.

Casa si Gradina » Accesorii si Decoratiuni ferestre - Catalog firme

[Pagina 1 din 2]  2 

REGATA ANUNTURI

VITRALII DE CALITATE SUPERIOARA LA CELE MAI BUNE PRETRURI!! PENTRU MAI MULTE POZE SI MODELE DE VITRALII ACCESATI SITEUL: www.vitralii.net

SC ACANTA SRL

Comercializam la preturi de producator jaluzele vertical, jaluzele orizontale, rolete textile, falduri,perdele, rulouri exterioare din AL si plase antiinsecte .

MARGRUP

Magazin online de elemente din fier forjat pentru confectionare garduri, porti, balcoane, balustrade, grilaje pentru usi, grilaje de ferestre, mobilier sau decoratiuni din fier forjat.

Glassdeco

Producem si montam usi si pereti sticla securizata,diverse inchideri,vitralii clasice.

ZAUN IMPLEMENT

ZAUN IMPLEMENT Firma noastra executa la comanda confectii din fier forjat; porti, garduri, balustrade, grilaje, mobilier pentru casa si gradina. Deasemeni oferim solutii pentru auromatizarea portilor. Montam usi de garaj sectionale si tip rulou.Transportul si montajul sunt incluse in pret. Persoana de contact:Adrian Marsovina Tel:0723914189

Arbex Art Decor

Ne-am canalizat activitatea pe domeniul decoratiunilor de perete. Ne ocupam cu servicii profesionale de inramari din 2004. Confectionam pe langa rame, si tablouri decorative: pictura la comanda, postere inramate. Acum adaugam activitatii noastre si importul de postere de arta, iar de curand stickere decorative si fototapet. Pe site-ul www.arta-inramarii.ro veti gasi mai multe informatii despre rame si tablouri. Cautam magazine interesate sa comercializeze stickere decorative si fototapet. Am creat si posibilitatea comercializarii online pentru persoane.

SC ADRIANY CONSTRUCT SRL

SOCIETATEA NOASTRA VA OFERA O GAMA COMPLETA DE SERVICII IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR,INCEPAND CU FAZA DE PROIECTARE ,AVIZARE, EXECUTIE,COORDONARE,SUPORT TEHNIC,COORDONARE PE LINIE DE SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA,CONSULTANTA JURIDICA. CONSTRUIM ATAT LA ROSU CAT SI LA CHEIE,CASE VILE ORIUNDE IN TARA,TERMO SI HIDROSOSTEM,FINISAJE ,TENCUIELI ETC. TEL-0721506617 -0768848357 FAX-021/3362035

SINEXDIN

SC. SINEXDIN S.R.L. este o firma romaneasca, cu capital integral privat, specializata in productia, comercializarea si montarea sistemelor destinate protectiei solare si umbririi, protectiei locuintei, a spatiilor comerciale si a celor industriale. Deviza noastra: Lucrul facut bine la timpul lui, cere mai putina bataie de cap dupa! Serviciile enumerate sunt valabile pentru toata gama de produse: Plase tantari, rulouri exterioare, usi de garaj, grilaje, usi de garaj sectionale, tamplarie aluminiu sau pvc.

G&T UNIC DISTRIBUTION

G & T UNIC DISTRIBUTION SRL Infiintata in Orasul Bucuresti cu un unic scop, sa ofere clientilor o varietate complexa de servicii necesare. Venind in intimpinarea necesitatilor si dorintelor Dvs., o echipa de profesionisti cu experienta va sta la dispozitie. Specialistii nostrii efectueaza lucrarile la cele mai inalte standarde occidentale, indreptindusi atentia in directia calitatii si garantiei serviciilor oferite. DOMENIUL DE ACTIVITATE AL FIRMEI Amenajari/Renovari Interioare Cu o experienta extensiva in amenajarea si renovarea apartamentelor, vilelor de lux, etc, specialistii nostri va ofera o gama variata de servicii la cele mai inalte standarde de calitate, pornind de la renovari complete pina la ultimul detaliu. Montam: Gresie, Faianta, Parchet Melaminat, Tencuieli, Glet, Sape, Tinci, Zugraveli, Finisaje, Compartimentari, Rigips, Tavane False, Scafe. Vinzare si montaj aparate de aer conditionat Comercializarea de aparate A/C diferite modele (9000-12000-18000 BTU). Service, montari orice tip de aparat A/C in case, blocuri / apartamente, institutii, etc. MONTAJ GRATUIT IN LIMITA A 3m DE TRASEU FRIGORIFIC GARANTIE 2 ANI Instalatii Technico-Sanitare Oferim instalatii sanitare ( Baie, Bucatarie, Coloane de Bloc, etc.) Montari de Jaluzele Verticale Comercializarea de materialele textile si componente pentru Jaluzele Verticale. Montam pe suprafete mici sau mari, dupa masuratori prealabile la domiciliul / sediul clientului, Firma noastra va ofera solutii simple si eficiente pentru Protectie Solara si nu numai, la preturi care nu au concurenta. MONTAJ GRATUIT SI GARANTIE Servicii de Curierat Rapid G & T UNIC DISTRIBUTION SRL ofera servicii de curierat local (Bucuresti si localitatile alaturate).In cazul in care aveti nevoie de srvicii de curierat Postale sau Coletarie, oferim cel mai mic prêt si o livrare pe masura cerintelor dvs. Studiind continuu piata acestor servicii, noi garantam un singur lucru: In permanenta vom avea grija sa oferim cel mai mic prêt raportat la o calitate superioara si o livrare pe masura cerintelor dvs. Seriozitate si professionalism!

SC  COMFORTEX  PRODUCTION  SRL

COMFORTEX  este o firma romaneasca, cu capital integral privat, specializata in comercializarea si montarea sistemelor destinate protectiei solare si umbririi.Serviciile enumerate mai sus sunt valabile pentru intreaga gama de produse: jaluzele verticale,jaluzele fantasy, jaluzele orizontale, jaluzele din aluminiu, jaluzele din pvc, jaluzele din lemn, jaluzele tip rulou, jaluzele romane, jaluzele din bambus, jaluzele tip plisse, jaluzele tip panel, jaluzele pentru ferestre velux, jaluzele exterioare tip rulou din aluminiu-pvc-lemn, rolete, plase contra insectelor, folie pentru geam, usi pliante, glafuri pentru ferestre din pvc si aluminiu, tamplarie din pvc marca Trocal, copertine solare, marchize, winter garten, grilaje si automatizari.

[Pagina 1 din 2]  2