.

Electrocasnice » Aer conditionat - Catalog firme

[Pagina 1 din 1]

Media Terra

MEDIA TERRA va propune solutii tehnice noi, verificate si certificate pe piata europeana, consiliere competenta pentru alegerea si proiectarea sistemului de incalzire sau racire, va ajuta sa alegeti sistemul potrivit pentru casa dumneavoastra, dupa o analiza riguroasa a cerintelor si ajustarea corecta a rezultatelor proiectarii.

G&T UNIC DISTRIBUTION

G & T UNIC DISTRIBUTION SRL Infiintata in Orasul Bucuresti cu un unic scop, sa ofere clientilor o varietate complexa de servicii necesare. Venind in intimpinarea necesitatilor si dorintelor Dvs., o echipa de profesionisti cu experienta va sta la dispozitie. Specialistii nostrii efectueaza lucrarile la cele mai inalte standarde occidentale, indreptindusi atentia in directia calitatii si garantiei serviciilor oferite. In domeniul de activitate al firmei noastre mai puteti intalni : Instalatii tehnico –sanitare(baie,bucatarie,coloane de bloc,etc.) Comercializarea si Montaje de aparate conditionate diferite marci,modele (9000 btu-12000 btu.) ptr. case-vile, blocuri, institutii etc. Transport,montaj gratuit si garantie . Montaje de jaluzele verticale atat pe suprafete mici cat si pe suprafete mari, dupa masuratori prealabile la domiciliul / sediul clientului. Firma noastra va ofera solutii simple si eficiente, pentru protectie solara si nu numai, la preturi care nu au concurenta! Amenajari/Renovari Interioare,cu o experienta extensiva in amenajarea si renovarea apartamentelor, vilelor de lux, etc, specialistii nostri va ofera o gama variata de servicii la cele mai inalte standarde de calitate, pornind de la renovari complete pina la ultimul detaliu.

cumparaieftin.ro

Cumparaturi Online, Casa de comenzi, Supermarket, livrare gratuita la domiciliu

Adaco Pro-Tim srl

Distribuitor exclusiv autorizat pentru zona de vest a echipamentelor de birotica ce poarta marca SHARP (videoproiectoare, fotocopiatoare digitale A4 si A3, Fax-uri termice si laser, echipamente Multifunctionale, etc. inclusiv echipamente ce asigura in retea managementul organizational al documentelor), oferind o paleta completa de servicii, de la consilierea de specialitate in vederea achizitionarii echipamentelor dedicate necesitatilor fiecarui client in parte, in functie de necesitatile reale momentane sau de viitor, pana la instalarea la locul de lucru, instructajul operatorilor si asistenta tehnica de service in perioada de garantie si post-garantie, firma oferind aceeasi paleta de echipamente si servicii si pentru echipamente CANON, XEROX si KONICA. De asemenea, S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. este distribuitor autorizat al echipamentelor de aer conditionat si ventilatii ce poarta marcile SHARP, SANYO, FUJITSU, HENSON, AIRKOOL, VORTICE, HELIOS, etc, echipamente ce pornesc de la cele de tip split de perete destinate in mod special aplicatiilor casnice si birouri mici si medii, pana la echipamente medii inluse in tavane false (tip casete, ventiloconvectoare, etc), cu distributia aerului prin tubulaturi flexibile sau rigide, sisteme centralizate de climatizare si tratare a aerului de uz industrial, dispunand de echipe de instalare si service-interventie specializate pentru aceste tipuri de aparate. S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. ofera consultanta in vederea achizitiei, comercializeaza si instaleaza echipamente multimedia de tip videoproiectie (incluzand ecranele - manuale sau cu actionare electrica, videoproiectie directa, din spatele ecranelor sau cu coborare din tavane false), retroproiectie, teleconferinta, traducere simultana, si sonorizare, inclusiv realizarea sistemelor complexe integrate cu comanda unica, utilizand echipamente ce poarta marcile SHARP, SANYO, NEC, HITACHI, TOA, PHILIPS, SENNHEISER, DANISH, etc. Nu in ultimul rand, S.C. ADACO Pro-Tim s.r.l. comercializeaza, instaleaza si intretine sisteme de calcul, echipamente periferice IT si multimedia digitale (scannere, imprimante laser si color, aparatura foto si video digitala, etc) ce poarta marci de renume, dintre care spicuim SHARP, CANON, HP, LEXMARK, PANASONIC, SONY, etc. Onorata noastra clientela se situeaza atat in cadrul Institutiilor Publice si ale Administratiei Locale, cat si in sfera agentilor economici privati din judetul Timis, societatea noastra desfasurand activitati utile atat in sfera comercializarii si prestarii serviciilor catre institutii publice importante cat si catre populatie, asigurand in mare parte infrastructura minim necesara bunei desfasurari a activitatilor, participand totodata si la asigurarea unui microclimat adecvat si prielnic atat in cadrul activitatilor lucrative, cat si al celor casnice. Pentru orice alte informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie

G&T UNIC DISTRIBUTION

G & T UNIC DISTRIBUTION SRL Infiintata in Orasul Bucuresti cu un unic scop, sa ofere clientilor o varietate complexa de servicii necesare. Venind in intimpinarea necesitatilor si dorintelor Dvs., o echipa de profesionisti cu experienta va sta la dispozitie. Specialistii nostrii efectueaza lucrarile la cele mai inalte standarde occidentale, indreptindusi atentia in directia calitatii si garantiei serviciilor oferite. DOMENIUL DE ACTIVITATE AL FIRMEI Amenajari/Renovari Interioare Cu o experienta extensiva in amenajarea si renovarea apartamentelor, vilelor de lux, etc, specialistii nostri va ofera o gama variata de servicii la cele mai inalte standarde de calitate, pornind de la renovari complete pina la ultimul detaliu. Montam: Gresie, Faianta, Parchet Melaminat, Tencuieli, Glet, Sape, Tinci, Zugraveli, Finisaje, Compartimentari, Rigips, Tavane False, Scafe. Vinzare si montaj aparate de aer conditionat Comercializarea de aparate A/C diferite modele (9000-12000-18000 BTU). Service, montari orice tip de aparat A/C in case, blocuri / apartamente, institutii, etc. MONTAJ GRATUIT IN LIMITA A 3m DE TRASEU FRIGORIFIC GARANTIE 2 ANI Instalatii Technico-Sanitare Oferim instalatii sanitare ( Baie, Bucatarie, Coloane de Bloc, etc.) Montari de Jaluzele Verticale Comercializarea de materialele textile si componente pentru Jaluzele Verticale. Montam pe suprafete mici sau mari, dupa masuratori prealabile la domiciliul / sediul clientului, Firma noastra va ofera solutii simple si eficiente pentru Protectie Solara si nu numai, la preturi care nu au concurenta. MONTAJ GRATUIT SI GARANTIE Servicii de Curierat Rapid G & T UNIC DISTRIBUTION SRL ofera servicii de curierat local (Bucuresti si localitatile alaturate).In cazul in care aveti nevoie de srvicii de curierat Postale sau Coletarie, oferim cel mai mic pręt si o livrare pe masura cerintelor dvs. Studiind continuu piata acestor servicii, noi garantam un singur lucru: In permanenta vom avea grija sa oferim cel mai mic pręt raportat la o calitate superioara si o livrare pe masura cerintelor dvs. Seriozitate si professionalism!

[Pagina 1 din 1]