.

Casa si Gradina » Articole gradinarit - Catalog firme

[Pagina 1 din 1]

KroneMag Millenium

KroneMag - Mobilier Urban,Parc,Stradal,Gradina,Terasa Despre noi Mobilier Urban, Parc, Stradal - Stalpi Iluminat Stradal

MARGRUP

Magazin online de elemente din fier forjat pentru confectionare garduri, porti, balcoane, balustrade, grilaje pentru usi, grilaje de ferestre, mobilier sau decoratiuni din fier forjat.

HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM SRL

Firma Hoba Ecologic Air System a fost infiintata in ultimul trimestru al anului 2009 pentru a impartasi viitorilor colaboratorii din Romania experienta acumulata in strainatate si pentru a aduce partenerii din Germania, Cehia, Elvetia sa investeasca in Romania. Suntem reprezentant si importator exclusiv pentru Thermotec, Intim-X, Dilego, KMT, Lauber, Elefant-Chemie, Alco Ccontrol Europe. Ne gasiti la noul depozit din Arad, Str. Adam Guttenbrunn, Nr. 56

allstyle.ro

allstyle.ro - Magazin online de decoratiuni si cadouri realizate manual, unicat, decoratiuni pentru casa, cadouri de Craciun, cadouri Paste, cadouri Sf.Valentin, decoratiuni pentru orice sezon, decoratiuni gradina.

Concept Garden

Va oferim o gama complexa de servicii pentru amenajari, intretinere gradini si spatii verzi in functie de preferinte. Impreuna vom alege un concept unic pentru gradina dumneavoastra, astfel incat sa realizam un proiect deosebit combinand spatial natural cu elementele decorative.

Ropartener

Grupul ROPARTENER produce si comercializeaza scari interioare si elemente de scari interioare din lemn de brad, fag si fag finisat nuc, case pe structura din lemn, mobilier de gradina si mobilier de interior din lemn masiv si pal. Pentru case cu stil.

SC.COMINDFLEX.SRL

Firma noastră vă oferă un produs relativ nou pe piaţa românească: Pavaje din cauciuc, placi şi pavele, dale pentru interior şi exterior, fiind o alternativă modernă, estetică şi calitativ superioară, la pavimentele clasice din beton sau ceramică utilizate în prezent. Aceste pavele sau dale din cauciuc fiind fabricate din granule de cauciuc reciclat (anvelope), sunt produse de foarte mare rezistenţă, uşoare, flexibile şi se instalează rapid şi simplu pe orice suprafaţă solidă existentă sau nou amenajată.

[Pagina 1 din 1]