cuier cu dulap
.

Cuier cu dulap

Cautari similare:
   dulap pal      dulapior africa      cuiere      dulap cu usi glisante      dulap cu usi culisante      cuier si dulap      dulap      dulap ratan      dulap metalic      CUIER POM   
[Pagina 1 din 1]

Mobilier hol pe comanda PRO 04

Mobilierulu pentru hol este realizat din pal melaminat de 18 mm, finisaj arin somon, canturi ABS. Partile componente ale mobilierului sunt: 2 cuiere, dulap cu oglinda si o comoda mica. Finisajul si dimensiunile pot fi modificate dupa indicatiile Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit

Mobilier hol pe comanda PRO 03

Mobilier hol este realizat pe comanda din pal melaminat si este constituit din: cuier, dulap cu usa din oglinda, oglinda si comoda suspendata. Accesoriile utilizate sunt de calitate import Austria: oglinda, manere din alumniu, sistem de prinedere a pieselor ascuns, glisiere si balamale Blum. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobila gradinita la comanda

Realizam pentru Dvs orice tip de mobila pentru gradinita: dulapuri haine, cuiere, bancute, masute si scaune, paturi pliabile, dulapuri jucarii, dulapuri depozitare, mese, birouri, tot ce aveti nevoie pentru o gradinita. Va asteptam cu cele mai bune oferte !

Mobilier Pensiune Maria

Mobilier pentru camere pensiune, la comanda din pal melaminat, finisaje la alegerea clientului, cant ABS. Mobilierul poate contine diverse piese: pat simplu, pat dublu, noptiere, comode, masute cafea, cuiere, dulapuri ... mobilier pensiune la comanda pentru o afacere de succes ! *Livrare mobila pensiune la comanda in toata tara !

CUIER 01

CUIER CU DULAP SI OGLINDA 1400/2000/420 LA COMANDA

995 RON/BUC IDM CHITU GRUP Ilfov
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: