dulap pal
.

Dulap pal

Cautari similare:
   dulap plastic 3 usi      dulap practic      pat din pal alb      paltoane      PAL 26 D      mini masina de spalat rufe      MASINA DE SPALAT VASE 12 SETURI      masina de spalat indesit      paltoane barbati      paleti   
[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 

Mobila la comanda

Executam la comanda din pal melaminat, mdf, pal furniruit cu ornamente sculptate in lemn masiv (onlay-uri, cornise, capiteliuri,frize) pentru bucatarii, dormitoare, living-uri, camere tineret, camere de copii, patuturi si birouri masinuta, dulapuri castel, etc, dressing-uri, spatii comerciale, sau orice tip de mobilier pt casa sau spatiul dvs, toate personalizate. Oferim consultanta, proiect 3d, transport si montaj gratuit.tel: 0752531373 adresa webb:http://www.marissmob.com

100 RON Marissmob Cluj

Kit de siguranta, Chicco

Kit de siguranta, Chicco Kit-ul de siguranta este un set de produse creat cu scopul de a va ajuta sa va protejati copilul de pericolele comune din casa dvs. Articolele propuse sunt rezultatul cercetarii in numeroase situatii, unde este necesara protejarea copilului. Kit-ul de siguranta contine produse facute din materiale sigure si functionale in diferite situatii. Sistemele de siguranta va vor permite sa izolati prizele, sa blocati deschiderea sifonierului, a sertarelor, a dulapurilor care contin obiecte periculoase. De asemenea,setul contine aparatori de colturi, protejand astfel copilul de marginile ascutite ale mobilei, sau prinderea degetelor in usa. Kit-ul de siguranta contine si o lampa de veghe. Kit-ul de siguranta contine : 2 aparatori frigider / dulap 10 aparatori priza 1 aparatoare degete / usa 1 aparatoare dupal 1 lampa de veghe 4 aparatori colturi

128 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn combi cu sertar si dulap, Safari

Materialul grilajului este fag tratat cu lac ecologic. Materialul patului si dulapului este pal laminat. Inaltimea zonei de dormit poate fi reglata in 3 pozitii. Marimi: 176 x 68 x 90 cm. Dimensiunile interioare ale patutului: 120 x 60 cm. Patutul poate fi transformat intrun pat junior, care poate fi folosit pana la 14 ani. Marimea acestui pat: 170 x 60 cm Gama de culori: fag, fag inchis, brad, artar, fag cu bej. Ca accesorii pentru patut, se pot cumpara: saltea din burete sau saltea cu fibra de cocos de marimea patutului si saltea pentru infasat.

720 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut de lemn Combi cu 5 rafturi, Safari

Patut combi cu 2 sertare pentru depozitarea lenjeriei. Patut combi cu comoda de infasat, se poate transforma in dulap cu 3 sertare si pat tineret detasand comoda si fixand suprafata de dormit pe cea mai joasa pozitie. Comoda poate fi montata pe ambele capete ale patului. Inaltimea suprafetei de dormit reglabila in 3 pozitii pe inaltime. Materialul grilajului este din lemn de fag tratat cu lac ecologic, cele doua capete ale patului si comoda sunt facute din pal laminat. Suprafata de dormit ca patut combi: 120 x 70 cm. Suprafata de dormit ca dormeza: 180 x 70 cm. Gama de culori: artar (pret de baza). Sertar dublu asternuturi. Accesorii optionale : saltea din fibra de cocos pe marimea patului, saltea de infasat. Inaltime: 86 cm. Latime: 78 cm. Lungime: 186 cm.

799 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn, combi cu capat drept, Safari

Patut lemn, combi cu capat drept, Safari Comoda poate fi montata pe ambele capete ale patutului. Poate fi transformat in pat si dulap cu rafturi. Inaltimea zonei orizontale poate fi reglata in 3 pozitii. Materialul grilajului este fag tratat cu lac ecologic. Materialul patului si dulapului este pal laminat. Poate fi transformat in dormeza si dulap cu rafturi. Dimensiunile interioare ale patutului: 100 x 60 cm Dimensiunile patului, partea extinsa (fara dulap) : 150 x 60 cm Marimi: 158 x 68 x 86 cm. Gama de culori: fag, brad(pret de baza), cirese, alb.

509 RON ZonaBebe.ro Cluj

Patut lemn Combi cu dulap, Safari

Patut lemn Combi cu dulap, Safari Comoda poate fi montata pe ambele capete ale patutului. Poate fi transformat in pat si dulap. Materialul grilajului este fag tratat cu lac ecologic. Materialul patului si dulapului este pal laminat. Inaltimea zonei orizontale poate fi reglata in 3 pozitii. Dimensiunile interioare ale patutului: 120 x 60 cm. Dimensiunile patului : 170 x 60 cm. Marime: 176 x 68 x 90 cm. Gama de culori: fag cu bej, artar, fag, brad(pret de baza), cires cu vanilie, nuca cu alb mat.

689 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulap lemn cu model arcuit in partea superioara, Safari

Dulap lemn cu model arcuit in partea superioara, Safari Dulap cu 2 usi din pal laminat cu rafturi si suporturi in interior. Se pot comanda in doua culori: fag respectiv cires. Dimensiuni:108x103x103 cm.

799 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulap lemn cu rafturi si sertare, Safari

Dulap lemn cu rafturi si sertare, Safari Dulap cu 3 sertare si 2 rafturi. Materialul dulapului este pal laminat. Marimea: 126 x 47 x 40 cm. Gama de culori: fag (pret de baza), cires.

415 RON ZonaBebe.ro Cluj

Etajera lemn, Safari

Etajera lemn, Safari Etajera cu 4 rafturi. Materialul etajerei este din pal laminat. Marimea: 180 x 70 x 50 cm. Gama de culori: fag ( pret de baza), cires.

369 RON ZonaBebe.ro Cluj

Dulap lemn colt, Safari

Dulap lemn colt, Safari Dulap cu rafturi si suport pentru umerase. Materialul dulapului este pal laminat. Gama de culori: fag, fag inchis, brad, artar, fag cu bej ( pret de baza), alb, cires, cires cu vanilie, nuc cu alb mat.

719 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 
Rezultate in: