dormitor copii
.

Dormitor copii

[Pagina 1 din 5]  2   3   4   5 

Draperii si perdele

Draperii dormitor,Draperii living,Draperii black-out,Draperii de lux,Draperii romane Constanta, modele perdele si draperii la comanda,Constanta,Brasov,Ploiesti , draperii black-out , sunt draperiile pe care le recomandam pentru dormitoare , dar si pentru camere de zi . Sunt acele draperii care , datorita tesaturii , nu permit trecerea luminii in incapere . Draperiile blackout sunt prezentate in diverse modele si culori , asfel putand fi folosite pentru camere de copii , camere tineret sau living,Servicii complete de http://www.nikydecor.ro ,masuratori,creatie si montaj.

Inchiriere apartament 2 camere Complex Asmita Gardens

Apartamentul de 2 camere,tip A,87 mp,decomandat.Bucatarie inchisa,dormitor matrimonial cu dressing,cu un living spatios de 24 mp si cu o terasa generoasa de 12 mp si 2 bai,apartamentul este o varianta extrem de confortabila pentru rezidenta.Apartament complet mobilat, bucataria este mobilata si utilata-combina frigorifica Samsung,aragaz/cuptor Beko,cuptor cu microunde,masina de spalat Indesit. Apartamentul are vedere luminoasa,spre Est,fara cladiri care sa obtureze.Complexul beneficiaza de spatii verzi,loc de joaca pentru copii,spa,2 nivele de parcaj subteran,paza 24h,supraveghere video. Se platesc 2 luni de garantie si o luna de avans.

Casa familie, LEGO, L7586

Casa familie - L7586 In casa LEGO Belville este o zi vesela ! Bucurati-va de o zi de neuitat in confortabila casa LEGO Belville ! Mama, tata si copilasii sunt acolo, toate sunt aranjate pentru o zi de distractie ! Gratarul lui tata se incinge cu adevarat ! - Include figurinele: mama, tata si copii ! - Casa include bucatarie cu masa, un scaun inalt pentru copilas, living cu semineu, camera de copil cu patut, un dormitor, baie si o multime de accesorii !

446.4 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulapior mobil la comanda

Mobilier pentru copii este realizat pe comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj verde cu radacina de cires, cant ABS 0,5 - 2 mm, blat termorezistent. Accesorii utilizate: manere din aluminiu, glisiere Blum calitate Austria, rotile pentru o manevrare usoara. Dimensiunile si finisajul pot fi modificate in conformitate de preferintele Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Dulapior copii la comanda

Dulapior pentru micuti este realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj galben, rosu si bleu, canturi ABS. Mobilierul pentru copii este prevazut cu glisiere Blum import Austria si rotile pentru o manevrare usoara. Dulapior copii poate fi utilizat atat in dormitor cat si la gradinita. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Dormitor copii la comanda

Dormitorul pentru copii este alcatuit din: patut, o noptiera, birou si dulapior mobil pentru micuti, dulap si comoda pentru haine. Materialele si accesoriile utilizate sunt de calitate import Austria: balamale si glisire Blum, manere personalizate, rotile pentru dulapiorul mobil. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Comoda copii la comanda

Comoda pentru micuti este realizata din pal melaminat de calitate, finisaj la alegere, canturi ABS, glisiere Blum import Austria si manere personalizate. Oferim solutii practice pentru Dvs si placute pentru micutii Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobilier patut PRO 2

Mobilier patut confectionat la comanda din pal melaminat de calitate, canturi ABS si accesorii import Austria. Finisajul, dimensiunile si structura mobilierului pot fi modificate in functie de preferintele si necesitatile micutului Dvs. In cazul in care nici un model de pe site nu este pe placul dumneavoastra, la firma noastra aveti posibilitatea de a comanda mobila dorita dupa propria schita. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Patut la comanda PRO 1

Patut pentru copii este realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS si feronerie de calitate import Austria. Finisaj utilizat alb, dar poate fi personalizat in functie de preferintele Dvs. In cazul in care nici un model de pe site nu este pe placul dumneavoastra, la firma noastra aveti posibilitatea de a comanda mobila dorita dupa propria schita. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Ansamblu mobiler copii mdf 03

Piesele de mobilier sunt prezentate individual la rubrica ,,Mobilier dormitor copii '

[Pagina 1 din 5]  2   3   4   5 
Rezultate in: