dealeri autorizati mapei
.

Dealeri autorizati mapei

Cautari similare:
   mapei hu      mapei p990      adeziv exterior mapei      sapa autonivelanta mapei      adeziv exterior mapei p 9      mapei p9      mapei ro adresa      www.mapei.ro 20 fisa tehnica      MAPEI      sape mapei   
dealeri autorizati mapei: Rezultate in produse -(4) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Rasina epoxidica fluida parchet Primer MF EC Plus

CALITATE/ SUPER PRET! Primer MF EC Plus, rasina epoxidica bicomponenta pura (100%), fara solventi cu o emisie foarte mica de compusi organici volatili. Are rol de consolidare si hidroizolare a sapelor pe baza de ciment pe care se monteaza parchet cu adezivi reactivi Ultrabond P990 1K, Ultrabond P902 2K, Ultrabond Eco S955 1K. *Rasina pentru consolidare sape grosiere de ciment sau anhidrice (sulfat de calciu) inclusiv la pardoselilor incalzite. La sapele de egalizare de ciment realizeaza bariera de vapori impotriva umiditatii max. CM 5%. Tratament antipraf la pardoselile din beton. *Pe stratul de rasina proaspata, imprastiind nisip de cuart in exces, se formeaza dupa intarire o suprafata rugoasa pe care se toarna in siguranta sapa autonivelanta si mai apoi se monteaza parchet. Set 5 kg = comp. A 4 kg + comp. B 1 kg. CONSUM: 0,2-0,3 kg/mp. APLICARE: cu pensula sau trafalet. DISPONIBIL NUMAI PRIN RETEAUA DE DEALERI AUTORIZATI MAPEI. Pentru informatii suplimentare contactati MAPEI Romania la adresa: info@mapei.ro. Pret pe set de 5 kg, fara TVA !

60.00 EURO/5 KG FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Rasina hidroizolatoare parchet Eco Prim PU 1K Turbo

CALITATE/ SUPER PRET! ECO PRIM PU 1K TURBO- rasina poliuretanica monocomponenta (100%), cu intarire rapida in prezenta umiditatii din aer si sapa, fara solventi (GEV-EMICODE, EC1R). Are rol de bariera de vapori (umiditate in suport max. 5% CM) si consolidare, pentru sape pe baza de ciment sau anhidrice (ipsos/ sulfat de calciu). Obs. Rasina cu intarire rapida, 2 ore ! Ambalaj: bidon metalic 10 kg. Consum: 0,2-0,4 kg/ mp/ strat in functie de starea mecanica si porozitatea suportului. Aplicare: trafalet, pensula, fier de glet. DISPONIBIL NUMAI PRIN RETEAUA DE DEALERI AUTORIZATI MAPEI. Pentru informatii suplimentare contactati MAPEI Romania la adresa: info@mapei.ro. Pret pe bucata 10 kg FARA TVA.

130.00 EURO/10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Rasina hidroizolanta parchet Eco Prim PU 1K

CALITATE/ SUPER PRET! ECO PRIM PU 1K, rasina poliuretanica monocomponenta (100%), cu intarire lenta in prezenta umiditatii din aer si sapa, fara solventi (GEV-EMICODE, EC1R). Are rol de bariera de vapori (umiditate in suport max. 5% CM) si consolidare, pentru sape pe baza de ciment sau anhidrice (ipsos/ sulfat de calciu). Obs. Rasina cu intarire lenta, dar cu o foarte buna penetrare in suport. Ambalaj: bidon metalic 10 kg. Consum: 0,2-0,4 kg / mp/ strat in functie de starea mecanica si porozitatea suportului. Aplicare: trafalet, pensula, fier de glet. DISPONIBIL NUMAI PRIN RETEAUA DE DEALERI AUTORIZATI MAPEI. Pentru informatii suplimentare contactati MAPEI Romania la adresa: info@mapei.ro. Pret pe bucata de 10 kg FARA TVA.

104.40 EURO/10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Sapa autonivelanta parchet, Ultraplan

CALITATE/ SUPER PRET ! Ultraplan, sapa autonivelanta pe baza de ciment, cu intarire si uscare ultrarapida, pentru interior, cu grosime de turnare de la 3-10 mm. *Pentru turnare in grosime de 20 mm la un sac de autonivelanta se adauga 30% in greutate nisip cernut sort 0-4 mm. Sapa autonivelanta Ultraplan este ideala la lucrari de montaj parchet masiv, covor pvc, linoleum sau covor de cauciuc de trafic intens. Ambalaj: sac 23 kg. CONSUM: 1,6 kg/mp/mm de grosime. Rezistenta la compresiune la 28 zile, 30 N/mmp. Clasificata UPEC, P3. Timp de uscare: ~ 24 ore. APLICARE: cu spatula metalica sau pompa. DISPONIBIL NUMAI PRIN RETEAUA DE DEALERI AUTORIZATI MAPEI. Pentru informatii suplimentare contactati MAPEI Romania la adresa: info@mapei.ro. Pret sac 23 kg FARA TVA.

15.64 EURO/23 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: