dambovita
.

Dambovita

Cautari similare:
   constructii metalice, dambovita      dambovita      j_Dambovita   
[Pagina 1 din 1]

Arhivare documente Dambovita

Mit Arhivis Brasov va ofera in toata tara: 1. Arhivare si legatorie: - Furnizarea materialelor si instrumentelor de lucru (coperti, coli, sfoara, adezivi, instrumente de prindere, gaurire si marcare) - Selectionarea si inventarierea arhivei pentru casare - Sortarea si aranjarea cronologica a arhivei permanente - Inventarierea Arhivei finale oferita pe suport electronic 2. Consultanta: - Selectionarea documentelor pentru casare - Intocmirea documentatiei pentru Serviciul ANR - Asistenta in prezentarea lucrarii catre Comisiile ANR - Intocmirea Nomenclatorului Arhivistic - Metode de conservare a Fondului Arhivistic 3. Management: - Obtinerea aprobarilor de mutare si casare a arhivelor - Asigurarea copertilor, dosarelor si cutiilor arhivistice - Igienizarea si dezinsectia spatiilor proprii - Conservarea Arhivelor fizice si electronice.

Foraje puturi si fantani

Executam foraje pentru puturi si fantani in judetele Timis, Sibiu, Brasov, Dambovita, Arges si comenzi din Romania, sisteme de pompare si desecari, denisipari, epusimente si foraje geotermale. Info pe http://www.tipfor.ro

300 RON/metru Tipfor srl Timis

Loturi teren intravilan in rate (200 euro/luna)

Loturi teren in rate, 200 euro/luna, situate Peris-Ilfov (20-40 euro/mp), Tartasesti-Racari Dambovita (17 euro/mp), 30 min din Piata Victoriei, loturi 500-1000 mp, intravilan, construibil, direct proprietar tel 0722.211.038, detalii pe www.landinvestromania.ro

Bordura trotuar monobloc

Borduri trotuar monobloc, obtinute in fabrica prin vibropresare, folosite pentru delimitarea trotuarelor pietonale.Dimensiunile de fabricare sunt: 10x15x50. Pret:6,71 lei/buc, TVA inclus. Produsele se vand la bucata si sunt paletate pe un palet fiind 96 buc (48 ml).Livrarea se face de la punct de lucru Comuna Mogosani, Judetul Dambovita, in apropiere de Orasul Gaiesti.

6.71 RON/bucata TVA inclus SC. ROMBETON CONSTRUCT SRL Ilfov

Bordura rutiera monobloc

Borduri rutiere monobloc, obtinute in fabrica prin vibropresare, folosite pentru delimitarea cailor rutiere. Dimensiunile de fabricare sunt:20x25x50. Pret:13,93 lei/buc, TVA inclus. Produsele se vand la bucata si sunt paletate pe un palet fiind 24 buc (12 ml).Livrarea se face de la punct de lucru Comuna Mogosani, Judetul Dambovita,in apropiere de Orasul Gaiesti.

13.93 RON/bucata TVA inclus SC. ROMBETON CONSTRUCT SRL Ilfov

Boltari

Boltari(blocuri din beton)obtinuti in fabrica prin vibropresare, utilizati in constructii pentru zidarii de orice fel inclusiv in mediile expuse la umiditate sau intemperii(vile,case,garduri, blocuri,hale,camine de canalizare, piscine, etc). Sunt fabricati in doua dimensiuni 20x20x50, 15x20x50, produsele fiind certificate in conformitate cu SR EN 771-3:2004 cu certificatul nr. 00070. Pret: 180 lei/mc TVA inclus Produsele se vand la metru cub si sunt paletate pe un palet fiind 1,2 mc. Livrarea se face de la punct de lucru Comuna Mogosani, Judetul Dambovita, in apropiere de Orasul Gaiesti.

180 RON/mc TVA inclus SC. ROMBETON CONSTRUCT SRL Ilfov
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: