genti 4 roti
.

Genti 4 roti

[Pagina 1 din 1]

Carucior 3 in 1 cu geanta Gemma

- Caruciorul multifunctional este util in toate etapele de dezvoltare ale copilului, din primele zile de viata, pana la varsta de aproximativ 3 ani- Sistemul complet se poate transforma cu usurinta in carucior cu landou, carucior cu scaun scoica sau carucior sport- Landoul si scaunul scoica se pot utiliza impreuna cu caruciorul, la plimbare sau pe timpul calatoriilor cu masina- Landoul are dimensiunea de 95 x 50 cm si este prevazut cu maner de transport si husa pentru picioare- Scaunul scoica se poate utiliza in masina, pentru transportul copiilor cu greutatea de pana la 13 kg- Spatarul caruciorului este reglabil in 3 trepte, pozitia cea ma joasa fiind inclinata la aprox. 30 grade- Caruciorul este prevazut cu centuri de siguranta si bara detasabila de protectie- Copertina de soare este rabatabila iar in spatele spatarului se gaseste un buzunar pentru depozitare- Caruciorul este prevazut cu husa de protectie pentru picioare- Manerul este reglabil pe inaltime intre 100 si 110 cm- Diametrul rotilor este de 28 cm (spate) si 18 cm (fata)- Rotile din spate sunt prevazute cu sistem de franare iar cele din fata sunt pivotante- Caruciorul include o geanta pentru accesorii cu 3 buzunare laterale, patura pentru infasat si buzunar pentru scutecul murdar- Dimensiunea gentii este de 40 x 32 cm- Dimensiunea caruciorului deschis: 85 x 65 cm (lungime x latime)- Dimensiunea caruciorului pliat 90 x 65 x 30 cm (lungime x latime x inaltime)

Rucsac Troler Littlest Pet Shop, mov

Rucsac Troler Littlest Pet Shop, mov Trolerul dispune de un compartiment mare si un buzunar frontal, ambele cu fermoar. Pe buzunarul frontal este imaginea personajelor principale din serialul de desene animate Littlest Pet Shop. La spate are bretele ajustabile si intaritura pentru protectia spatelui. Are husa pentru protectia rotilor. Material: poliester. Se curata de murdarie cu o laveta curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%. Nu se spala in masina de spalat. Inaltime utila 43 cm (fara dispozitivul pentru troller), latime 33 cm, adancime 15 cm.

147 RON ZonaBebe.ro Cluj

Rucsac Troler CARS, rosu

Rucsac Troler CARS - rosu Trolerul dispune de un compartiment mare si un buzunar frontal, ambele cu fermoar. Pe buzunarul frontal este imaginea masinii Lightning McQueen din indragitul film de desene animate Cars. La spate are bretele ajustabile si intaritura pentru protectia spatelui. Are husa pentru protectia rotilor. Material: poliester. Se curata de murdarie cu o laveta curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%. Nu se spala in masina de spalat. Inaltime utila 43 cm (fara dispozitivul pentru troller), latime 33 cm, adancime 15 cm.

147 RON ZonaBebe.ro Cluj

Rucsac Troler BAKUGAN, negru

Trolerul dispune de un compartiment mare si un buzunar frontal, ambele cu fermoar. Pe buzunarul frontal este imaginea lui Dan Kuso din indragitul serial de desene animate BAKUGAN. La spate are bretele ajustabile si intaritura pentru protectia spatelui. Are husa pentru protectia rotilor. Material: poliester. Se curata de murdarie cu o laveta curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%. Nu se spala in masina de spalat. Inaltime utila 43 cm (fara dispozitivul pentru troller), latime 33 cm, adancime 15 cm.

147 RON ZonaBebe.ro Cluj

Textolit

Textolit Compoziţie TEXTOLITUL este un laminat pe bază de ţesătură de bumbac şi răşină fenolică. TEXTOLITUL este în conformitate cu următoarele standarde internaţionale: Utilizare TEXTOLITUL este utilizat în special în aplicaţii mecanice la care se cer proprietăţi electroizolante, cum sunt mecanismele de comutaţie. Date Tehnice Proprietăţile Densitatea, cca. g/cm3 1,4 Rezistenţa la încovoiere MPa 115 Modulul de elasticitate la încovoiere, cca. MPa 7.000 Rezistenţa la impact (Charpy), paralel cu direcţia de laminare kJ/m2 7,8 Rezistenţa la întindere MPa 60 Rigiditatea dielectrică, la 90 �C, în ulei, perpendicular pe direcţia de laminare, grosime 3 mm kV/mm 3,0 Tensiunea de străpungere, la 90 �C, în ulei, paralel cu direcţia de laminare kV 20 Constanta dielectrică, la 50 Hz şi 1 MHz, cca. – 5 Rezistenţa de izolaţie, după imersia în apă Ω 5 × 10 7 Indicele comparativ de rezistenţă la curenţii de conturnare – CTI 100 Clasa termică de izolaţie I.T. 120 Absorbţia de apă, grosime 3 mm mg 100 Aplicatie: Placile din TEXTOLIT sunt utilizate in special la fabricarea pieselor in aplicatii mecanice la care se cer proprietati electroizolante si termoizolante, cum sunt mecanismele de comutatie. TEXTOLITUL este, de asemenea, utilizat in aplicatii de tipul angrenajelor si rotilor de frictiune sau suprafetelor de frictiune. Datorita tesaturii fine pe care o are in compozitie, acest material este recomandat si la confectionarea de repere mici. Aceste materiale se remarca printr-o buna prelucrabilitate, rezistenta ridicata la uzura, cat si printr-o buna rezistenta la apa, uleiuri si lubrifianti. Prezentare: Placile de textolit se fabrica la grosimile de la 0,13 mm la 300 mm in formate de 2000 x 1000 mm.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: