dulap cu usi glisante
.

Dulap cu usi glisante

[Pagina 1 din 3]  2   3 

Dormitor “SONATA”

Dormitorul “Sonata” ofera senzatia de echilibru si liniste combinate cu armonia dintre materiale si forme. Tabla traditionala a patului este inlocuita cu perne tapitate confortabile, care datorita posibilitatii de pozitionare in functie de nivelul saltelei intre 0 si 75 de grade, ofera dinamism in intreaga compozitie a dormitorului. Dulapul tapitat cu trei usi glisante si inchidere usoara precum si noptierele inglobate in pat subliniaza balanta designului in setul de dormitor.

Dormitor “ENERGY”

Briză proaspătă de umor, vitalitate si lux se combina in dormitoare “ENERGY”. Configuratia “ENERGY” este un produs de înaltă calitate facut in alb lucios, cu un accent unic de culoare contrastantă, materializa ideea de bază a modelului. Setul de dormitor include: pat cu sistem de iluminare cu leduri care vine in cinci culori / alb, albastru, roşu, verde şi galben, doua noptiere, dulapior (sifonier), dulap cu usi glisante şi închidere lină.

Dormitor “MANILA”

Setul pentru dormitor ”Manila” este un model care arata la fel de bine in fiecare dormitor indiferent de limitarile alegerii dvs din cauza spatiului imobilului. Un pat comod “zburator”, noptiere mobile, scrin inalt si dulap cu usi glisante si inchidere usoara exponeaza structuri lemnoase exotice cu prezenta dinamica in toata compozitia moderna a setului de dormitor.

Dormitor “CUBINA”

Setul de dormitor “CUBINA” aduce in casa Dvs caracter si stil si in mod foarte elegant adauga spirit modern cu formele sale cubice si suprafetele moi. Ergonomia si confortul sunt imbinate cu succes intr-un pat tapitat cu mecanism de ridicare si somiera,iar balanta intre functionalitate si estetica este subliniata de doua noptiere si dulap tapitat cu usi glisante si inchidere usoara

Dormitor “VIOLA”

“VIOLA” este un set de dormitor care se distinge cu stil si un design ritmic si categoric. Forme strict definite si in acelasi timp plastice, fara margine care inspira un sentiment de siguranta, liniste, confort si delicatele. Elementele orizontale si contraste creaza o iluzie de spatialitate. Platforma patului este separata de la podea va permite sa faceti curatenie usor si asa nu se permite colectare la praf sub patul si dumneavoastra evitati posibilitatii de alergii. Platforma patutului este aerabila si permite circulatia permanenta la aer prin salteaua. Dulapul este cu usi glisante si tapitate si sofera cu diferite dimensiuni si diferite variante de distributie interioara.

Mobila dressing la comanda

Mobilier dressing cu usi glisante. Baza este un dulap cu accesorii de calitate import Austria, unde noi schimbam numai fronturile de usi. Va oferim mobila de calitate la preturi avantajoase. Pretul usilor difera in functie de sistemul de glisare si de materialele folosite la panou: sticla, oglinda, pal. Modele realizate din PAL melaminat, canturi ABS, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Aceste piese de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobila dressing PRO 01

Mobila dressing realizata pe comanda reprezinta un dulap cu usi glisante si interior personalizat: sertare, rafturi, bare de aluminiu pentru haine. Accesoriile utilizate sunt de calitate: sistem de glisare, rame si suporturi din aluminiu. Aceste tip de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lem, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata ,fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Mobilier dormitor pe comanda PRO 27

  Mobila domitor este realizata pe comanda, astfel va oferim oportunitatea de a modifica dormitorul in functie de preferintele si nevoile Dvs (dimensiuni, culori, accesorii, componenta). Mobilierul dormitor constituit din pat dublu, o noptiera, comoda si dulap cu usi glisante este realizat din pal melaminat de calitate de 18 mm, cant ABS si feronerie import Austria. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobila dormitor la comanda PRO 26

  Mobila dormitor este realizata la comanda din pal melaminat de calitate de 18 mm, finisaj alb, canturi ABS 0,5 - 2 mm si feronerie import Austria. Mobilierul dormitor este constituit din: pat dublu, 2 noptiere si dulap cu usi glisante. Realizam orice model pe culorile si dimensiunile specificate de Dvs. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Dormitor pe comanda PRO 25

  Mobila dormitor este realizata la comanda din pal melaminat de calitate si cuprinde: pat, 2 noptiere, comoda si dulap cu usi glisante. Accesorii utilizate: glisiere si balamale Blum (import Austria), manere din aluminiu, sistem de glisare si rame din aluminiu pentru dulap. Dulapul pentru dormitor are un interior personalizat (rafturi, bara pentru haine sertare) in conformitate cu dorintele Dvs. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

[Pagina 1 din 3]  2   3 
Rezultate in: