dormitor pal
.

Dormitor pal

[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 

Inchiriere apartament 2 camere Complex Asmita Gardens

Apartamentul de 2 camere,tip A,87 mp,decomandat.Bucatarie inchisa,dormitor matrimonial cu dressing,cu un living spatios de 24 mp si cu o terasa generoasa de 12 mp si 2 bai,apartamentul este o varianta extrem de confortabila pentru rezidenta.Apartament complet mobilat, bucataria este mobilata si utilata-combina frigorifica Samsung,aragaz/cuptor Beko,cuptor cu microunde,masina de spalat Indesit. Apartamentul are vedere luminoasa,spre Est,fara cladiri care sa obtureze.Complexul beneficiaza de spatii verzi,loc de joaca pentru copii,spa,2 nivele de parcaj subteran,paza 24h,supraveghere video. Se platesc 2 luni de garantie si o luna de avans.

Dormitor “AQUAMARINE”

Creat special ca sa descopere frumusetea lemnului “Acvamarin” imbina linii aspre clasice cu o ergonomicitate de exceptie. Driftwood reprezinta structuri lemnoase impletite si linii ondulate intr-o multitudine de nuante. Dormitorul este cu tabla inalta cu functionalitate mare si mecanism de ridicare cu somiera si amortizori puternice cu gaz. Combinatia dintre suprafetele lemnoase simple si desenul elegant in gri nisipiu pune in rama si completeza tabloul maritim. Santurile decorative orizontale si verticale confera modelului usurinta si stil aerian. Noptierele sunt in acelasi stil ca patul, cu desen si manere interesante si neobisnuite.Sertarele sunt cu laturi metalice si baza masiva. Configurate singure, ele capata o functie diferita. ”Acvamarin” aduce puritatea si linistea marilor calde tropicale respectand functia principala a dormitorului-odihna. Sifonierul este cu usi glisante si mecanism de inchidere lenta, cu doua manere permitand confort la folosire. Usile sunt dintr-o singura bucata, descoperind desenul original din linii ondulate. Compartimentarea si dimensiunile sifonierului se aleg dupa catalog. Scrinul este cu patru sertare cu laturi metalice si baza masiva. Manerele subliniaza linia orizontala a scrinului. Setul de dormitor poate sa fie fabricat in culori dupa alegere din catalogul de decoruri pentru “Ergodesign” de la firma austriaca Egger

Dormitor “PHEROMONE”

Atracţie între indivizi este ideea principală folosita în aplicarea patul “PHEROMONE”. In patul este incorporata o lada care puteti folosi cum doriti dumneavoastra.

Canapea extensibila “ERGO”

Ergonomie, dinamica si stil sunt caracteristici principale care constituie natura de mobilier multifuncţional “ERGO”. Dilemele ca: cum ar fi mai bine pe stânga sau pe dreapta, spate mică sau mare, scaun superficial sau profund, sunt inteligent rezolvati prin design-ul inovativ al acestui model. “ERGO” este reglabil în 5 poziţie de adaptare plus si perne reglabila care transforma fiecare dintre cele trei scaune intr-un loc confortabil pentru dumneavoastra. “ERGO” este proiectat ca sa poate sa raspunde la orice nevoie dumneavoastra pentru relaxare optimala.

CONTAINERE, CABINE SI MODULE CONTAINERIZATE

Solutii rapide de spatiu de cazare sau activitate temporara pe cele mai diverse locatii ! Containerele sunt constructii usoare modulare, de dimensiuni standard avind posibilitati multiple de intrebuintare. De asemenea, mobilitatea containerelor ofera posibilitatea posesorilor sa le transporte si sale monteze in timp scurt in diverse locatii. Containerele sunt construite ca ansambluri usoare bazate pe o structura demontabila formata din podea, acoperis, stalpi si panouri cu spuma poliuretanica sau poliester pentru pereti si acoperis. Domenii de utilizare ale containerelor BELVEDERE : - container birou - container sala de conferinta - container dormitor - container grup sanitar - container dusuri - container spalatorie - container bucatarie - container sala de mese - container depozit - container dispensar - container vestiar - container cabina paznic - container PECO - garaj containerizat – containere diverse - complexe de containere Indiferent de destinatia pe care doriti sa o dati containerului Dvs.,BELVEDERE GROUP va ofera cele mai bune solutii de ergonomie si utilizare a spatiului interior. Functie de necesitatea Dvs de spatiu si confort, BELVEDERE GROUP va poate propune diverse constructii de acest tip, cu diverse optiuni: In functie de necesitatile beneficiarului, spatiul disponibil posibilitatile de amplasare,pot fi realizate containere la orice dimensiuni sau la dimensiuni atipice.

MOBILA LIVING CLUJ NAPOCA

MOBILA LIVING CLUJ. SC PROEXUTIL SRL executa la comanda toata gama de mobilier din pal si mdf: mobila bucatarie, mobila dormitor, living, mobilier hol, dressinguri cu usi culisante, mobilier office, mobilier pentru magazine, mobilier pentru farmacii, mobilier hotelier. vizitati pagina firmei MOBILA-CLUJ. WEBS. COM

Dulapior mobil la comanda

Mobilier pentru copii este realizat pe comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj verde cu radacina de cires, cant ABS 0,5 - 2 mm, blat termorezistent. Accesorii utilizate: manere din aluminiu, glisiere Blum calitate Austria, rotile pentru o manevrare usoara. Dimensiunile si finisajul pot fi modificate in conformitate de preferintele Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Dulapior copii la comanda

Dulapior pentru micuti este realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, finisaj galben, rosu si bleu, canturi ABS. Mobilierul pentru copii este prevazut cu glisiere Blum import Austria si rotile pentru o manevrare usoara. Dulapior copii poate fi utilizat atat in dormitor cat si la gradinita. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Comoda copii la comanda

Comoda pentru micuti este realizata din pal melaminat de calitate, finisaj la alegere, canturi ABS, glisiere Blum import Austria si manere personalizate. Oferim solutii practice pentru Dvs si placute pentru micutii Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobilier patut PRO 2

Mobilier patut confectionat la comanda din pal melaminat de calitate, canturi ABS si accesorii import Austria. Finisajul, dimensiunile si structura mobilierului pot fi modificate in functie de preferintele si necesitatile micutului Dvs. In cazul in care nici un model de pe site nu este pe placul dumneavoastra, la firma noastra aveti posibilitatea de a comanda mobila dorita dupa propria schita. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 
Rezultate in: