germane
.

Germane

Cautari similare:
   germane   
[Pagina 1 din 1]

Gel contact Ecograf ULTRASCHALL

Gel contact pentru diagnostica si terapie Ultraschall Gel livrare constanta lunar. Gelul Ultraschall produs de Sonavelle prezinta urmatoarele caracteristici si avantaje: Nu contine formaldehide de aceea este suportabil. Continut biologic respecta mediul Cantitate minima folosita pt. intindere Proprietati foarte bune Durabilitate la depozitare Garantat fara scurgeri sau intreruperi la intindere Usor de indepartat cu vata sau laveta pH 7 neutru respecta mediul fara bule de aer imbuteliat sub vacuum vascositate ridicata nu curge pe piele fara glicerina nu lipeste produs si testat dupa normele germane Optional livram si pompe de dozare pentru bidoanele de 5 litri ( pret 25 RON / buc) si flacoane de 25o ml (5,- RON / buc ). STOC DISPONIBIL : 1 CONTAINER A 2880 bidoane a 5L 16,5 TO SUNTEM DISPUSI SA INCHEIEM CONTRACT DE LIVRARE LUNARA PT MINIM 1AN DE ZILE.

Pavilion 3x3m pliabil PRO

Firma HOBA TECHNIC, cu sprijinul partenerului german de peste 20 ani pe piata din Germania, distribuie corturi evenimente, depozitare si prezentare, precum si accesorii si scule de montaj aferente. Pavilioane evenimente diverse prezentari firme, promovari, nunti, botezuri, party-uri, lansari de produse precum si corturi pentru depozitare si chiar productie, produse in Germania conform DIN normele germane de calitate. Cea mai mare diversitate de modele si dimensiuni: pavilioane gradina, corturi etajate, pagode etajate, corturi VIP, corturi fixe/ corturi pentru party,hale rezistente la zapada, hale de depozitare si industrie, pavilioane, pagode, standuri de vanzare, scene, pavilioane bauturi, aparate incalzire, alee, mese pliabile, banci pliabile, scaune pliabile, accesorii, etc. Pavilion pliabil 3 x 3 M PROFI Ideal pentru party, promovare sau montare fixa - culoare albastru. Materialul folosit este Poliester de 270g/ mp pentru acoperis, rezistent la ploaie si 140g/ mp la pereti, este impermeabil. Picioarele si acoperisul din duraluminiu( 29x29mm-stalpi, 24x24mm sarpanta ), reglabil pe inaltime in 3 trepte, - greutate - 19 Kg - fiecare perete cu fereastra L 168 x B 117 cm, poate fi inchis total sau partial - dimensiuni 300 x 300 x 335 cm - livrabil doar cu 2 pereti si geanta de transport.

Spray indepartare viespi 0,5l

Actiune imediata si permanenta. Lupta impotriva cuiburilor de viespi de la o distanta sigura, cu duza puternica, de pana la 4 m distanta de pulverizare. Spray-ul anti viespi inlatura eficient cuiburile speciilor germane si comune de viespi. Amestecul special de substante active asigura un efect imediat si de durata. Produsul poate fi utilizat pentru eliminarea viespilor individuale prin pulverizare directa pe acestea, dar si pentru eliminarea intregului cuib prin pulverizare in cuib. Folositi in spatii deschise. Nu folositi in spatii de locuit. Produs in Germania.

65 RON/bucata TST Costagra SRL Galati

Sarpante din lemn

SC DIMMER SRL Executam sarpante din lemn pentru diferite constructii, folosind tehnologie germana de ultima generatie. Executia poate fi facuta atat dupa proiectul clientului, cat si dupa proiectul intocmit de noi. Imaginatia si cunostiintele tehnice ale inginerilor nostri, alaturi de soft-uri profesionale si utilaje germane de executie de mare precizie, pot schimba total conceptiile despre constructiile din lemn. Folosind procese tehnologice bine controlate tehnic si calitativ, pe baza unor proiecte personalizate pentru fiecare lucrare si cu un montaj rapid si precis se obtin produse net superioare cu multiple avantaje pentru client. Detalii suplimentare, pe site-ul nostru www.caselemn-dimmer.ro sau www.dimmer.ro.

Aparat de ventilatie

Thermodul system, unic importator al aparatelor de ventilatie germane de la firma Paul Lueftung aparate de ventilatie prevazute cu recuperator de caldura si racitor www.paul-lueftung.net www.thermodul.com site-urile care va stau la dispozitie pentru orice detalii in domeniu tel:0730602028 Cioanta Beniamin

1100 EURO/aparat Thermodul System Cluj
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: