.

Constructii » Parchet si tigle - Catalog firme

[Pagina 1 din 1]

MAPEI ROMANIA SRL

MAPEI produce urmatoarele linii de produse: -Adezivi pentru montarea placilor de gresie, faianta, mozaic vitroceramic, mozaic de piatra naturala, placilor de piatra sau roci naturale, placilor de piatra recompusa sau placi compozite. -Chituri de rosturi pe baza de ciment, chituri epoxidice bicomponente antiacide, siliconi si etansanti elastomerici pentru rosturi elastice de dilatare si rosturi elastice de fractionare. -Adezivi si produse pentru montarea de parchet masiv, pardoseli din lemn si laminate. -Adezivi pentru pardoseli PVC, linoleum, gazon sintetic, covoare de cauciuc, mocheta, tapet fibra de sticla. -Adezivi de contact pentru plinte si profile. -Amorse de aderenta, grunduri, bariere de umiditate, solutii de impermeabilizare, substante de curatare. -Mortare predozate si lianti speciali pentru realizarea sapelor de egalizare, sape autonivelante pe baza de ciment cu uscare rapida. -Hidroizolatii bicomponente pe baza de ciment pentru piscine, bazine de apa, spatii umede, terase, aplicate anterior placarilor ceramice, hidroizolatii pe baza de rasini sintetice pentru gips carton, hidroizolatii bituminoase. -Mortare reparatii beton degradat, mortare speciale pentru poduri, pasaje, viaducte, canale si lucrari hidrotehnice, mortare fluide de turnare, mortare de subturnare, paste de injectii si mortare pentru ancorari de precizie, adezivi epoxidici pentru ancorari structurale, rasini epoxidice de injectare fisuri. -Mortare de asanare pe baza de var hidraulic pentru refacerea cladirilor si a monumentelor istorice, mortare de asanare permeabile pe baza de ciment, tinciuri si gleturi pe baza de var hidraulic sau ciment. -Vopsele de protectie si decorative pe baza de rasini acrilice, siliconice sau siloxanice. -Pardoseli industriale pe baza de ciment si rasini epoxidice. -Aditivi pentru betoane de inalta performanta. -Aditivi pentru producerea cimentului. MAPEI asigura prin partenerii sai nu numai comercializare produselor ci si consiliere si asistenta tehnica. Personalul calificat de la MAPEI se implica la nivel de asistenta tehnica in marile proiecte si santiere. Specialistii MAPEI conlucreaza cu arhitectii, inginerii si proiectantii in vederea alegerii sistemelor optime ce pot asigura o mare durabilitate lucrarilor. In ultima perioada, dezvoltarea companiei MAPEI Romania SRL a fost spectaculoasa, iar astazi MAPEI reprezinta un nume bine cunoscut pretutindeni ce face fata cu succes provocarilor si oportunitatilor noului mileniu printr-o viziune cu adevarat globala. Mapei: Materiali Ausiliari per L\'edilizia e l\'Industria, initialele inseamna cu aproximatie in traducere: Materiale Auxiliare pentru Constructii si Industrie.

PARCHETEX SERVICII SRL

Parchetex Servicii Bucuresti - suntem distribuitori de produse marca Bona Suedia - dar specializarea noastra consta in : - turnare sape autonivelante; reparatii sape egalizare; - pardoseli decorative epoxidice/poliuretanice; - montaj parchet natur/finisat, triplu/multistratificat; - placari scari cu lemn; - raschetat / reconditionat parchete si dusumele vechi. Pastram o permanenta comunicare cu clientul pentru ca cel care plateste sa fie multumit.

Nordik Express

Firma noastra produce si comercializeaza cherestea de stejar,fag si tei,verde sau uscata,pe diferite dimensiuni si calitati. De asemenea,producem si parchet din lemn masiv de stejar,fag,carpen si frasin. Daca sunteti in cautarea unui produs natural care sa confere locuintei dumneavoastra noblete, caldura, eleganta si nu in ultimul rand longevitate, atunci parchetul din lemn masiv este alegerea perfecta!

decebal

Montaj si reconditionare pardoseala din lemn. Montaj:parchet masiv,exotic,stratificat. Slefuire: masini de slefuit profesionale dotate cu aspirator. Montaj : trepte scari din parchet sau din lemn masiv. Reconditionare trepte ,slefuire,lacuire. tel.0726.290.042

Amass Integral Solution

Importator sisteme electrice de incalzire in pardoseala, sisteme pentru topirea ghetii si zapezii, jgheaburi, burlane, incalzire sub gazonul terenurilor de fotbal sau golft, paturi calde pentru zootehnie. Avem peste 10 ani experienta in vanzarea si montarea sistemelor de incalzire electrica prin pardoseala DEVI.

[Pagina 1 din 1]