folie
.

Folie

Cautari similare:
   folie bule aer      infolierea auto      Infolieri      folie      folie cu bule      folie carbon pe stopuri auto      folie solara      folie parchet      folie plastic      folie de plastic fino   
[Pagina 1 din 10]  2   3   4   5   6   7   8   9   10 

Folie pisoar V-Screen

V-Screen se ataseaza peste scurgere sau pisoar si actioneaza ca si o plasa pentru a prinde resturi de tigara, hartie si alte mizerii. Incorporata in cadrul pisoarului emana substanta care are capacitatea de a elimina mirosurile care pot exista. Este furnizat un parfum placut suplimentar pastrand pisoarul proaspat pana la 30 de zile. V-Screen are incorporata tehnologia de deodorizare care absoarbe mirosurile neplacute si vine cu o gama de 4 arome identificate printr-un punct central. Aceasta ofera o explozie de parfum atunci cand vine in contact cu lichidul. V-Screen are un unghi inovativ cu o textura antistropire pentru a pastra zona curata, o functie antialunecare pentru a se mentine in aceasi pozitie si un design compact care permite evacuarea rapida a apei din pisoar.

Geanta prim ajutor sport First Aid Premier

Trusa de prim ajutor a fost creata pentru a satisface cerintele celor mai populare sporturi. Inclusiv sportul de contact cum ar fi rugby. Acest kit este in conformitate de asociere atat cu fotbalul cat si cu rugby, incluzand elemente esentiale suplimentare de prim ajutor. Primul ajutor trebuie sa fie administrat numai de catre persoane calificate sau instruite in mod adecvat. Trusa contine: servetele fara alcool 20 buc., crema antiseptica 15g 1 buc., pungi clinice pentru deseuri 2 buc., bandaje coeziune 2 buc., pachete reci instant 3 buc., spray rece 1 buc., bandaje fixare 4 buc., bandaje extensibile 7,5 cm 3 buc., bandaje elastice adezive 2 buc., plasture 1 buc., leucoplast 2,5 2 buc., cearsaf folie 3 buc., manusi 4 perechi, instructiuni utilizare 1 buc., spray cald 1 buc., bandaje mari 10 buc., bandaje medii 10 buc., banda adeziva microporus (2,5 cm x 5 m) 1 buc., comprese oculare 5 buc., bandaje nonaderente (pansament) 5 buc., benzi sutura 10 buc., ace de siguranta 12 buc., fiole saline pentru ochi 20 ml 5 buc., foarfeca 1 buc., spray plasture 1 buc., apa sterila pentru ochi 500 ml 1 buc., bandaje tubulare 2 buc., bandaje triunghiulare 2 buc., dispozitiv resuscitare 2 buc., plasturi rezistenti la apa 20 buc., bidon apa 1 buc.

Trusa prim ajutor pentru masina Bambino

Industria solutiei standard de prim ajutor pentru autoturisme, camionete si vehicule comerciale atunci cand sunt in miscare sunt cuprinse in conformitate cu DIN 13164. Contine: bandaje adezive 8 buc.; banda adeziva 1 buc.; patura folie de urgenta 1 buc.; pansamente tifon 6 buc.; manusi (pereche) 6 buc.; bandaje mari de panza 1 buc.; pachet mare de prim ajutor 1 buc.; bandaj de tifon mare 3 buc.; pachet mediu de prim ajutor 3 buc.; foarfece 1 buc.; carpe bandaj mici 2 buc.; bandaje de tifon mici 2 buc.; bandaje triunghiulare (marimea 9) 2 buc.

