.

Firme in judetul Vaslui

[Pagina 1 din 1]

Sc.Inovativ Construct Srl

Firma de constructie ,amenajari interioare executa lucrari/consiliere de renovare la orce nivel,instalatii electrice,sanitare,termice,paratrasnet,acoperisuri,termoizolatii. Distributie: -Sisteme de umbrire(jaluzele,rulouri) -Tablouri/Fototapet Fotoluminos.

Vaslui

crisaldin-center

Infolieri auto profesionale , folie geamuri omologate rar, folie carbon capota cupola , folie fumurie faruri, infoliat taxiuri .

Vaslui

S.C. Rolimax

TERMOPANE BARLAD! Executam tamplarie din PVC de cea mai buna calitate la preturi sub nivelul pietii!

Vaslui

SC SILVESROM SRL

Firma noastra isi desfasoara activitatea pe piata materialelor de constructii, incepand cu anul 1994. Suntem prezenti pe aceasta piata in calitate de producatori, importatori si distribuitori de materiale pentru constructii, amenajari interioare, instalatii termice, instalatii electrice, corpuri si surse de iluminat, scule electrice, obiecte sanitare, mobilier de baie si multe altele.

Vaslui

Noales-Pav SRL

Firma noastra este specializata in realizarea de pardoseli industriale din beton elicopterizat pentru orice tip de trafic..C. Noales-Pav S.R.L. se bucura de un bun renume atat in Romania cat si in Italia avand ca principal domeniu de activitate \"pardoseli industriale\" din beton armat cu strat de uzura finisat mecanizat, prin cele mai moderne tehnologii : quartz, laser, elicoptere rotative.

Vaslui

SC Natroic SRL

Suntem o societate de constructii cu urmatoarea gama de lucrari: - Tencuieli Mecanizate, - Tencuieli Termoizolante, - Sape autonivelante mecanizate, - Sape termoizolante, - Gleturi. Personal cu experienta dobandita in strainatate. Suntem disponibili in toata tara.

Vaslui
[Pagina 1 din 1]