.

Servicii » Ultimele firme

Mituri Medicale

Pentru ca asigurarea sanatatii reprezinta o preocupare pentru fiecare dintre noi DoctorMit.ro aduce cele mai noi informatii si sfaturi din domeniul medical pentru a fi mai simplu sa ramanem la curent cu tot ce este esential si pentru a sti ce masuri trebuie sa luam atunci cand ne confruntam cu diferite probleme.

Bucuresti

GAS RAY

GAS RAY can give you high quality of work for the shortest time. We will do your home more comfortable and cozy. We do professional plumbing services. We will connect your appliances which use water into your water network of your home. Also we will correct every water leak in your home. We will help you to modeling your bathroom.

Tulcea

DD Consultus

DD Consultus offers expert international advice in all sectors of the gambling industry, including but not limited to: online gaming, physically based casinos and arcade games, software vendors and platforms, and gaming machine manufacturers. Our gaming practice covers all aspects of gaming, including licensing, corporate, legal and financial compliance, acquisitions, mergers and development. Our

Tulcea

Stem Sure Solutions

5. Evolutia medicinei a ajutat la posibilitatea de tratare cu succes a numeroase afectiuni care in anii trecuti nu ar fi fost posibila, motiv pentru care este mai simplu sa ne asiguram sanatatea. O idee tot mai comuna in ziua de azi e reprezentata de recoltare celule stem, solutie care se dovedeste a fi utila in nenumarate conditii, astfel ca poti apela la StemSure.

Bucuresti

Clinica Stomatologica 3D Dental Bd Tineretului

Multe persoana inca se confrunta cu anxietate atunci cand trebuie sa treaca pragul unui cabinet stomatologic, insa este mai simplu si mai comod pentru oricine sa se orienteze catre clinica 3D Dental Tineretului pentru a avea parte de cele mai bune si accesibile servicii.

Bucuresti

3D Dental Pta Alba Iulia

Oricine isi doreste sa aiba parte de cele mai bune conditii de fiecare data cand merge la stomatolog poate apela cu incredere la Clinica 3D Dental intrucat aici pot urma orice tratament, indiferent de complexitate, iar medicii bine pregatiti vor gasi solutiile optime in functie de situatia prezentata.

Alba

Ballet Art

Initial poate fi destul de dificil pentru cei neinitiati in arta baletului sa invete cum sa isi coordoneze toate miscarile, insa profesionalismul profesorilor nu va lasa niciodata de dorit, motiv pentru care in cel mai scurt timp vor fi din ce in ce mai priceputi. Cu alte cuvinte, baletul este ideal atat pentru copii, cat si pentru adolescenti, adulti sau cei trecuti de prima tinerete.

Bucuresti

NBG Speed Car srl Timisoara

Inchirieri masini Timisoara cu posibilitatea de predare la aeroport Traian Vuia. Masinile noastre sunt intr-o strare perfecta si evident au asigurare. NBG Speed Car srl ofera servicii de rent a car la preturile corecte si aferente conditiilor pe care le oferim. Tarife corecte de inchiriere, functie de pretul pietei dar pot fi negociate prin contact direct la telefon. De asemenea, reduceri pentru c

Timis

ShopU

De ce sa mai pierzi timpul prin magazine in cautarea unui anumit produs, cand poti sa il gasesti in doar cateva minute la ShopU, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar plasarea unei comenzi reprezinta un proces foarte simplu, chiar banal.

Bucuresti

Intuition Boutique SRL

Toate produsele din categoria incaltaminte dama propuse de PantofiSuper sunt de cea mai buna calitate si nu vor lasa niciodata o femeie la greu. De asemenea, livrarile se fac prin curierat rapid, ceea ce inseamna ca este foarte rapid si simplu sa se comande produsele, fara sa se mai piarda timp prin magazine.

Ilfov