Geanta bicicleta cu trusa de prim ajutor Saddle

Noua trusa pentru biciclete prevede toate cerintele de prim ajutor pentru ciclistul ocazional, entuziast sau fanatic. Husa este realizata din spuma modelata EVA, finisat cu emblema de cauciuc robust pentru stil si durabilitate. Aceasta husa se potriveste perfect pe partea din spate a sezutului pentru acces instantaneu la primul ajutor chiar si in timpul mersului. Este sufficient de mare pentru a stoca elemente suplimentare cum ar fi telefon mobil, portofel etc - fermoar hidrorepelent, geanta moderna, eleganta, potrivita pentru bicicleta standard Contine: servetele nonalcoolice 4 buc.; plasturi arsuri/rana 2 buc.; fiole pentru curatarea ochilor 20 ml 1 buc., bandaje pentru deget 1 buc., patura folie 1 buc., prospect orientare 1 buc., pansament mediu 1 buc., pansament neaderent 2 buc., plasturi rezistenti la apa 12 buc.

CREMA EXFOLIANTA CORP

Conceputa special pentru a face pielea mai fina si mai neteda, aceasta crema va ajuta sa accelerati procesul natural de exfoliere a pielii.

sticker hazliu camera copii

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model hipopotam cu fluturas; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Dimensiuni: 28 X 40 cm.

sticker broscuta

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model broscuta; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, frigider, etc.). Model vesel si hazliu, ideal pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in patru dimensiuni (19 X 16cm, 33 X 28 cm, 58 X 49 cm, 94 X 80 cm) si doua culori (verde crud si verde mediu).

autocolant (sticker) model marin

Autocolant (sticker) decorativ din vinil cu folie de transfer, model calut de mare; usor de aplicat pe orice tip de suprafata neteda (perete, usa, geam, oglinda, mobilier, faianta etc.). Model delicat, foarte potrivit pentru spatiile care reproduc universul marin, cat si pentru decorarea camerelor de copii sau a gradinitelor. Disponibil la comanda in trei dimensiuni (11 X 21 cm, 21 X 40 cm, 35 X 65 cm) si patru culori (turcoaz, bleumarin, bleu ciel si albastru cosmos).

Receptie Denisa

Receptia Denisa este realizata din pal melaminat cu sticla sablata. Este formata din doua corpuri (L 500 x l 600 x h 750) cu geam sablat de 4 mm grosime, peste care este aplicata o folie autoadeziva din PVC pentru ai oferi un aspect cat mai placut. Peste blatul din pal al receptiei se afla un geam sablat de 10 mm grosime sustinut de sase stalpi cromati. GARANTIE: 24 luni.

Usa Viena grila mare(usa+toc fix 100 mm +pervaz+maner)

CONSTRUCTIA CANATULUI Rama canatului este executata din lemn de rasinoase incleiat sau MDF. Atat rama cat si miezul sunt acoperite pe ambele fete cu placi profilate de HDF. Profilul muchiei canatului este R Canturile usii, cele laterale si cel superior, sunt finisate cu banda laminate in nuanta canatului. Foaia de usa este acoperita cu doua straturi de vopsea acrilica sau cu folie de tip PVC. Rama geamului si grilele sunt executate din PVC in culoarea canatului. Usi simple si duble: toate modelele. Usile pot fi executate in varianta pentru usi glisante fara balamale si fara falt, in partea inferioara avand un canal de ghidaj la elementul montat pe podea (in echipamentul tocului). Usi intr-un sigur canat: 60, 70, 80, 90 In doua canaturi: 120180 Posibilitatea de a alege dimensiunea canaturilor pentru usile duble Toc de usa MINIMAX cu latimea constanta de 60 mm si 100 mm Toc de usa RONDO cu latime constanta de 100 mm Toc de usa reglabil Porta SYSTEM Toc de usa metalic. ACCESORII INCLUSE IN PRETUL CANATULUI Doua balamale Broasca: cu cheie simpla (standard), cu blocare pentru usi de baie sau pregatire pentru cilindru Geam (model: coaja de stejar,chinchila) Pregatire pentru scurtare standard max. 60 mm Maner (pentru usile glisante

[Pagina 1 din 10]  2   3   4   5   6   7   8   9   10 
Rezultate in: