ghivece
.

Ghivece

Cautari similare:
   ghivece de      ghivece      ghivece flori      ghivece cu flori      ghivece de flori,   
[Pagina 1 din 2]  2 

Cutie pentru ghiveci flori

www.mobilamall.ro Se poate folosi pentru ghivecele de flori. Este viu colorata cu motive florale. Are un aspect clasic si totodata elegant.

MOBILIER LEMN MASIV, MOBILIER RUSTIC

MOBILIER LEMN MASIV, MOBILIER RUSTIC, DECORAMIX Preturi producator. Magazin online. Mese lemn, paturi lemn , masute lemn , jardiniere lemn , ghivece lemn , cuiere lemn, rafturi lemn, suporti lemn , banci lemn , pergole lemn, foisoare lemn, decoratiuni lemn . Livrari oriunde in tara. www.decoramix.ro 0766415043

Pergola 4.0 x 3.0 m

De sine stătător, este perfect pentru adăpost şi umbra. Material: lemn masiv rasinoase, Finisaj: bait colorat si lac pentru exterior, rezistent la intemperii (antiinsecte, protectie UV). Culoare: la alegere Dimensiuni: Lungime: 4 m, Adâncime: 3 m, Inaltime: 2.6 m Inclus in pret – 4 ghivece la colturi pentru plante cataratoare.

mobilier de fradina si decoratiuni

Executam diverse modele de foisoare, pergole,leagane balansoare set masa si banci ghivece de eflori amenajam cu mobilierul nostru gradini si teras etc

Salix 'Tortuosa'

Salcie japoneza creata

Salix Babylonica

Salcie plangatoare

Betula Papyfera

Arbore extrem de decorativ, cu coaja alba care se exfoliaza in fasii ca de papirus.

Robinia Hispida

Robinua hispida sau salcamul rosu este un arbore de talia a-III-a se remarca prin inflorirea abundenta cu flori de culoare roz reunite in raceme.

Laburnum 'Vosii'

Laburnum anagyroides sau salcamul galben este un arbore de talie mica care se remarca prin frumusetea infloririi in mai-iunie. Florile reunite in raceme lungi de 15-20 cm sant de culoare galben auriu. Planta este in container. Se poate planta tot timpul anului.

COCOPEAT

Substrat de cultivare 100 % organic, dezinfectat si fara seminte de buruieni, ideal pentru uz general in gradinarit, culturi hidroponice, amestec pentru ghivece, cultura pentru flori taiate, ciuperci, bonsai, trandafiri, gazon, legumicultura. Este un foarte bun ameliator pentru solurile grele. Elibereaza lent elementele nutritive. Pentru radacini reprezinta un substrat excelent asigurand datorita porozitatii oxigenarea lor si a solului. Contine hormoni naturali pentru inradacinare. Are proprietati antifungice. Datorita prezentei a milioane de capilare retine foarte bine fertilizantii si apa.Prin uscare nu apare fenomenul de tasare ca in cazul altor substraturi. Se rehidrateaza foarte usor. Datorita continutului mare de lignina si celuloza se descompune greu si poate fi utilizat o perioada lunga. Este foarte usor. Pastreaza umiditatea solului in pe timp secetos. Se poate folosi singur ca substrat nutritiv sau in amestec cu nisip, mranita, pamant, etc.

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: