.

Casa si Gradina » Altele - Catalog firme

[Pagina 1 din 2]  2 

Jirman Engeneering

Casa pe care o doriti incepe cu un proiect! Firma noastra efectueaza proiecte case pe structura din lemn, lemn chertat, mansardari. Proiectele contin: -Memoriu tehnic; -Program control; -Caiet sarcini; -Calcul de rezistenta; 1. Vizualizari in 3D a constructiei in structura, sau lemn chertat; 2. Rendari (daca este cazul); 3. Planuri de rezistenta (Plan Conexpanduri/Patbanda, Plan Talpi, Plan Parter, Plan Planseu, Plan Mansarda/Etaj, Plan Sarpanta) 4. Planuri panouri cu extrase de materiale folosite. 5. Planuri OSB folosite pentru panouri (pereti), planseu si in cazul in care acoperisul este acoperit cu OSB si ca asteriala. 6. Sectiuni; Avantaje: - servicii de calitate la cele mai mici preturi; - timp de realizare scurt; - precizie ridicata; - experienta de 5 ani in domeniul constructiilor caselor din lemn. Casa pe care o visati, dorim sa inceapa cu noi. e-mail: lisnic_eugeniu@yahoo.com www.woodengine.blog.com

Ingarden

Ingarden - Magazin online pentru gradina si casa: mobilier de gradina, cismele de gradina, cutii postale de gradina, presuri, covorase de intrare, decoratiuni, carti despre plante si gradinarit, ghiduri practice de bricolaj, carti despre prepararea produselor traditionale si ecologice in gospodarie.

Crisadys Design Construct

CRISADYS DESIGN CONSTRUCT S.R.L. este o societate romaneasca recent aparuta pe piata constructiilor din Romania, cu manageri tineri, profesionisti, cu personal inalt calificat, avand o indelungata experienta, care s-a axat exclusiv pe tot ceea ce inseamna amenajari interioare si exterioare in cadrul constructiilor civile si industriale. Dispunem de ingineri constructori cu experienta, ingineri structuri metalice, ingineri sudori cu atestat european, muncitori cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale,care sa acopere doleantele si exigentele dumneavoastra. Calitatea serviciilor noastre confera garantia calitatii lucrarilor executate pentru dumneavoastra !

STAIRS EXPERT

Producem si comercializam o gama bogata de scari de interior, marca Stairs-Expert, din lemn, sau combinatii de lemn cu metal, scari cu design modern, solide, rezistente, realizate din materiale atent selectionate si foarte bine finisate, scari interioare usor configurabile, rezolva orice problema de incadrare in spatiu si de asortare cu amenajarea interioara existenta, calitate europeana de top, garantie si servicii post-garantie. Sunt livrate cu toate serviciile incluse, de la proiectare si executie pana la transport si montaj, practic un PRODUS PERSONALIZAT, OFERIT LA CHEIE! Site-ul nostru contine: descrieri complete ale modelelor de scari interioare comercializate, cu fotografii, detalii tehnice si recomandari specifice, precum si articole care fac din alegerea unei scari de interior o sarcina mult mai usoara

S.C. RODARIUS S.R.L.

Producator pavele din granule cauciuc rezolva problema sigurantei spatiilor de joaca dar sunt recomandate si pentru spaţii comerciale, spaţii de prezentare şi desfacere, trotuare.

MARGRUP

Magazin online de elemente din fier forjat pentru confectionare garduri, porti, balcoane, balustrade, grilaje pentru usi, grilaje de ferestre, mobilier sau decoratiuni din fier forjat.

Renderthing

Renderthing este un studio de arhitectura, design interior si grafica 3D. Echipa este formata din arhitecti, designeri si graficieni. Renderthing, desi nou infiintata, reprezinta o fuziune a mai multor firme specializate pe arhitectura, design interior si grafica 3D cu vechime si portofoliu recunoscut in domeniu. O parte din lucrari pot fi regasite in diverse reviste de specialitate, participand la diferite concursuri. Portofoliul foarte variat garanteaza gama larga de servicii furnizate de acestia si siguranta intr-o eventuala colaborare.

SC TELETIM SRL

SC TELETIM SRL este producator de mobilier metalic si din pal , mobilier destinat societatilor comerciale si persoanelor fizice. Ca o noutate a ofertei noastre este si mobilierul din fier forjat. TELETIM si-a structurat productia de mobilier metalic si pal pe urmatoarele domenii : - paturi metalice simple si duble din structura de tevi si bare sudate si apoi acoperite electrostatic si ornamente de alama; - mobilier si accesorii necesare unui dormitor ( noptiere, cuiere, garderobe ); - mic mobilier modular ( mese metalice, oglinzi); - mobilier de terasa si restaurante ( masa, scaune ); - mobilier pentru cabinete medicale ( paturi de consultatie, paturi pentru pacienti,mese de instrumente , dulapuri sticla pentru medicamente,scarite , rafturi,etc.); - mobilier pentru birouri ( mese calculator, rafturi ). - mobilier pentru arhive - balustrade metalice - scaune de birou si scaune cu structura metalica - mobilier scolar modulat Mobilierul realizat de noi se produce si in asociere cu sticla, la cererea clientului. Productia proprie de mobilier este prezentata sub marca Magda Design. Pentru a satisface toate gusturile, TELETIM executa si mobilier metalic la comanda. Societatea noastra detine instalatie proprie de vopsit electrostatic cu care efectueaza si pentru terti vopsire in camp electrostatic.

SC DARIA DESIGN COLOR SRL

Zugrav Decorator cu experienta si un parcurs formativ de 9ani, cladit pe un sistem de valori occidentale conform caruia calitatea executiei, transparent si responsabilitatea duc la satisfactia clientilor, execut lucrari de amenajari interioare, oferind servicii de calitate la preturi foarte bune. De la zugraveli simple, clasice la finisaje de prestigiu (stucco veneziano, terre fiorentine, travertino romano, velature,etc.), efecte decorative (perlescente, iridescente,mate, perlate, semilucioase, lucioase), renovari,tencuieli .zugraveli, vopsitorii. Efect de Catifea -Velvet, Velvet Rose Petals (tamponat) Cadoro, Ottocento ,Africa,Caravaggio,Dune effetto metallizzato montaj parchet, montaj profile decorative pentru ancadramente si finisaje, personalizari saptii (camere copii, living room, birouri, sparii comerciale, restaurante, baruri) montam tapet,parchet, mocheta Pentru ca experienta imi permite ofer idei si solutii. Optati acum pentru o solutie inteligenta care va va scuti de stresul si neplacerile inerente unui proiect de asemenea natura cauzata de o alegere neinspirata. Finisaje decorative la cele mai bune preturi din oras, cea mai ridicata calitate, seriozitate si profesionalism, discount-uri pe masura lucrarilor, referinte si portofoliu. Ne deplasam oriunde in tara, consultanta design interior la cel mai inalt nivel. seriozitate si promtitudine sunt caracteristicile noastre.va invitam sa descoperiti mai multe despre ofertele noastre in cadrul meniurilor acestui site http://dariadesign.ro/ Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la tel: 0756/588.075

ZAUN IMPLEMENT

ZAUN IMPLEMENT Firma noastra executa la comanda confectii din fier forjat; porti, garduri, balustrade, grilaje, mobilier pentru casa si gradina. Deasemeni oferim solutii pentru auromatizarea portilor. Montam usi de garaj sectionale si tip rulou.Transportul si montajul sunt incluse in pret. Persoana de contact:Adrian Marsovina Tel:0723914189

[Pagina 1 din 2]  2