gazon
.

Gazon

Cautari similare:
   gazon de soare      gazon      BORDURI GAZON      seminte pentru gazon      seminte gazon      preturi gazon      gazon rulouri      tuns gazon      trimer gazon      tuns de gazon   
[Pagina 1 din 2]  2 

Fertilizant de toamna pentru gazon 1kg

N:P:K – 4,4 : 5,2 : 22,0 Îngrasamântul contine de asemenea sulf, fier (6,0). Florovit de toamna pentru gazon este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii în perioada de toamna si primavara timpurie si este indicat pentru toate sortimentele de gazon. Nivelul scazut de azot reduce cresterea excesiva a gazonul si permite ingrosarea radacinilor. 1kg este suficient pentru 30mp

14.50 RON/bucata TST Costagra SRL Galati

Fertilizant gazon cu Fe 1kg

N:P:K – 17,5 : 5,2 : 9,0 Îngrasamântul contine de asemenea sulf , fier (4,0). Florovit pentru gazon cu nivel ridicat de fier este potrivit pentru necesitatile nutritionale ale tuturor speciilor de iarba, atat pentru iarba ornamentala cat si iarba de gazon. Elementele minerale continute de îngrasamânt au fost selectionate în cantitati si varietati adecvate pentru a stimula dezvoltarea si cresterea sanatoasa a ierbii. Continutul ridicat de fier ofera o culoare de verde intens gazonului. 1kg este suficient pentru 30mp.

14.50 RON/bucata TST Costagra SRL Galati

Fertilizant gazon cu erbicid 3kg

N:P:K - 15 : 5 : 8 (+ 3 : 9) Ingrasamant NPK, ce contine izobutilidendiuree, N+P2O5+K2O(+MgO+S) si cu fier. Continut scazut de clor. Ingrasamant de calitate superioara cu dizolvare lenta pentru gazon si erbicid ce elimina buruienile din gazon. Folositi acest ingrasamant cu erbicid o data pe an, in perioada mai - august. Doza recomandata este de 30 g/mp (400mp din 12kg). Nu depasiti doza recomandata. Aplicati produsul prin imprastiere manuala sau folosind dispozitive de imprastiere. Aplicati produsul la 3 - 4 zile dupa tuns, dimineata, pe roua. Nu circulati pe gazonul proaspat tratat. Substanta activa trebuie sa actioneze pe frunze cel putin o jumatate de zi. Udati gazonul abia dupa 1 - 2 zile. Buruienile uscate vor fi indepartate prin greblare mai tarziu. Nu aplicati produsul in perioadele caniculare. Erbicidul este eficient impotriva buruienilor dicotiledonate.

114 RON/cutie TST Costagra SRL Galati

Granule indepartare cartite 2 x 50 g

Produs cu efect indelungat, ce alunga cartitele fara sa le omoare. Este obtinut din materii prime naturale. Granulele pentru indepartarea cartitelor reprezinta o solutie naturala pentru alungarea si prevenirea reaparitiei cartitelor. Granulele pot fi folosite la protejarea aleilor, teraselor, gazonul, straturile de flori si alte suprafete, impotriva galeriilor realizate de cartite, care se pot transforma in adevarate pericole pentru oameni. Produsul consta in pietricele de lava impregnate cu uleiuri exclusiv vegetale, ce au un miros puternic. Acest miros nu este tolerat de cartite, care au un sistem olfactiv foarte dezvoltat. Cartitele parasesc zonele tratate fara a fi afectate, si vor evita zonele pe viitor. Cu ajutorul unui bat sau lopata faceti gauri de 20 cm adancime in care plasati 1 - 2 pietricele de lava. Tasati gaurile ulterior. Produs in Germania.

74 RON/cutie TST Costagra SRL Galati

Sisteme automate de irigat TORO

Printr-o reţea invizibilă, montată în sol, apa ajunge la aspersoare, care se ridică la suprafaţă numai în timpul stropirii. Astfel sistemul nu limitează activităţile curente. Panoul de automatizare uşor programabil comandă cu precizie prin electrovane stropirea secvenţională, asigurând apa necesară diferitelor zone. Sistemul de irigat va fi proiectat personalizat la grădina Dvs. conform desenului la scară, care cuprinde toate detaliile importante ale grădinii (pavaje, copaci, arbuşti, mobilier de grădină, sursa de apă şi de curent electric disponibile), realizăm desen de execuţie şi ofertă de preţ detaliat. Implementarea unui sistem de irigat într-o grădină medie se poate realiza în cca. 3-5 zile. Sistemul poate fi montat şi în grădini unde deja există gazon.

Arhitectura peisagistica si intretinere spatii verzi

Firma specializata in amenajare spatii verzi vine in intampinarea clientilor sai cu un pachet complet de lucrari pentru amenajare gradini. Indiferent daca este vorba de amenajare spatii verzi, gradini sau simbioza unor plante dintr-o jardiniera mica consideram ca imbinarea aspectului estetic, armonios cu utilul ne reprezinta. Pachetul complet de lucrari pentru amenajare spatii verzi cuprinde: proiectare si executie gradini, parcuri si spatii verzi; executie instalatii pentru gradini (sisteme de drenaj, instalatii/sisteme automatizate de irigatii pentru irigare gradini, gazon si plante); gazonare prin insamantare sau montare rulouri gazon; realizare gradini de apa, fantani decorative, fantani arteziene, cascade, cursuri de apa; executie alpinarii, terasare pante, decopertari si umpluturi de pamant; servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori si arbusti; servicii de intretinere si reabilitare spatii verzi, gradini, plante de interior; rulouri gazon; garduri vii din diverse specii si realizare perdele din plante cataratoare; elemente de decor din piatra naturala ( alei si ziduri decorative); diagnostic si tratament plante, fertilizari si tratamente fito-sanitare; consultanta in vederea amenajarii spatiilor verzi etc.

montaj pavele

Sc Poptean Construct Srl executa montaj pavele, borduri, parcuri, parcari,spati verzi gazon rolou, canalizari, mai multe servicii oferite de firma noastra accesati www.popteanconstruct.uv.ro Executam servicii oriunde in tara.

Montaj pavele timisoara

Sc Poptean Construct Srl executa montaj pavele, borduri, parcuri, parcari,spati verzi gazon rolou, canalizari, mai multe servicii oferite de firma noastra accesati www.popteanconstruct.uv.ro Executam servicii oriunde in tara

Montaj Pavaje Timisoara

Sc Poptean Construct Srl oferim produse de calitate si preturi rezonabile. executa montaj pavele, borduri, parcuri, parcari,spati verzi gazon rolou, canalizari, mai multe servicii oferite de firma noastra accesati www.montaj-pavele.ro Executam servicii oriunde in tara

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: