dulap cu rafturi
.

Dulap cu rafturi

Cautari similare:
   dulap haine      DULAPIOR DIN COLECTIA FASHION CHIC      dulap retea      dulap ratan      dulapuri      Dulap pt dormitor      rafturi metalice comerciale      mese inox cu dulap      dulap cu rafturi      rafturi rigips   
[Pagina 1 din 3]  2   3 

Dotari complete ptr Magazine- Variante Noi si Second Hand ,

Rafturi metalice de perete,gondola,rafturi pine ,rafturi legume fructe,rafturi cu polite spate perforate ptr acatatori ,acatatori simple si duble cromate, standuri expunere,mese casa de marcat,cosuri si carucioare autoservire,porti de intrare client [ mecanice,rotative sau electronice] cu sisteme de ghidaj [compus din stilpi si bari cromate] etc……. Vitrine ,rafturi si dulapuri frigorifice, lazi ,insule ,combine de congelare,camere,minicamera si depozite frigorifice de refrigerare ,congelare sau congelare rapida, instalatii frigorifice cu agregat exterior sau central frigorifice. La comanda ; Supermarkete, Magazine, demontate complect din Germania si remontate in locatia Dvs. Mob ;0721.119.137……..www.frigosztufi.ro

57 EURO/ml sztufi serv srl Bihor

Patut de lemn Combi cu 5 rafturi, Safari

Patut combi cu 2 sertare pentru depozitarea lenjeriei. Patut combi cu comoda de infasat, se poate transforma in dulap cu 3 sertare si pat tineret detasand comoda si fixand suprafata de dormit pe cea mai joasa pozitie. Comoda poate fi montata pe ambele capete ale patului. Inaltimea suprafetei de dormit reglabila in 3 pozitii pe inaltime. Materialul grilajului este din lemn de fag tratat cu lac ecologic, cele doua capete ale patului si comoda sunt facute din pal laminat. Suprafata de dormit ca patut combi: 120 x 70 cm. Suprafata de dormit ca dormeza: 180 x 70 cm. Gama de culori: artar (pret de baza). Sertar dublu asternuturi. Accesorii optionale : saltea din fibra de cocos pe marimea patului, saltea de infasat. Inaltime: 86 cm. Latime: 78 cm. Lungime: 186 cm.

799 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn, combi cu capat drept, Safari

Patut lemn, combi cu capat drept, Safari Comoda poate fi montata pe ambele capete ale patutului. Poate fi transformat in pat si dulap cu rafturi. Inaltimea zonei orizontale poate fi reglata in 3 pozitii. Materialul grilajului este fag tratat cu lac ecologic. Materialul patului si dulapului este pal laminat. Poate fi transformat in dormeza si dulap cu rafturi. Dimensiunile interioare ale patutului: 100 x 60 cm Dimensiunile patului, partea extinsa (fara dulap) : 150 x 60 cm Marimi: 158 x 68 x 86 cm. Gama de culori: fag, brad(pret de baza), cirese, alb.

509 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulap lemn cu model arcuit in partea superioara, Safari

Dulap lemn cu model arcuit in partea superioara, Safari Dulap cu 2 usi din pal laminat cu rafturi si suporturi in interior. Se pot comanda in doua culori: fag respectiv cires. Dimensiuni:108x103x103 cm.

799 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulap lemn cu rafturi si sertare, Safari

Dulap lemn cu rafturi si sertare, Safari Dulap cu 3 sertare si 2 rafturi. Materialul dulapului este pal laminat. Marimea: 126 x 47 x 40 cm. Gama de culori: fag (pret de baza), cires.

415 RON ZonaBebe.ro Cluj

Etajera lemn, Safari

Etajera lemn, Safari Etajera cu 4 rafturi. Materialul etajerei este din pal laminat. Marimea: 180 x 70 x 50 cm. Gama de culori: fag ( pret de baza), cires.

369 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulap lemn colt, Safari

Dulap lemn colt, Safari Dulap cu rafturi si suport pentru umerase. Materialul dulapului este pal laminat. Gama de culori: fag, fag inchis, brad, artar, fag cu bej ( pret de baza), alb, cires, cires cu vanilie, nuc cu alb mat.

719 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulap lemn cu usi si sertare, Safari

Dulap lemn cu usi si sertare, Safari Dulapul cu usi si sertare, inauntru cu rafturi si suport pentru umerase. Marimea: 180 x 90 x 50 cm. Gama de culori: fag (pret de baza), cires.

739 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulap lemn cu 2 usi si sertare, Safari

Dulap lemn cu 2 usi si sertare, Safari Dulapul cu 2 usi si sertare, inauntru cu rafturi si suport pentru umerase. Materialul dulapului este pal laminat. Marimea: 180 x 90 x 50 cm. Gama de culori: fag (pret de baza), cires.

739 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulap lemn cu sertare, Safari

Dulap lemn cu sertare, Safari Dulap cu rafturi, suport pentru umerase si sertare. Materialul dulapului este pal laminat. Marimea: 180 x150 x 50 cm. Gama de culori: artar, fag, brad, fag – bej, (pret de baza), alb, nuca – alb mat, cirese, cirese cu vanilie.

749 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: