garaje
.

Garaje

Cautari similare:
   garaje mobil      garaje mobile      garaje   
[Pagina 1 din 2]  2 

Lampi cu infrarosu IR Heat Star

Sisteme de incalzit cu alimentare curent electric –hale,depozite, birouri, constructii. Sistemul de incalzire trebuie sa asigure caldura necesara cu pierderi cat mai mici, pierderi in transmisie si ventilare. Trei dintre metodele de incalzire ies in evidenta prin diferentele fata de celelalte sisteme: • Incalzire cu lampi de caldura • Incalzire cu convectoare • Incalzire cu suflante Lampile de caldura cu infrarosu – IR infrarotstrahler Incalzirea cu lampi cu infrarosu pentru cladiri cu inaltime peste 4,5 m se utilizeaza pentru a incalzi puncte dintr-o hala sau depozit, ori incaperi complete, cu trafic intens, in cladiri unde incaperile au o inaltime intre 4,5 – 20 m – cum ar fi cladiri industriale, Sali de sport, depozite, gari sau pasaje. IR poate fi folosita si in spatii deschise cum ar fi – magazii deschise, standuri de vanzare, garaje, etc. DE CE? Un radiant cu IR transmite caldura transmite caldura pana intr-un punct de intoarcere, ajungand la podea, pereti sau oameni, caldura este redirectionata, in comparatie cu alte sisteme de incalzire.

tarife firme curatenie ieftine apartamente

Servicii de curatenie oferite de firma de curatenie acopera o gama foarte variata de servicii de curatenie . Apartamente,vile,scoli,gradinite,garaje sau magazine. Spalarea geamurilor la magazine dar si la apartamente.Curatat canapele si fotolii din piele dar si din material textile la domiciliul clientului. Tarife curatenie destul de avantajoase pentru toate categoriile de clienti. Preturi la curatenie fixate in functie de distanta locatiei,complexitatea lucrarii. Certto Clean Ofera servicii de curatenie de cea mai buna calitate lucrand cu solutii profesionale. Angajatii sunt calificati sa lucreze cu produsele si aparatura necesara curateniei . Curatenie locuinte - apartamente - vile - case

firme de curatenie , firme curatenie , curatenie , firma de curatenie , firma curatenie , tarife la firme de curatenie , firme de curatenie bucuresti , curatenie bucuresti

Firma de curatenie Bucuresti... Certto este firma de curatenie de care aveti nevoie avand referinte bune in domeniul curatenie dupa constructor,curatenie generala sau curatenie de intretinere. Curatenie... Servicii de curatenie oferite de firma de curatenie Certto acopera o gama foarte variata de servicii de curatenie . Apartamente,vile,scoli,gradinite,garaje sau magazine. Spalarea geamurilor la magazine dar si la apartamente.Curatat canapele si fotolii din piele dar si din material textil.

Momeala pasta pentru soareci 3 x 100 g

Momeala pentru rozatoare sub forma de pasta este deosebit de atractiva pentru soareci si sobolani datorita continutului ridicat de grasimi si arome placute. Folosirea este deosebit de usoara si curata datorita portionarii in recipiente mici. Pur si simplu ridicati folia protectoare si asezati tavita intr-un loc ascuns. Acest produs este utlizat de catre profesionisti. Momeala contine o substanta ce inhiba coagularea sangelui eliminand astfel animalele fara durere. Chiar si o singura ingerare a momelii poate duce la eliminarea animalelor. Este eficient si impotriva animalelor rezistente. Ingestia accidentala de catre oameni este impiedicata prin adaugarea unei substante amare. Produsul poate fi folosit si in casa, dar nu in spatiile de depozitare a hranei, in sistemul de canalizare, depozite de gunoi, garaje si alte spatii. Produs in Germania.

51 RON/cutie TST Costagra SRL Galati

Ventilatoare extractoare de fum - Sodeca

Ventilatorul prezentat este fabricat de Sodeca ,unul din cei mai importanti producatori de ventilatoare din Europa , specializt in productia de ventilatoare industriale, sisteme de ventilatie ,extractoare de fum si aer viciat , ventilatoare care functioneaza in mediu coroziv sau exploziv ,etc . Ventilatorul " TUB" de dimensiuni mici , utilizabil pentru temperaturi ridicate (250 grade C), conceput pentru a funcţiona ξn montaj intercalat pe conducte de fum in ateliere si garaje auto , etc

Dezumidificator WD 50

Dezumidificator profesional. Domenii de utilizare: uscarea constructiilor, pivnitelor, garajelor, uscarea in urma inundatiilor, crame, muzee, arhive, depozite, laboratoare, biblioteci, galerii arta, vinoteci, industria alimentara, uscatorii pt. haine, textile, covoare, aplicatii industriale Dezumidificator pe condensare cu recuperare de caldura Certificat Energy Star - consum redus de energie Mod de functionare silentios, curatare usoara, costuri minime de intretinere Filtru usor de curatat, rezistent Recipient de stocare mare, usor de curatat ACEST PRODUS POATE FI INCHIRIAT.

Tarabe, foisoare, pavilioane din lemn

SC DIMMER SRL - produce si comercializeaza o gama diversificata de produse din lemn: case de locuit in structura framing, case de vacanta cu perete dublu, case de camping, casute din lemn pentru gradina, sarpante din lemn, magazii de unelte, garaje si cover-car-uri, chioscuri, tarabe, standuri de vanzare, pavilioane, pergole, foisoare, saune si case tip sauna, grajduri de cai, custi pentru caini, casute pentru copii, mic mobilier de gradina, mobilier stradal, tamplarie termopan din lemn stratificat, lemn lamelar, mansardari, terasari.

Case si casute din lemn

SC DIMMER SRL executa case pe structura din lemn, casute din lemn, sarpante din lemn, campinguri, foisoare, saune, pergole,garaje, tarabe,tamplarie din lemn statificat cu geam termopan,adaposturi pentru animale,etc. Detalii suplimentare, fotografii de produse si date de contact site-ul nostru, www.caselemn-dimmer.ro sau www.dimmer.ro. Va asteptam cu drag!

111 RON/produs DIMMER SRL Bacau

Apartament de vanzare

Agentia Welt Imobiliare Cluj Napoca ofera spre vanzare la pretul de 51 000 EURO apartament cu 2 camere, situat in Cluj Napoca, cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall, aproape de mijloacele de transport in comun. Apartamentul confort 1 semidecomandat este situat la etaj intermediar, intr-un bloc cu 11 etaje, are 1 bucatarie, 1 baie ultrafinisata, 1 balcon , parcare. Apartamentul este ultrafinisat are parchet, gresie, faianta, termopane, lavabil, usa metal, usi interioare, conexiune internet, centrala termica, contoare gaz.Observatii Sup. Totala Apartament:45.10 mp Sup. Terasa/ Gradina:11.00 mp Suprafata TOTALA Ap+Terasa:56.10 mp Situate in zona Iulius Mall, apartamentele vor beneficia de finisaje de calitate superioara. Complexul va fi supravegheat cu camere video, bariera la garaje. Va oferi facilitati ca piscina, sala fitness, teren fotbal, locuri de joaca pentru copii. Plata este foarte flexibila, avansul minim fiind de 5.000 Euro

garaje mobile

Garaje mobile. Structura garajului este din otel zincat, iar toate partile sunt tratate impotriva coroziunii. Placajul lateral este din tabla cutata zincata trapezoidala t-10, dimensiunile garajului standard sunt de 3000 x 5000 x 2100 x 1900 ( latime x lungime x inaltime fata x inaltime spate)

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: