geamuri sablate
.

Geamuri sablate

Cautari similare:
   geamuri      sticla pt geamuri      geamuri termopan      solutie geamuri      geamuri sablate      sticla si geamuri de constructie   
geamuri sablate: Rezultate in produse -(5) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Mobila bucatarie Selenta

Mobila bucatarie executata din pal melaminat de 18 mm, finisaj wenge, blat termorezistent finisaj red, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii mobilier pentru bucatarie la comanda: manere din aluminiu, balamale Blum, glisiere Hafele, bara contrascurgere apa - aluminiu, picioare reglabile ascunse cu plinta din aluminiu detasabila, geamuri sablate cu rama din aluminiu pe pistoane cu gaz, picurator, cos Jolly, chiuveta inox antistropi si anticalcar. Mobila bucatarie la comanda cu Mobila Comanda .com !

Mobila bucatarie la comanda Dadda

Mobila bucatarie la comanda executata din pal melmainat de 18 mm, vopsit, finisaj negru lucios, blat termorezistent de 28 mm, finisaj bej, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii mobilier bucatarie la comanda: manere metalizate, geamuri sablate cu rama din MDF vopsit in culoarea negru lucios, plinta corpuri inferioare din pal melaminat - finisaj alb/bej, pistoane cu gaz la usile cu deschidere in sus - la corpurile superioare, balamale Hafele import Germania, glisiere Blum import Austria folosite la sertare - metaboxuri (sertare create special pentru a tine un volum mare de greutate), sistem de prindere a pieselor mobilierului - ascuns.

Mobila sufragerie (living) la comanda 003

Mobila sufragerie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

Mobila sufragerie (living) la comanda 002

Mobila de sufragerie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

Mobila sufragerie (living) la comanda 001

Mobila sufragerie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: