electro casnice
.

Electro casnice

[Pagina 1 din 11]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 

Laptop HP G6 - 1352 eg 15,6/39 cm

Microprocesor: 1,9 GHz AMD Dual Core A4 3305M APU cu Radeon HD 6480G + 7450 M Dual Graphics Microprocesor Cache: 1 MB L2 cache Memorie: 6 GB DDR3 Memorie maxima: suporta pana la 6 GB DDR3 Grafica video: AMD Radeon HD 6480G +7450M Dual GPU (1 GB DDR3 dedicata) Display: 39,6 cm (15,6) HD LED BrightView (1366 x 768) Hard Drive: 500 GB SATA Multimedia Drive: Suport Multi DVD �R/RW cu strat suport dublu Card retea: integrat 10/100 BASE-T Ethernet LAN Conectivitate wireless: 802.11 b/g/n Sunet: Boxe Altec Lansing Tastatura: echipata complet Mouse: TouchPad cu buton on/off Cititor de carduri: Media digitale multi-format Porturi externe: 1 VGA, 1 iesire audio, 1 intrare microfon, 3 USB 2.0, 1 RJ45 Dimensiuni: 37,4 x 24,5 x 3,63 cm Greutate: incepe la 2,55 kg Putere: 90W AC adaptor putere, 6 celule Li-Ion Camera WEB cu microfon digital integrat (VGA) Sistem de operare: Genuine Windows7 Home Premium 64

Dezumidificator compact TTK 75S

Date tehnice: - performanta de dezumidificare/24h: la 30C/80% RH: 20l 24l - debit de aer: 180 m/h - gama de functionare: temperature: 5C - 35C umiditate relativa: 49 100% RH - tensiune de alimentare: 230 V/ 50 Hz - consum maxim de energie: 0.33 kW - rezervor de apa: 4l - nivel de zgomot: 46 48 dB (A) - dimensiuni: L x l x h: 300 x 350 x 585 mm - greutate: 13 g

Piese de Frigider, oferte si promotii la www.materiale-piesefrigorifice.ro, calitate garantata la preturi accesibile.

materiale-piesefrigorifice.ro Piese de schimb si accesorii pentru orice model de aer conditionat,frigider,combina frigorifica,masina de spalat,freon,piese de frigider,scule aer conditionat.

Inchiriere apartament 2 camere-Asmita Gardens

Apartamentul de 2 camere,zona centrala Tineretului-Timpuri Noi cu o suprafata de 97 mp este cea mai potrivita optiune pentru o familie tanara.Apartamentul este decomandat si inteligent impartit.Bucatarie americana si living foarte generos,terasa de 20 mp si o baie.Complexul beneficiaza de spatii verzi,loc de joaca pentru copii,spa,2 niveluri de parcaj subteran,paza 24h,supraveghere video.Complet mobilat si utilat (inclusiv cu vesela, aspirator, cuptor cu microunde etc),mobilierul si electrocasnicele sunt noi si de foarte buna calitate.Zona centrala,apropiere statie metrou,centre comerciale,parcul Tineretului si Parcul Carol.

Intrerupatoare cap scara -Gewiss System

Intrerupatoarele cap scara se utilizeaza pentru aprinderea si stingerea unei lumini din doua locuri diferite.Prin adaugarea de intrerupatoare reversibile (cruce) se poate ceste numarul de locuri de apridere cu un numar egal cu numarul intrerupatoarelor cruce intercalate in schema . Pentru instalatiile unde este necesara aprinderea din mai multe locuri se poate alege si o varianta mai moderna cu teleruptoare ( intrerupator pas cu pas sau releu de impuls ), comandat cu pushbutoane. Gewiss System este o gama de aparate electrice modulare , care se poate configura in ansambluri de la 1 la 6 module , montate in doze ST , CG sau PT , si suportii aferenti , montate in linie pe un singur rand , sau in ansambluri de 8 sau 12 modeule in configuratii etajate pe doua nivele . Modulele electrice Gewiss System se fabrica in doua variante coloristice , alb si negru, in gama completa care asigura toate funtiile electrice necesare unei instalatii casnice : intrerupatoare normale sau speciale , cap scara , cruce , cu revenire , ,pentru jaluzele , dimmere , prize energetice schuko sau standard italian , prize de date , tv , telefon , audio , etc. Placile ornament se produc in doua variante , cu colt rotunjit - TOP SYSTEM , sau cu colt drept - VIRNA , in mai multe variante coloristice .

Afacere de criza retururi paleti electronice electrocasnice

Vand retururi Germania electrocasnice ,multimedia, haine ,detergent in cantitati mari,mobila second,pantofi,draperii perdele,in limita stocului direct din depozitul nostru din Germania, paletele sant mix nu sant sortati asa cum vin asa sant vanduti afacere de criza. Depozitul se afla in localitatea 91522- Ansbach Germania,pt. informatii sunati va rugam la 00491701632968 sau 0724706481

Ventilatoare casnice si industriale Novovent

Novovent produce ventilatoare si sisteme de ventilatie pentru utilizari casnice dar mai ales pentru uz industrial, la cele mai exigente standarde si reglementarile internationale oferind solutii competitive cu un design atragator si instalare simpla, impreuna cu o gama larga de accesorii. Novovent este primul producator spaniol certificat ISO 9002 in BE3, in prezent, ISO 9001:2000. Pentru a optimiza selectia ventilatoarelor necesare , Novovent ofera celor care au nevoie, un program de calculator complet pentru calcularea instalatiei si trierea modelelor pentru a fi utilizate corect. Sistem Multiflow Novovent, M.N.S. Gama de ventilatoare de tip axial Novovent este completata cu un sistem de asamblare exclusiva a lamelelor pentru acelasi diametru si viteza de rotatie, cinci unghiuri diferite de inclinare, inclusiv de diferite dimensiuni de hub-uri, schimbarea numarului de palete, precum si dimensiunea lamei si designului. Aceste configuratii numeroase ale rotorului, combinate cu viteze de rotatie diferite ale motorului a va oferi cea mai buna solutie functie de prioritatile dumneavoastra : fluxul de aer, presiune, consum, nivelul de zgomot, de marimea sau de cost. Zimtate Concept Novovent, S.N.C. Novovent a dezvoltat o noua generatie lame.Sau obtinut performante mai ridicate prin utilizarea lamelor zimtate in forma de secera , sau diminuat problemele de turbulenta si s-a redus nivelul de zgomot .

Bucatarie Orange PRO

Preturile afisate pe site pentru mobila de bucatarie sunt orientative si nu includ electrocasnicele. Materiale: - PAL melaminat : Kronospan, Egger, Thermopal, Lesna . - Cant ABS de 05 - 2 mm : Rehau, Hranipex pe toate zonele vizibile (sertare, usi, laterale, polite etc.) (exceptie fac usile MDF care nu au cant ABS) - Elemente de cuplare demontabile, metalice, ascunse pentru corpurile de capat. - Sistem de fixare corpuri superioare cu reglaj - Picioare reglabile pe corpuri inferioare 100 mm , Inaltator aluminiu pentru a impiedica trecerea apei intre blat si faianta, plinta de aluminiu fixata pe picioare. - Balamale aruncatoare de provienenta Austria si Italia. Masuratori, proiect 3D ,transport si montaj gratuit. Realizam orice model cu orice culoare va doriti in spatiul util . Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn , pal lucios , mdf , ratan,, sticla sablata , fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Intrerupatoare Gewiss - ansamblu 3 module

ansamblu modular- gewiss system,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul . intrerupatoarele pot fi de 10a sau de 16a in constructie normala sau speciala : - deviator (cap scara ) - inversor (cap cruce ) - cu revenire(pushbuton) - cu snur ( cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens ,pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj , etc. intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze rosu-portocaliu . produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module la care s-a atasat o placa ornament(rama )corespunzatoare . placile ornament sunt disponibile in 14 variante de culoare si trei variante de design iar aparatele pot fi albe sau negre . se poate monta intr-o doza ( gewiss;vimar ; bticino ;), st sau cg de 3 module . aparatele modulare pot fi construite in configuratii de la 1 la 6 module si in formate exceptionale de 12 sau 18 de module , in doze st , cg ,pt sau pt cu protectie ip 55. aparatele care compun astfel de module pot fi si prize de alimentare ( de un modul pentru aparate electronice sau schuko pentru aparate electocasnice)prize de semnal(tv;telefon sau date)variatoare de tensiune ,detectoare ,sau aparate de automatizare , cu dimensiuni de la 1 la 4 module .

Prize electrice modulare Vimar - ansamblu 7 module

Ansamblu de 7 module Vimar Plana constituit din doua prize schuko 16A/230Vca(standard german - 2 module folosita pentru aparate electrocasnice) ,o priza 10A/230Vca+ impamantare ( 1 modul standard italian folosita pentru aparatura electronica ), o priza pentru telefon (1 modul) si o priza pentru cablu Tv (1 modul).Aparatele se fixeaza pe un suport de 7 module la care s-a atasat o placa ornament corespunzatoare din plastic(tehnopolimer)alba. Intreaga configuratie se poate monta intr-o doza ST GC sau PT de 6 module . Produsul expus are caracter de exemplu. Vimar Plana ofera posibilitatea realizarii de configuratii de 1 ;2;3;4 si 7 module montate in suporti liniari sau ansambluri de 14-21 module dispuse pe doua sau trei etaje si dispune de toate aparatele necesare instalatiei electrice, atat in constructie clasica si digitala .

[Pagina 1 din 11]  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11 
Rezultate in: