formular
.

Formular

Cautari similare:
   formular   
[Pagina 1 din 2]  2 

Actiuni - cereri in justitie la un click distanta!

Proiectul Juristnet.ro vine in sprijinul dumneavoastra prin punerea la dispozitie a sute de modele de cereri-actiuni in justitie; contracte civile-comerciale; plangeri penale adresate organelor de justitie; modele de notificari; memorii adresate organelor jurisdictionale, administrative sau persoanelor de drept privat. Intr-un singur loc gasiti toate tipurile de cereri si actiuni folosite in justitie. Prin acest instrument juridic puteti fi propriul dvs aparator, astfel scutiti timp, bani si aveti siguranta demersului juridic. Va propunem 3 variante de formulare. 1. Formular/model standard in format profesionist, il puteti comanda la numai 20 Ron. 2. Formular adaptat la cauza/speta dvs, se mentioneaza datele dvs de identificare si temeiul de drept, la numai 40 Ron. 3. Formular adaptat si personalizat, practic cererea/actiunea dvs este pregatita direct pentru instanta, aceasta va cuprinde toate elementele de identificare ale partilor implicate, exceptiile invocate, motivele cererii-actiunii, temeiul juridic, posibilele probe care pot fi instrumentate, daca e cazul, indicarea valorii timbrului si taxei judiciare care trebuie sa insoteasca cererea/actiunea in justitie, toate acestea la numai 100 Ron. Formularul se transmite in format electronic de timp html pe adresa de e-mail specificata in formularul de comanda, dar poate fi expediat si sub forma de document prin serviciu de curierat, fax etc. http://www.juristnet.ro

Formulare-modele juridice

Intr-un singur loc gasiti toate formularele utile in activitatea dvs de zi cu zi. Actiuni si cereri in justitie; Modele de Contracte civile, comerciale, munca, afaceri etc. Usurati-va munca cu un instrument facil si profesionist la numai 20 Ron/formularul. Comanda se face on-line si se expediaza in maxim 1 ora de la confirmarea platii. Consultanta profesionista pentru societati comerciale si investitori. Tel 0722910422, 0741657495. http://www.juristnet.ro

Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT

Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT este o formulare de generatie noua, pe baza de polimeri acrilici, fileri si aditivi speciali, cu adaos de granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final structurat, zgariat. Are principala proprietate de a respinge atat apa (ajutand totodata la impermeabilizarea suportului), cat si murdaria. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta la intemperii. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare. Caracteristici principale: Respinge apa si murdaria Permite respiratia peretelui Rezistenta mare la intemperii Aderenta excelenta la suport Aplicare si intretinere usoara Rezistenta mare la UV Rezistenta la fungi si mucegaiuri Rezistenta buna la zgariere Rezistenta mare la inghet-dezghet. Domenii de Utilizare Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT, datorita rezistentei marite la apa si a capacitatii de impermeabilizare a suportului este folosita mai ales pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, expuse actiunii directe intemperiilor si factorilor de mediu, pastrandu-se posibilitatea de obtinere a efectelor vizuale. Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Tencuiala-Decorativa-Impermeabila.pdf

5.3 RON/Kg - Alb Romtehnochim Bucuresti

Tractor, Mondo Motors

Tractor Va rugam specificati modelul dorit in formularul de comanda. Mondo Motors revolutioneaza lumea machetelor de masinute. Confectionate dintr-un material de foarte mare calitate si realizate pana in cel mai mic detaliu, aceste machete reprezinta cadoul ideal atat pentru copii cat si pentru colectionarii de machete. Scara machetei masinutei: 1:27 Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

27.72 RON ZonaBebe.ro Cluj

Camion Interventii Speciale

Camion Interventii Speciale Pretul afisat este pentru o singura bucata. Va rugam specificati modelul dorit in formularul de comanda. Mondo Motors revolutioneaza lumea machetelor de masinute. Confectionate dintr-un material de foarte mare calitate si realizate pana in cel mai mic detaliu, aceste machete reprezinta cadoul ideal atat pentru copii cat si pentru colectionarii de machete. Scara machetei masinutei: 1:40 Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

52.99 RON ZonaBebe.ro Cluj

Masinute Maserati

Masinute Maserati Pretul afisat este pentru o singura bucata. Va rugam specificati modelul dorit in formularul de comanda. Mondo Motors revolutioneaza lumea machetelor de masinute. Confectionate dintr-un material de foarte mare calitate si realizate pana in cel mai mic detaliu, aceste machete reprezinta cadoul ideal atat pentru copii cat si pentru colectionarii de machete. Scara machetei masinutei: 1:43 Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

11.99 RON ZonaBebe.ro Cluj

Masinute Lamborghini asortate

Masinute Lamborghini asortate Pretul afisat este pentru o singura bucata. Va rugam specificati modelul dorit in formularul de comanda. Mondo Motors revolutioneaza lumea machetelor de masinute. Confectionate dintr-un material de foarte mare calitate si realizate pana in cel mai mic detaliu, aceste machete reprezinta cadoul ideal atat pentru copii cat si pentru colectionarii de machete. Scara machetei masinutei: 1:43 Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

11.99 RON ZonaBebe.ro Cluj

Modele Asortate Italiene

Mondo Motors revolutioneaza lumea machetelor de masinute ! Confectionate dintr-un material de foarte mare calitate si realizate pana in cel mai mic detaliu, aceste machete reprezinta cadoul ideal atat pentru copii cat si pentru colectionarii de machete! Va rugam specificati modelul dorit in formularul de comanda. Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

11.99 RON ZonaBebe.ro Cluj

Masinute Colectia Fast Road

Mondo Motors revolutioneaza lumea machetelor de masinute ! Confectionate dintr-un material de foarte mare calitate si realizate pana in cel mai mic detaliu, aceste machete reprezinta cadoul ideal atat pentru copii cat si pentru colectionarii de machete! Va rugam specificati modelul dorit in formularul de comanda! Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

7.55 RON ZonaBebe.ro Cluj

Set Utilitare

Mondo Motors revolutioneaza lumea machetelor de masinute ! Confectionate dintr-un material de foarte mare calitate si realizate pana in cel mai mic detaliu, aceste machete reprezinta cadoul ideal atat pentru copii cat si pentru colectionarii de machete! Va rugam specificati modelul dorit in formularul de comanda! Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

9.24 RON ZonaBebe.ro Cluj
[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: