.

Casa si Gradina » Baie si toaleta - Catalog firme

[Pagina 1 din 1]

ARTCOLAJ SRL

Importator de autocolante (stickere) decorative din vinil de diverse culori, marimi si forme, usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, mobila, sticla, geam, frigider, laptop etc.). Autocolantele decorative reprezinta o varianta neconventionala si usoara de personalizare a decorului, fiind usor de aplicat si de inlaturat. Cu ajutorul acestor tatuaje de perete, cum mai sunt numite, puteti decora cu multa originalitate orice incapere a locuintei: dormitor, living, bucatarie, hol, cat si camera copilului, in functie de tema aleasa (abstract, animale, baroc, calatorie, elemente grafice, muzica, transport, vegetatie). Vizitati-ne pe www.colaje.ro pentru a va convinge de multitudinea posibilitatilor pe care acestea vi le ofera si pentru a va inspira in realizarea unui decor cu totul original.

Crisadys Design Construct

CRISADYS DESIGN CONSTRUCT S.R.L. este o societate romaneasca recent aparuta pe piata constructiilor din Romania, cu manageri tineri, profesionisti, cu personal inalt calificat, avand o indelungata experienta, care s-a axat exclusiv pe tot ceea ce inseamna amenajari interioare si exterioare in cadrul constructiilor civile si industriale. Dispunem de ingineri constructori cu experienta, ingineri structuri metalice, ingineri sudori cu atestat european, muncitori cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale,care sa acopere doleantele si exigentele dumneavoastra. Calitatea serviciilor noastre confera garantia calitatii lucrarilor executate pentru dumneavoastra !

Glassdeco

Producem si montam usi si pereti sticla securizata,diverse inchideri,vitralii clasice.

KD ASIALINK SRL

Importatori de materiale pentru amenajari interioare: usi pliante din PVC, lambriuri PVC, accesorii de baie, banda adeziva, etc.

TEHNOSENSOR PROFESIONAL CLEAN

Suntem bucurosi sa importam pentru dumneavoastra produsele unei companii de succes in domeniul sistemelor de curatenie. Avem o gama larga de produse , dozatoare sapun cu senzor , dispensere hartie , dispensere prosop , uscatoare maini , uscatoare par , odorizante , sisteme uscarea mainilor pentru bai ultramoderne si robineti cu senzor. Sistemele sunt de ultima generatie , concepute cu senzori pentru igiena dumneavoastra si in conformitate cu UE

[Pagina 1 din 1]