garaje
.

Garaje

Cautari similare:
   garaje      garaje mobil      garaje mobile   
 1  [Pagina 2 din 2]

Separator de ulei

Detalii produs Separatoarele de ulei TELCOM sunt unitati de tratare a apelor care provin din activitati comerciale sau industriale. Ele sunt utilizate la separarea uleiurilor neemulsionate prezente in apele uzate, inainte de deversarea acestora in canalizarea publica sau in apele de suprafata. Principal caracteristica a separatoarelor de ulei TELCOM este de a asigura, in mod natural, tratarea apei uzate poluante pana la parametrii prevazuti de normele legale. Domenii de Aplicare: Piete, service-uri, garaje industriale, parcari si spalatorii auto, societati industriale unde apa pluvială este poluată cu ulei etc. www.tecnotre.ro Livrare pana la locul montajului! Produsele noastre sunt insotite de declaratii de conformitate si carti tehnice in limba romană.

PAVELE-DALE DIN CAUCIUC

SC.COMINDFLEX.SRL, ROSIORII DE VEDE,TELEORMAN,STR . CRISASN 10 A RO 1393676,J 34/298/1992 T/F 0247466430, 0723566151 0766686520 comindflex1992@yahoo.com www.comindflex.ro comindflex.multiply.com OFERTA Firma noastră vă oferă un produs relativ nou pe piaţa românească: Pavaje din cauciuc, pentru interior şi exterior, fiind o alternativă modernă, estetică şi calitativ superioară, la pavimentele clasice din beton sau ceramică utilizate în prezent. Aceste pavele sau dale din cauciuc fiind fabricate din granule de cauciuc reciclat (anvelope), sunt produse de foarte mare rezistenţă, uşoare, flexibile şi se instalează rapid şi simplu pe orice suprafaţă solidă existentă sau nou amenajată. Pavimentele realizate din produsele noastre au domenii de utilizare foarte variate datorită calităţilor şi avantajelor pe care le prezintă: ›› absorb şocul mecanic, reduc riscul de accidentare cauzate de căderi ›› sunt antiderapante în orice condiţii ›› permit scurgerea apei prin absorbţia între granulele de cauciuc ›› sunt estetice şi ecologice ›› rezistent la intemperii (îngheţ şi dezgheţ, raze UV) ›› termoizolante, fonoizolante ›› suportă greutăţi mari, absoarbe vibraţiile ›› rapid şi uşor de montat, de întreţinut ›› rezistent la soluţiile chimice cu concentraţie scăzută Pavele de cauciuc constituie o soluţie de pavare estetică şi eficientă în câteva domenii de utilizare unde sunt prioritare confortul şi aderenţa suprafeţei indiferent de condiţiile meteorologice, aspectul plăcut, şi combinaţia estetică a materialului cu pajiştea. Dimensiunea şi culorile disponibile a pavelelor de cauciuc: - 500 x 500 x 20,30,40,50 mm - verde | roşu | negru Am încercat să enumerăm câteva dintre domeniile de aplicaţii cele mai răspândite ale pavelelor de cauciuc, cu precizarea că acestea pot fi folosite la aceleaşi aplicaţii ca şi plăcile, în cazul terenurilor şi spaţiilor de joaca publice acordându- se atenţie înălţimii de cădere corespunzătoare grosimii de 40 mm: ›› Aleile, trotuarele din jurul casei, in jurul grădinii ›› Intrările din faţa garajelor (antiderapante în orice condiţii meteorologice) ›› Stranduri, terase ›› Orice suprafaţă, unde combinaţia de culori şi esteticul au prioritate -placa elastica 50x50x2 cm < rosu,verde> 24 euro M/P -placa elastica 50x50x3 cm < rosu,verde> - cu picioruse 30 euro M/P -bordura elastica 50x16 cm < rosu ,verde> 12 euro M/L PRET FARA TVA.

Incalzire electrica in pardoseala

Sisteme de Incalzire in Pardoseala cu Cabluri Electrice / Film Electric / Plasa Electrica. Cablurile electrice si filmele electrice sunt special realizate pentru incalzirea in pardoseala. Cu ajutorul acestora se poate realiza instalatia de incalzire pentru zone interioare :dormitoare, bai, bucatarii, holuri, livinguri,camere copii, camere de joaca pentru copii, birouri etc. Aceste instalatii de incalzire in pardoseala pot fi utilizate cu succes pentru incalzirea totala a caselor din zonele in care nu exista posibilitatea racordarii la gaze naturale. De asemenea, pot fi utilizate si pentru o suplimentare a unei instalatii de incalzire deja realizate, chiar si in apartamentele de bloc. Montare usoara, posibilitatea impartirii unei suprafete in mai multe zone care pot fi incalzite separat. Termostatare totala a instalatiei Dezghetare alei exterioare,terase,rampe,trotuare,scari,intrari garaje,jgheaburi,burlane,acoperisuri,tevi, conducte, hidranti etc. Suntem importatori directi ai sistemelor electrice de incalzire in pardoseala. www.incalzire-electrica-pardoseala.ro / www.cipec.ro / cipec_ro@yahoo.com / 0723508498 / 0213455546 / 0723513342 / www.incalzirepardoseala.aaz.ro

10 EURO/mp Sc Cipec Srl Bucuresti

Cablu incalzire electrica in pardoseala

Cabluri electrice utilizate pentru incalzirea in pardoseala. Pentru spatii interioare : dormitoare, bai,bucatarii,holuri,livinguri,locuri de joaca pt copii. Utilizate si pentru dezghetarea zonelor exterioare : alei,terase,intrari garaje,jgheaburi,burlane etc. www.incalzire-electrica-pardoseala.ro / www.cipec.ro / cipec_ro@yahoo.com / 0723508498 / 0213455546 / 0723513342 / www.incalzirepardoseala.aaz.ro

10 EURO/mp Sc Cipec Srl Bucuresti

Usi de garaj RULOU - Usi de garaj Rezidentiale in Iasi si Moldova

Usile de garaj de tip rulou beneficiaza de posibilitatea strangerii lor intr-un spatiu extrem de redus si de un grad foarte mare de izolare termica. Deschiderea si inchiderea usii de garaj de tip rulou se efectueaza prin rularea covorului de lamele din aluminiu pe axul central. Posibilitatile multiple de aplicabilitate a acestei usi de garaj permite utilizarea ei nu doar pentru inchiderea garajelor ci si a spatiilor comerciale si industriale. Usi de garaj tip RULOU in Iasi si toata Moldova (Neamt, Vaslui, Bacau, Vrancea, Suceava, Botosani)

 1  [Pagina 2 din 2]
Rezultate in: