cuier
.

Cuier » Mobilier hol

Cautari similare:
   cuier alb      cuiere      cuiere pom      cuiere de perete      cuiere de perete lemn      cuier si dulap      cuier cu dulap      cuier      cuiere din sticla      CUIER POM   
[Pagina 1 din 1]

Cuier hol la comanda PRO 06

Cuier pentru hol este realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS, dotat cu bara metalica pentru haine si cuiere. Dimensiunile si finisajul mobilierului pot fi modificate in functie de preferintele si necesitatile Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Cuier hol PRO 05

Cuier hol este realizat din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobilier hol pe comanda PRO 04

Mobilierulu pentru hol este realizat din pal melaminat de 18 mm, finisaj arin somon, canturi ABS. Partile componente ale mobilierului sunt: 2 cuiere, dulap cu oglinda si o comoda mica. Finisajul si dimensiunile pot fi modificate dupa indicatiile Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit

Mobilier hol pe comanda PRO 03

Mobilier hol este realizat pe comanda din pal melaminat si este constituit din: cuier, dulap cu usa din oglinda, oglinda si comoda suspendata. Accesoriile utilizate sunt de calitate import Austria: oglinda, manere din alumniu, sistem de prinedere a pieselor ascuns, glisiere si balamale Blum. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: