f b s company
.

F b s company

[Pagina 1 din 9]  2   3   4   5   6   7   8   9 

Taxi Brasov.Transport Brasov - Otopeni, Baneasa, Sibiu, Tirgu Mures.

www.4t4u.ro Din 1993 efectuam servicii de taximetrie in Brasov, in tara si in strainatate. Cei mai buni soferi, vorbitori de engleza si germana, va stau la dispozitie 24/ 7. Oferim transport catre orice destinatie din Romania cat si in afara tarii. Transfer la si de la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, vizitarea obiectivelor turistice dorite, vacanta sau business, cu noi vor fi intotdeauna deosebite. Driving you from the International Airport Henri Coanda Otopeni, to Brasov and back, to Dracula's Castle in Bran, Peles Castle in Sinaia, or any other location you choose, learning you about romanian history, it's our job. To make you feel free, our company let's you choose the route, touristical objectives, and stops of your tour. Any tour can be personalized and extended depending on your request. Tarife (autoturism) Pretul pentru 1 km este de 0.20 + TVA (19%). Sunt incluse asigurare de persoane, asigurare de bagaje, sofer si combustibil. Prices (for car) The price is 0.20 + VAT (19%) for 1 km. Passengers and luggage insurance, driver and fuel are included.

0.20 EURO//km Taxi 4T4U Brasov

Tigla metalica Coilprofil

Tigla metalica Metigla de la Coilprofil imbina aspectul clasic al tiglelor cu rezistenta deosebita a otelului de calitate. Protectia anticoroziva de minim 275 gr Zinc/mp ofera o durata mare de viata produsului, comparativ cu invelitori similare, dar care au o protectie anticoroziva mult mai mica ( intre 90 gr. Zinc/mp si 200 gr. Zinc/mp ). In conditii normale de mediu, durata de viata a unui acoperis Coilprofil este de peste 50 de ani . Avantajele unui sistem de invelitoare tip tigla metalica Coilprofil sunt : montajul rapid ( datorita lungimilor mari a panourilor de tabla tip de executie scade considerabil ), greutatea redusa a acoperisului ( comparativ cu tiglele de beton, o invelitoare Coilprofil poate fi si de 10 ori mai usoara ), pretul intregului sistem ( comparativ cu invelitorile clasice de tigla sau cu invelitorile inn panouri mici, atat pretul materialelor, cat si pretul montajului este mai mic ), paleta larga de culori ( teoretic, un sistem de invelitoare Coilprofil poate fi produs in orice culoare ). Recomandam instalarea unui sistem de invelitoare tip tigla metalica Coilprofil, pe acoperisuri cu panta mai mare de 14 grade.

Tigla metalica Gerard Heritage

Alege tigla metalica Gerard Heritage, care imbina profilul clasic al tiglei traditionale cu durabilitatea si greutatea redusa a tiglei metalice.Acoperirea cu piatra confera tiglei metalice Gerard Heritage un aspect deosebit, iar gama larga de culori o face potrivita pentru orice fel de acoperis.

Centre de prelucrare prin frezare CNC

Centre de frezare destinate productiei de masa si serie mare caracterizate prin faptul ca prelucrarea se face chiar in timp ce se incarca urmatoarele piese pentru prelucrare. Pot avea unul sau mai multi arbori principali. Sunt masini unelte caracterizate prin faptul că dintr-o singură prindere se pot face prelucrări pe 5 din fetele piesei, fapt ce asigură o precizie deosebită.

Masini si centre de rectificare CNC

Centre de rectificare pentru productii de masa si serie mare care combină avantajele strunjirii de degrosare cu operatia de rectificare intr-o singura prindere. Incarcarea si descarcarea centrelor se face automat piesele fiind prinse si ridicate de pe banda transportoare de alimentare de către arborele principal al masinii.

Strunguri Verticale CNC - tip "PICK-UP"

Strunguri CNC pentru productii de masa si serie mare cu axul principal vertical caracterizate prin faptul ca piesa este prinsa si ridicata de catre arborele principal direct de pe banda transportoare de alimentare, apoi dusa in zona de lucru si prelucrata. Construcţia verticala permite o eliminare foarte uşoara a aschiilor (gravitationala). Pot fi programate sa execute concomitent o gamă variata de operaţii: strunjire (de degrosare/finisare), rectificare si chiar danturare. Exista modele care sunt dotate cu mai multi arbori principali care executa concomitent sau succesiv operatiile programate.

Masini de electroeroziune cu fir

AU si SP sunt masinile de electroeroziune cu fir de la ACCUTEX care pot taia cu viteze intre 180 si 280 mm2/min. Accutex este primul producator de masini cu electroeroziune cu fir din Taiwan

Tabla tip tigla Coilprofil

Tabla tip tigla Coilprofil este un produs de calitate realizat din tabla de otel cu protectie de 275 gr. Zn/mp . Oferta de tigla metalica Coilprofil cuprinde o paleta larga de culori atat in varianta de acoperire cu polyester lucios, cat si in varianta de acoperire cu polyester mat .

Tabla tip tigla Viking

Tabla tip tigla produsa de VikingProfil este disponibila intr-o paleta larga de modele si culori. Rav Construct Copany comercializeaza si monteaza tigla metalica Viking realizata din tabla de otel cu grosimea de 0,5 mm, modele Koral, Kron si Rubin Plus .

Tigle metalice Gerard

Tiglele metalice Gerard sunt produse de calitate superioara realizate din otel protejat cu AlZn. Tiglele metalice Gerard sunt disponibile in cinci modele distincte, fiecare dintre acestea imitand un sistem clasic de invelitoare .

[Pagina 1 din 9]  2   3   4   5   6   7   8   9 
Rezultate in: