.

Firme Eb 36 w

[Pagina 1 din 129]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

ABI's Co.

Firma specializata in proiectarea si executia constructiilor din lemn cu structura panelizata si pereti tip sandwich. Fie case (locuinte permanente sau nu), sedii, hale sau constructii social-culturale, toate acestea pot fi executate in acest sistem constructiv rapid, economic si ecologic. Sistemul are randamente deosebit de bune la comportarea la seism, transfer termic si izolare fonica. Site-ul prezinta variante constructive, preturi, galerie proiecte si imagini din executie.

Constructii Suceava

SomProduct SRL

Vanzari online de somiere (rame de pat) , saltele, canapele si fotolii.

Mobilier si Accesorii Maramures

Jirman Engeneering

Casa pe care o doriti incepe cu un proiect! Firma noastra efectueaza proiecte case pe structura din lemn, lemn chertat, mansardari. Proiectele contin: -Memoriu tehnic; -Program control; -Caiet sarcini; -Calcul de rezistenta; 1. Vizualizari in 3D a constructiei in structura, sau lemn chertat; 2. Rendari (daca este cazul); 3. Planuri de rezistenta (Plan Conexpanduri/Patbanda, Plan Talpi, Plan Parter, Plan Planseu, Plan Mansarda/Etaj, Plan Sarpanta) 4. Planuri panouri cu extrase de materiale folosite. 5. Planuri OSB folosite pentru panouri (pereti), planseu si in cazul in care acoperisul este acoperit cu OSB si ca asteriala. 6. Sectiuni; Avantaje: - servicii de calitate la cele mai mici preturi; - timp de realizare scurt; - precizie ridicata; - experienta de 5 ani in domeniul constructiilor caselor din lemn. Casa pe care o visati, dorim sa inceapa cu noi. e-mail: lisnic_eugeniu@yahoo.com www.woodengine.blog.com

Constructii Brasov

S.IN.A.T.T.A PROD SERVICE SRL

Sisteme profesionale securizare Carduri inteligente criptate CIS Cheie Inteligenta Securizata pentru protectie impotriva furtului si efractiei. Se monteaza pe masini, incuietori de usi si porti, interfoane, alarme, seifuri, echipamente speciale. Este un concept nou, structurat pe tehnologii avansate si pe ultimele tendinte din domeniu.

Paza si protectie Bucuresti

PROMPT PROD CONSTRUCT SRL

Tamplarie pvc cu geam termopan

Constructii Bucuresti

ILKSEN METAL GUBI TURCIA

ILKSEN METAL GUBY Producatori de accesorii si feronerie pentru timplarie din aluminiu si pvc Manere pvc pentru usi si ferestre munere cu tragere munere cu sau fara slid foarfec pentru geamuri cu dubla deskidere rulouri plase de tintari balamale regrabile si nereglabile broaste cu siteme de inchidere pentru usi ferestre usi balcon broaste simple sisteme de inchidere spaniolete yale cilindri conectori Ramplast Geylan KBE Veka Rehau coltare spume poliuretenice pistol pentru spume poliuretenice ect. Veti fi orıcınd bıne venıtı ın fabrıca noastra pentru a va convınge de calıtatea sı garantıa produselor noastre.

Constructii Bucuresti

Rustik-Art

Vă urăm bun venit Ón lumea stilului natural-rustic ! Societatea noastră produce mobila cu caracter rustic, stil unicat, cu prelucrare artistică, din lemn natural, din speciile rare de plop de peste 250 - 300 de ani. Mobilierul creat de noi se preteaza atat pentru amenajari de exterior (mobila pentru curte si gradina, terase, balcoane etc), cat si pentru amenajari interiorioare (mobila pentru locuinte, case de vacanta, restaurante, pensiuni, crame, pizzerii, terase). Fiecare proiect, fiecare piesa de mobilier, este unicat, prelucrat artistic, adaptat nevoilor clientului. Echipa noastra ofera solutii complete si competente pentru a da casei, gradinii Dumneavoastra unicitate, eleganta, stil, durabilitate, intr-un ambient rustic. Linia de produse constă Óntr-o gamă completă de mobilier Ón design rustic, unic şi modern, Ón lemn natural pentru: a) curte si gradina : mese de gradina monobloc (blatul executat dintr-o singura bucata) la dimensiunile solicitate de client, banci de gradina, scaune de gradina, balansoare, foisoare, pergole, scaune balansoare, jardiniere, suport pentru flori etc. b) locuinte, case de vacanta : mobila pentru sufragerie (masa rotunda, masa ovala, seturi complete), mobilier living, mobila pentru dormitoare (dulap haine, paturi, comode, noptiere, standuri TV, etajere, etc) mobilier birou, mobila bucatarie, mobilier copii c) unitati gastronomice : restaurante, crame, baruri, berarii, pensiuni, pizzerii, terase (mese diverse, scaune cu spatar, scaune cu spatar si cotiere, scaune bar, mobilier bar, stand sticle, suport butoaie, etajere, noptiere, paturi simgle-duble, dulapuri etc.)

Mobilier si Accesorii Mures

sc sidro com srl

Productie Publicitara , Productie Drapele si Fanioane

Publicitate si produse publicitare Prahova

Tehnic Gaz

Infiintata in anul 1999, Tehnic Gaz S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Buzau si in tara. Compania Tehnic Gaz S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate: - recipiente - butelii pentru gaze tehnice (comprimate lichefiate, dizolvate) sub presiune - oxigen, acetilena, heliu, argon, dioxid de carbon, azot, clor, s.a.; - robineti butelii gaze tehnice (oxigen, dioxid de carbon, azot, s.a.); - echipamente complete pentru sudura oxi-acetilenica; - carucioare butelii; - regulatoare de presiune pentru oxigen, acetilena, azot, heliu, argon, dioxid de carbon, hidrogen, s.a.; - opritoare de flacara pentru oxigen si acetilena; - echipamentede protectie sudura(masca automata protectie sudor, echipament protectie sudor, manusi lacatus, s.a.) - incarcare butelii cu dioxid de carbon, verificare, stilizare butelii de inalta presiune. Firma noastra are un personal de 19 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Masini si Utilaje Industriale Buzau

Nevada VNV SRL

Rospy va ofera cele mai noi gadget-uri in supraveghere si filaj. Camere ascunse in nasture sau ochelari de soare mpreuna cu mini DVR pentru inregistrare, va ajuta sa captati cele mai interesante si motivante situatii.

Produse electrice Neamt
[Pagina 1 din 129]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11