.

Firme in judetul Bacau

[Pagina 1 din 2]  2 

Popa CO Valentin PFA

execut cuptoare de pizza, pe vatra, din caramida,model pompei sau roman ;cuptoare traditionale de paine pe vatra pana la 2,5 m diametru interior; gratare de gradina; afumatori ;plite taranesti; seminee cu focar deschis; constructii civile (amenajari interioare si exterioare);beciuri piatra (caramida)

Bacau

II COJOCARU IE ADRIAN

II COJOCARU IE ADRIAN Fabricam mobilier la comanda din PAL melaminat si lemn masiv conform cu cerintele clientului. Deasemenea oferim o varietate de ornamente din lemn in stil rustic pentru casa, apartament, restaurant, vinoteca etc. Contactati-ne si veti beneficia de produse deosebite, unicat si de calitate la preturi avantajoase. tel. 0741769207 0728123459

Bacau

PROTECT RP SRL

Aplicam, turnam, lipim, montam, slefuim, aranjam, cosmetizam, polisam, sablam, frezam, elicopterizam, vopsim, acoperim, reparam, nivelam, coloram ....mai simplu spus...facem pardoseli. Tipuri de pardoseli: epoxidice, poliuretanine, PVC, parchet, pluta, etc.

Bacau

SILGUN TEC SRL

Comercializare din Germania a instalatiilor de sablare portabile, a cabinelor de sablare, a instalatiilor industriale de sablare, precum si a sculelor specifice pt. reconditionarea automobilelor de epoca.

Bacau

N&L Consulting

Noi vă oferim o gama variată de mobilă din lemn masiv: mobilier living,mobila dormitor , mobila camere copii, mobila camere tineret, mobilier hoteluri, mobilier pensiuni , mobila bucatarie, mic mobilier, , mobila rustica şi mobila pentru grădină.

Bacau

DNET COMPANY

Echipa noastra de profesionisti va ofera urmatoarele servicii: promovare pe internet, dezvoltare aplicatii de tip magazin virtual. Ne ocupam cu distributia de internet intr-o comunitate mica langa orasul Bacau Suntem o firma mica deocamdata. Ne dorim colaboratori persoane juridice si fizice. Ne dorim sa putem ajuta comunitatea.

Bacau

SC Stelcotech SRL

Inima semineului, focarul este ceea ce face ca flacara sa arate perfect , sa fie usor de intretinut si sa aiba costuri mici de exploatare. Fabricate din otel sudat cu o precizie de un micron si captusite cu material pe baza de samota, focarele noastre dau maximum de randament avand inglobata tehnologie de varf pe aceasta categorie de produse. Firma noastra, ca unic importator al focarelor Sparthe

Bacau

SC Genmiree SRL

Comercializeaza produse de mercerie~panglici,fermuare,nasturi,ate,ace,andrele,elastic,sireturi,catarame,tricolor,macrame,tull etc~fire de tricotat si crosetat,cristale originale Swarovski tesaturi in orasul Bacau in complexul comercial Adal.Vindem si en gross.Importator direct si distribuitor direct al produselor de la firma austriaca Swarovski.

Bacau

DIMMER SRL

SC DIMMER SRL cu sediul pe str. Moldovei, nr. 110, Comanesti, jud. Bacau produce si comercializeaza o gama variata de produse de lemn: -case de locuit pe structura de lemn, -case de vacanta, -sarpante din lemn. Produsele se adreseaza pietei interne si pietei europene a constructiilor din lemn, demonstrand prin calitatea fiecarui produs experienta acumulata in peste de 20 de ani de productie a

Bacau

Water Treatment System

Firma cu peste 10 ani experienta specializata in tratarea apelor cu Filtre Apa,Filtru Apa,Dozator Apa,Filtre Apa Potabila,Sterilizatoare Uv,Lampi Ultraviolete,Osmoza Inversa ,Dedurizator,Dozatoare Apa

Bacau
[Pagina 1 din 2]  2