decorativ
.

Decorativ

Cautari similare:
[Pagina 1 din 26]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 

Numar de casa - Numere de casa

Numar de casa, cu suport decorativ in forma de cap de leu. Material aluminiu. Dimensiune 300 x 150 cm. Greutate 1 kg. Ingarden - Magazin de accesorii si decoratiuni pentru casa si gradina. www.ingarden.ro

85 RON/bucata Ingarden Buzau

ELEMENTE FIER FORJAT

Magazin elemente din fier forjat pentru garduri, balustrade, grilaje, mobilier, obiecte decorative, la preturi exceptionale! livram din stoc sau la comanda!

VIPEQ HISPANIA - PLUTA IN EMULSIE PULVERIZATA

Impermeabilizare totala de acoperisuri si fatade, precum si sigilarea generala de fisuri, crapaturi si altele. Izolant acustic si amortizare al zgomotului de impact. Durabilitate in timp al proprietatilor si caracteristicilor sale fara a fi afectate de agentii atmosferici. Excelenta terminatie decorativa si estetica. Recipient 12Kg= 639.84 ron www.ramirio.ro 0721 582 682

639.84 RON/kg Sc Ramirio Srl Prahova

sticker copii

Autocolant (sticker) decorativ model delfin, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, faianta etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

autocolant hazliu camera copii

Autocolant (sticker) decorativ model arici, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

sticker hazliu camera copii

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model hipopotam cu fluturas; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

decor perete 2 fluturi

Plansa alcatuita din doua autocolante decorative in forma de fluture, cu un model delicat roz sau negru, imprimat pe vinil transparent; se pot aplica pe orice suprafata neteda; Dimensiuni plansa: 50 X 70 cm (fiecare fluture are 42 X 32 cm).

Tablou 983

Panou decorativ pe suport din bumbac cu elemente d...

Tablou 2938

Rama din lemn cu panouri decorative pictate manual...

Tablou 2936

Panou decorativ pictat manual pe suport din bumbac...

[Pagina 1 din 26]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 
Rezultate in: