.

Transporturi » Altele - Catalog firme

[Pagina 1 din 1]

SC GPC Fibra sticla SRL

Deviza companiei noastre este ORICE DIN MATERIALE COMPOZITE. Producem subansamble pentru avioane ultrausoare cum ar fi: capota motor, carenaje si racordari, aparatori roti,reparam si construim ambarcatiuni de agrement, executam matrite din fibra de sticla si cauciuc siliconic dupa modelul sau documentatia clientului pentru turnare beton ornamental( stilpi, cornise, capiteluri, statuiete, etc) recipienti pentru lichide, reparam careneje auto motto din materiale plastice,fibra de sticla si carbon. Ambarcatiunea DELFIN 4800 este construita dupa un proiect exectat de o persoana autorizata, cu personal calificat. Principalele caracteristici sunt: lungime 4,8m, latime 1,2m, pescaj 0,22m, greutate 89kg, 3 compartimente neinundabile umplute cu spuma poliuretanica. PLINA cu apa + 3 persoane (echivalent a 245kg) barca nu se scufunda. Ambarcatiunea poate fi echipata cu 4visle, cu 2vele, cu motor aut board de 2,5--8CP.

SC.COMINDFLEX.SRL

Firma noastră vă oferă un produs relativ nou pe piaţa românească: Pavaje din cauciuc, placi şi pavele, dale pentru interior şi exterior, fiind o alternativă modernă, estetică şi calitativ superioară, la pavimentele clasice din beton sau ceramică utilizate în prezent. Aceste pavele sau dale din cauciuc fiind fabricate din granule de cauciuc reciclat (anvelope), sunt produse de foarte mare rezistenţă, uşoare, flexibile şi se instalează rapid şi simplu pe orice suprafaţă solidă existentă sau nou amenajată.

S.C ELKOPLAST ROMANIA SRL

Aveti nevoie de produse si echipamente pentru colectarea si gestionarea deseurilor de o calitate superioara?Nu mai doriti sa investiti bani in produse ieftine si de calitate inferioara? Va stam la dispozitie cu o gama larga de produse printre care amintim: europubele; bio-europubele; containere: (recipinet) depozitare Adblue, din fibra de sticla, din materiale plastic, zincate la cald, pentru materiale solide periculoase si pentru materiale granulare, semiingropate, abroll, de stocare ISO, IBC, Slim Jim; sisteme de descarcare a containerelor; eurocontainere tip bena; cisterne (rezervoare ) motorina; prese de balotat; compactoare; prese fixe (stationare) si mobile; prese foarfeca; statii de transfer, celule si complexe locative; cutii de transport; cosuri de gunoi: stradale, pentru birouri si institutii; carucioare de imprastiat, motostivuitoare si autoutilitare pentru preluarea deseurilor. Avem incredere ca va veti regasi în viitor printre partenerii Elkoplast in acest proiect de amploare pe piata romaneasca. Daca doriti sa primiti gratuit catalogul de produse al companiei noastre, este da ajuns sa ne contactati telefonic sau prin intermediul e-mailului si unul dintre colegii nostrii va vor servii cu cea mai mare placere. Cu consideraţie, Mihaela Bucur Area Sales Manager Mobil: +40 724-063-544 begin_of_the_skype_highlighting              +40 724-063-544      end_of_the_skype_highlighting Mobil: +40 730-712-234 Fax: +40 256-466-474 E-mail: mihaela.bucur@elkoplast.ro

[Pagina 1 din 1]