feronerie usi
.

Feronerie usi

[Pagina 1 din 1]

Mobilier dormitor pe comanda PRO 27

  Mobila domitor este realizata pe comanda, astfel va oferim oportunitatea de a modifica dormitorul in functie de preferintele si nevoile Dvs (dimensiuni, culori, accesorii, componenta). Mobilierul dormitor constituit din pat dublu, o noptiera, comoda si dulap cu usi glisante este realizat din pal melaminat de calitate de 18 mm, cant ABS si feronerie import Austria. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobila dormitor la comanda PRO 26

  Mobila dormitor este realizata la comanda din pal melaminat de calitate de 18 mm, finisaj alb, canturi ABS 0,5 - 2 mm si feronerie import Austria. Mobilierul dormitor este constituit din: pat dublu, 2 noptiere si dulap cu usi glisante. Realizam orice model pe culorile si dimensiunile specificate de Dvs. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit.

Mobilier dormitor PRO 24

  Mobilier dormitor este realizat din pal melaminat de 18 mm, cant ABS si feronerie de calitate import Austria. Acest tip de mobilier poate fi comandat de Dvs pe alte culori si dimensiuni. Mobila dormitor este constituita din: pat dublu, 2 noptiere, o comoda si dulap cu usi simple si oglinzi. Masuratori, proiect, transport si montaj gratuit. Folosim material pal mat, pal imitatie fibra lemn, pal lucios, MDF, ratan, sticla sablata, fumurie, oglinda, oglinda fumurie.

Texturi usi glisante

Va punem la dispozitie diverse texturi pentru usi glisante/usi culisante: pal melaminat simplu sau lucios de 18 mm, ratan diferite culori, geam sablat, simplu sau vopsit. Accesorii si feronerie usi: sistem de glisare din aluminiu, sine din aluminiu incadrate/ascunse in podea si tavan, rulmenti, manere longitudinale din alumniu. Usi glisante / usi culisante la comanda la Mobila Comanda .com !

ferestre si usi din lemn stratificat

executate din lemn rasinoase , stejar . feronerie GU , chedere speciale lemn ...lacuite cu lac protector ...

USA DE GARAJ SECTIONALA REZIDENTIALA

USA IZOLATA FERONERIE ZINCATA(flexi force OLANDA) PANOURI 42MM TEXACO (SUEDIA) 4 CHEDERE DE ETANSARE ARCURI ZINCATE CULORI STANDARD:ALB,MARO,ARGINTIU STEJAR AURIU INCHIS SI DESCHIS,MAHON,NUC,NUC VERDE

MOBILA LA COMANDA

Mobila de bucatarie,DORMITOR,living. usi glisante ,pat rabatabil, birou, spatii comerciale - mobila de culoare la alegere este realizata din pal melaminat de 18mm, cant abs si feronerie de calitate import Austria. Preturile afisate pe site pentru mobila de bucatarie sunt orientative si nu includ electrocasnicele. Materiale: - PAL melaminat : Kronospan, Egger, Thermopal, Lesna . - Cant ABS de 05 - 2 mm : Rehau, Hranipex pe toate zonele vizibile (sertare, usi, laterale, polite etc.) (exceptie fac usile MDF care nu au cant ABS) - Elemente de cuplare demontabile, metalice, ascunse pentru corpurile de capat. - Sistem de fixare corpuri superioare cu reglaj - Picioare reglabile pe corpuri inferioare 100 mm , Inaltator aluminiu pentru a impiedica trecerea apei intre blat si faianta, plinta de aluminiu fixata pe picioare. - Balamale aruncatoare de provienenta Austria si Italia. Acest tip de mobilier poate fi comandat de dumneavoastra pe alte culori si dimensiuni. Mobila poate fi personalizata in functie de necesitatile fiecarui spatiu.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: