.

Casa si Gradina » Ultimele firme

TEHNODIAM TOOLS SRL

Magazin online ce comercializeaza discuri diamantate pentru taiat beton, ceramica, sau piatra naturala, dar si carote diamantate pentru gauri de hota

Bucuresti

Bricosteel

Pentru ca iarna se apropie cu pasi repezi, acesta este momentul in care cele mai multe familii se gandesc la avantajele aduse de o centrala termica. Astfel, la Brico Steel se gasesc nenumarate variante, pentru toate nevoile, preferintele si bugetele si intotdeauna se vor gasi cele mai bune solutii in functie de situatia prezentata.

Bucuresti

MOON LIGHT

DECORATIUNI PENTRU CASA

Bucuresti

Angel Company srl

Comercializam in toata Romania gresie exterior interior portelanata la cele mai mici preturi. Angel Company Timisoara este importator direct de gresie din Italia. Punem la dispozitie materiale pentru montaj, solutii tehnice pentru firmele de constructii, adezivi, cofraje DOKA si altele. Furnizam tigla ceramica, gresie tip parchet, antiderapanta, gresie imitatie de lemn.

Timis

Inchideri Terase Bucuresti

Inchideri Terase Bucuresti va ofera sisteme de inchidere a teraselor prin sticla cu geamuri mobile, cu rulouri transparente incasetate sau neincasetate precum si sisteme de inchiderea teraselor cu capse si bride.

Ilfov

TLB Electro

Corpuri de iluminat de inalta calitate si diversitate, de la producatori cu o vasta experienta in acest domeniu.

Maramures

Varia Holding Bucuresti

Varia Holding este o firma de consultanta, proiectare si executie a instalatiilor termice, sanitare sau de gaze naturale, ce vine in sprijinul tau si al familiei tale cu cele mai bune servicii de acest tip. Printre serviciile pe care le oferim se numara executia de instalatii termice, sanitare sau de gaze. Proiectele pe care le-am efecutat pana acum au reprezentat fara indoiala reusite, atat pentr

Bucuresti

Detop

Importator aparate de sudura Telwin, aparate de sudura Kemppi, aparate de sudura Miller si Lincoln USA. Oferim toata gama de aparate sudura profesionale si industriale cat si generatoare de curent.

Bucuresti

Nobili Interior Design

Realizam proiecte profesionale de design interior 3 D in stil clasic si modern pentru vile,case si apartamente in Constanta.

Cluj

DECORAMIX

DECORAMIX - amenajari si decoratiuni CASA si GRADINA Mii de idei pentru amenajarea casei si a gradinii dumneavoastra. Produse de cea mai buna calitate, deosebite , originale www.decoramix.ro AMENAJARI , DECORATIUNI , HOME DESIGN , MAGAZIN ONLINE DECORAMIX - pentru casa si gradina ta - decoratiuni si amenajari interioare - home design - amenajari exterioare - peisagistica - p

Dambovita