fotoliu rustic
.

Fotoliu rustic

Cautari similare:
   FOTOLIU AUTO MARCO POLO      rustic lemn      Fotoliu auto Conecco Zenith      fotoliu alessia      banca rustica      fotoliu copil      fotoliu copii      FOTOLIU AUTO BELINE SP      fotoliu kyo      fotoliu rustic   
fotoliu rustic: Rezultate in produse -(2) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Mobilier gradina Timisoara - Scaun pentru terasa si gradina

Fotoliu rustic din lemn pentru terasa si gradina este o piesa foarte practica si poate fi cumparata, fie individual fie in seturi de masa si banci sau alte obiecte de mobilier pentru exterior. Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: la alegere. Dimensiuni: H scaun=95 cm, L scaun =70 cm, l scaun =35 cm, H sezut scaun =40 cm.

Mobilier gradina Timisoara - Fotoliu rustic balansoar

Daca va doriti pe terasa sau in gradina, un loc intim, retras, si romantic - un balansoar poate fi exact ceea ce ai nevoie. Material: lemn masiv rasinoase. Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii. Culoare: Palisandru . Dimensiuni: L=115 cm, l=70 cm, H=110 cm, H sezut=50 cm. Executam la comanda mobilier din lemn masiv pentru gradina la dimensiunile si culorile cerute de client. Pentru mai multe modele vizitati: http://www.4mygarden.ro http://www.4mygarden.bizoo.ro/ E-mail: office@4mygarden.ro Tel.: 0356808444, 0724207347, 0721363845.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: