.

Electrocasnice » Ultimele firme

sc clima freon srl

Piese de schimb si accesorii pentru orice model de aer conditionat,frigider,combina frigorifica,masina de spalat,freon,piese de frigider,scule aer conditionat.

Bucuresti

TLB Electro SRL

Comercializam doar produse de cea mai buna calitate, realizate din materiale de exceptie si cu finisaje pe masura. Alaturi de noi poti fi sigur ca vei gasi orice corp de iluminat pe care il cauti. Profesionalismul, inovarea si satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri reprezinta cartea noastra de vizita. Punem la dispozitia ta intreaga noastra experienta si pasiune pentru desi

Maramures

Eastshop - Aparate de Aer Conditionat

EastShop este unul din cele mai mari magazine online din Romania care comercializeaza aparate de aer conditionat. Suntem unii din cei mai vechi furnizori de solutii de climatizare si avem grija sa ne imbunatatim mereu produsele si serviciile oferite clientilor nostri.

Bucuresti

SC TEO MAR MANAGEMENT

TEO MAR MANAGEMENT SRL este un Magazin Online pe piata romaneasca.Comercializam orice tip de generator cu diferite tipuri de motoare,oferim garantie,transport gratuit si punerea in functiune.Daca nu aveti cunostinte in domeniu apelati cu incredere la noi iar echipa noastra de specialisti va gasii cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Bucuresti

Golden Led

Magazinul online Golden Led este dedicat solutiilor de iluminat cu LED, si este intr-o continua crestere datorita interesului acordat solutiilor de iluminat cu LED, oferind produsele de cea mai inalta calitate aparute pe piata chineza.

Bucuresti

e-mdsell.net Scule Aer Conditionat Piese de Frigider Freon

e-mdsell.net Magazin online specializat in vanzarea de piese de schimb si accesorii pentru instalatii frigorifice de uz casnic, comercial si industrial,camere frigorifice,masina de spalat,aer conditionat,scule aer conditionat,freon,piese de frigider.

Bucuresti

SC ELKAM DECOR SRL

Firma noastra, ELKAM DECOR SRL este infiintata in anul 2011 si are ca obiect principal de activitate comertul online.Cel mai recent magazin online realizat este www.electro-inova.ro, cu o gama larga de aparatura electrocasnica si electronice la preturi competitive.

Bucuresti

G&T UNIC DISTRIBUTION

G&T Unic Distribution S.R.L. a fost înfiinţată în Municipiul Bucureşti cu un unic scop : să ofere clienţilor o varietate complexă de servicii necesare. Compania noastră vine în întâmpinarea necesităţilor şi dorinţelor dumneavoastră cu o echipă de profesionişti în domeniu, iar lucrările efectuate sunt la cele mai înalte s

Bucuresti

D\'Energie EcoPoint

D’Energie este un brand cu o evolutie foarte dinamica si care tinde sa devina lider in furnizarea de produse tehnologice a viitorului: INCALZITUL RADIANT prin INFRAROSU si ILUMINATUL cu LED! Brandul D’ENERGIE este dezvoltat si promovat de societatea D\'Energie EcoPoint SRL, cu un personal care a acumulat suficienta experienta si profesionalism in tot ceea ce face, avand la baza multiple cali

Bucuresti

SC CORFILS SRL

WWW.PIESEACCESORII.RO TELEFON : 0732 034 791 EMAIL : magazindepiese@gmail.com DISTRIBUIM IN TOATA TARA PIESE DE SCHIMB, COMPONENTE SI ACCESORII PENTRU ORICE MARCA SAU MODEL DE APARAT ELECTROCASNIC, APARAT ELECTRONIC , APARAT ELECTRIC, S.A. DISPUNEM DE UN STOC VAST DE PIESE DE SCHIMB PENTRU: INCORPORABILE (PIESE PLITA, PIESE CUPTOR, PIESE HOTA, PIESE MASINA DE SPALAT VASE) APARATE DE

Bistrita-Nasaud