exterioara si stergerea caloriferelor Stergerea si curatarea prizelor, intrerupatoarelor, corpurilor de iluminat Curatarea si stergerea usilor, tocurilor, manerelor Curatarea si lustruirea obiectelor din spatiile sanitare Dezinfectarea grupurilor sanitare Stergerea si lustruirea faiantei din bucatarie, baie etc. Dezinfectarea bucatariei dupa caz Curatarea exterioara a aragazului, frigiderului, cuptorului cu microunde, filtru cafea etc. Colectarea gunoiului Schimbarea sacilor menajeri Aerisirea incaperilor Odorizarea incaperilor Alte activitati specifice

Copertine retractabile ferestre

Recomandate in special pentru ferestre, copertinele Gaviota creeaza conditii confortabile de temperatura pe timp de vara. La interior, protejeaza covoarele, tapetul si mobila impotriva razelor solare. La exterior, protejeaza cadrul si rama ferestrelor. www.artesctc.ro Coman Constantin: 0746269070

Dezumidificator WD 50

Dezumidificator profesional. Domenii de utilizare: uscarea constructiilor, pivnitelor, garajelor, uscarea in urma inundatiilor, crame, muzee, arhive, depozite, laboratoare, biblioteci, galerii arta, vinoteci, industria alimentara, uscatorii pt. haine, textile, covoare, aplicatii industriale Dezumidificator pe condensare cu recuperare de caldura Certificat Energy Star - consum redus de energie Mod de functionare silentios, curatare usoara, costuri minime de intretinere Filtru usor de curatat, rezistent Recipient de stocare mare, usor de curatat ACEST PRODUS POATE FI INCHIRIAT.

Aspirator Sebo Felix Premium, fabricat in Germania

Cateva caracteristici de baza ale modelului Felix fac din acest aspirator unul intr-adevar deosebit. Este cel mai versatil si inovativ model de la Sebo. Este foarte silentios, usor de manevrat. Este dotat cu batator electric de covoare, accesoriu indispensabil intr-o casa cu covoare. Poate fi dotat si cu POLISHER, dispozitiv de lustruit si aspirat in acelasi timp parchet, gresie, piatra. Lustruirea se face fara a folosi chimicale.Toate aspiratoarele SEBO sunt fabricate in Germania, avand un renume in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea. Furtunul si accesoriile sunt incorporate si le poti folosi imediat. O intreaga gama de accesorii SEBO se pot monta pe acest aparat, in afara de cele incluse. Unitatea centrala a aparatului este detasabila, Felix transformandu-se intr-un aparat foarte usor. Acest lucru te ajuta sa cureti interiorul masinii, treptele, tapiteria, etc. Cablul aspiratorului Sebo Felix are 9.5 m, permitandu-ti astfel o arie mare de curatare. Felix are un sistem de filtrare avansat, capteaza praf in proportie de 99.9%, SEBo Felix este distins cu standardul european de filtrare S CLASS si este aprobat de Fundatia Britanica pentru Alergii.

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: