feronerie mobilier
.

Feronerie mobilier

[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 

Living la comanda PRO 12

Mobilier living este realizat din pal melaminat de 18 mm, sticla, canturi ABS si feronerie de calitate import Austria. Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Masuta la comanda 03

Masuta este realizata din pal melaminat de 18 mm, cant ABS si feronerie de calitate import Austria.  Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni. Mobila poate fi personalizata in functie de necesitatile fiecarui spatiu. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Receptie pe comanda PRO 02

Receptia pe comanda este realizata din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS, sticla si feronerie de calitate import Austria.  Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni. Mobila poate fi personalizata in functie de necesitatile fiecarui spatiu.

Patut la comanda PRO 1

Patut pentru copii este realizat la comanda din pal melaminat de 18 mm, canturi ABS si feronerie de calitate import Austria. Finisaj utilizat alb, dar poate fi personalizat in functie de preferintele Dvs. In cazul in care nici un model de pe site nu este pe placul dumneavoastra, la firma noastra aveti posibilitatea de a comanda mobila dorita dupa propria schita. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Dormitor la comanda PRO 28

  Mobila de dormitor este realizata la comanda din pal melaminat de 18 mm,pe finisajul Stejar Royal, canturi ABS si feronerie de calitate import Austria. Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni.  Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Mobilier dormitor pe comanda PRO 27

  Mobila domitor este realizata pe comanda, astfel va oferim oportunitatea de a modifica dormitorul in functie de preferintele si nevoile Dvs (dimensiuni, culori, accesorii, componenta). Mobilierul dormitor constituit din pat dublu, o noptiera, comoda si dulap cu usi glisante este realizat din pal melaminat de calitate de 18 mm, cant ABS si feronerie import Austria. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobila dormitor la comanda PRO 26

  Mobila dormitor este realizata la comanda din pal melaminat de calitate de 18 mm, finisaj alb, canturi ABS 0,5 - 2 mm si feronerie import Austria. Mobilierul dormitor este constituit din: pat dublu, 2 noptiere si dulap cu usi glisante. Realizam orice model pe culorile si dimensiunile specificate de Dvs. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobilier dormitor PRO 24

  Mobilier dormitor este realizat din pal melaminat de 18 mm, cant ABS si feronerie de calitate import Austria. Acest tip de mobilier poate fi comandat de Dvs pe alte culori si dimensiuni. Mobila dormitor este constituita din: pat dublu, 2 noptiere, o comoda si dulap cu usi simple si oglinzi. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Mobilier bucatarie Candy PRO

Mobilierul pentru bucatarie este alcatuit din corpuri realizate la comanda din pal melaminat, canturi ABS, feronerie pentru mobila import Austria. Mobila bucatarie poate fi personalizata dupa specificatiile Dvs unice: dimensiuni, culori, accesorii. Masuratori, proiect 3D, transport si montaj gratuit. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Bucatarie la comanda Orange PRO02

Mobilier bucatarie este confectionat la comanda din materiale si feronerie de calitate (import Austria). Dimensiunile si structura mobilei de bucatarie pot fi modificate in conformitate cu preferinetele si necesitatile Dvs. Realizam orice model va doriti din pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

[Pagina 1 din 6]  2   3   4   5   6 
Rezultate in: