.

Produse electrice » Ultimele firme

Brio Com Distribution

De mai bine de 10 Ani reprezentam cu succes pe piata Romaneasca diversi producatori Italieni din domeniul materialelor electrice si al Corpurilor de Iluminat. Marci reprezentate: Master divisione Elettrica, ATEC Tutondo, Dyaqua Art Studio, Fullywood, Orion Power, Aldo Bernardi. Cautam Colaboratori in toata tara. contact: briocomdistribution@gmail.com

Constanta

Niros Electric Grup SRL

Magazin online de materiale electrice si corpuri de iluminat

Ilfov

pentru acasa

comert cu produse electrice si electrocasnice.

Bucuresti

ECO HEAT D22

Sisteme de incalzire a locuintelor, halelor, birourilor, spatiilor comericale etc utilizand energie electrica. Panouri radiante, panouri solare, panouri electrice. Audituri termice autorizate pt. constructii si instalatii.

Brasov

Varga Csaba Rolland Intreprindere Individuala

Varga Csaba Rolland Intreprindere Individuala comercializeaza sistem de incalzire prin pardoseala. Sistemul de incalzire prin pardoseala Caleo este cel mai modern, cel mai eficient si cel mai rentabil sistem de incalzire.Poate fi instalat sub orice tip de pardoseala.

Bihor

Decco Concept Design SRL

Corpuri de iluminat de la IluminatOnline.ro. Importam si comercializam intreaga gama de aplice, becuri, corpuri de iluminat, corpuri iluminat, corpuri iluminat interior, halogene, leduri, lustre, plafoniere, sisteme iluminat la preturi de importator.

Constanta

Lotus Electronic

Lotus Electronic S.R.L. a fost fondata in 1994 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local si national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse si materiale electrice: - aparate electrice modulare Vimar, Bticino, Gewiss - tablouri electrice, disjunctoare, diferentiale, contactoare, relee, etc. - conductori si ca

Bucuresti

AZTEQUE CORPORATION

SC AZTEQUE CORPORATION SRL mobil 0744.827.142 0728.758.633 tel 0332.408.149 fax 0332.408.148 web www.automatizaripo

Iasi

L.D. RADIANT

L.D. RADIANT este dealer autorizat de panouri radinate Infratherm, cea mai moderna, eficienta si economica metoda de incalzire.

Brasov