garduri decorative
.

Garduri decorative

[Pagina 1 din 1]

ELEMENTE FIER FORJAT

Magazin elemente din fier forjat pentru garduri, balustrade, grilaje, mobilier, obiecte decorative, la preturi exceptionale! livram din stoc sau la comanda!

GARDURI LEMN, GARDURI RUSTICE

GARDURI LEMN , GARDURI RUSTICE, GARDURI DECORATIVE Producator garduri din lemn. Gama larga de modele si dimensiuni. Garduri lemn pentru gradina, garduri imprejmuire, garduri decorative, gardulete. Livrari si montaj in toata tara www.decoramix.ro 0766415043

Elemente Fier Forjat

Firma Darcpro produce si comercializeaza elemente din fier forjat la preturi de exceptie. Cu acestea se executa: porti, garduri, balcoane, grilaje pentru ferestre si usi, copertine, mobilier si galerii, obiecte decorative ... Datorita avantajelor pe care le prezinta, fierul forjat se utilizeaza la realizarea celor mai variate produse metalice,oriunde exista cerinte deosebite privind marimea incarcarilor, a rezistentei in timp, minimizarea greutatii proiectelor dar si de design. Calitatea produselor e garantata atat de echipamentele moderne ,de materialele de calitate, cat si de echipa de profesionisti bine pregatita,completate de facilitati de productie de ultima generatie, constant innoite si imbunatatite. Detalii suplimentare pe: Darcpro.ro

4 RON/kg Darcpro srl Sibiu

Arhitectura peisagistica si intretinere spatii verzi

Firma specializata in amenajare spatii verzi vine in intampinarea clientilor sai cu un pachet complet de lucrari pentru amenajare gradini. Indiferent daca este vorba de amenajare spatii verzi, gradini sau simbioza unor plante dintr-o jardiniera mica consideram ca imbinarea aspectului estetic, armonios cu utilul ne reprezinta. Pachetul complet de lucrari pentru amenajare spatii verzi cuprinde: proiectare si executie gradini, parcuri si spatii verzi; executie instalatii pentru gradini (sisteme de drenaj, instalatii/sisteme automatizate de irigatii pentru irigare gradini, gazon si plante); gazonare prin insamantare sau montare rulouri gazon; realizare gradini de apa, fantani decorative, fantani arteziene, cascade, cursuri de apa; executie alpinarii, terasare pante, decopertari si umpluturi de pamant; servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori si arbusti; servicii de intretinere si reabilitare spatii verzi, gradini, plante de interior; rulouri gazon; garduri vii din diverse specii si realizare perdele din plante cataratoare; elemente de decor din piatra naturala ( alei si ziduri decorative); diagnostic si tratament plante, fertilizari si tratamente fito-sanitare; consultanta in vederea amenajarii spatiilor verzi etc.

Silduri pentru porti metalice - Silduri pentru porti din fier forjat

www.margrup.ro - Silduri de protectie si decorative pentru portile mari (de acces auto). Dimensiune 290 x 160 mm. Sectiune 2.5 mm. Greutate 0.63 kg.

8.46 RON/bucata MARGRUP Buzau
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: