glisiere hafele
.

Glisiere hafele

Cautari similare:
   glisiere sertare      HAFELE Germania      hafele      balamale hafele      glisiere hafele   
[Pagina 1 din 1]

Mobila bucatarie Selenta

Mobila bucatarie executata din pal melaminat de 18 mm, finisaj wenge, blat termorezistent finisaj red, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii mobilier pentru bucatarie la comanda: manere din aluminiu, balamale Blum, glisiere Hafele, bara contrascurgere apa - aluminiu, picioare reglabile ascunse cu plinta din aluminiu detasabila, geamuri sablate cu rama din aluminiu pe pistoane cu gaz, picurator, cos Jolly, chiuveta inox antistropi si anticalcar. Mobila bucatarie la comanda cu Mobila Comanda .com !

Mobila bucatarie la comanda Dadda

Mobila bucatarie la comanda executata din pal melmainat de 18 mm, vopsit, finisaj negru lucios, blat termorezistent de 28 mm, finisaj bej, cant ABS de 2 mm si 0.4 mm. Accesorii mobilier bucatarie la comanda: manere metalizate, geamuri sablate cu rama din MDF vopsit in culoarea negru lucios, plinta corpuri inferioare din pal melaminat - finisaj alb/bej, pistoane cu gaz la usile cu deschidere in sus - la corpurile superioare, balamale Hafele import Germania, glisiere Blum import Austria folosite la sertare - metaboxuri (sertare create special pentru a tine un volum mare de greutate), sistem de prindere a pieselor mobilierului - ascuns.

Mobila dormitor la comanda 005

Mobila dormitor la comanda este realizata din PAL melaminat grosime 18 mm si PFL melaminat grosime 4 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum, manere din aluminiu, picioare din aluminiu.

Mobila dormitor la comanda 004

Mobila dormitor la comanda este realizata din PAL melaminat grosime 18 mm si PFL melaminat grosime 4 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm. Accesorii mobila dormitor: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum, manere din aluminiu, picioare din aluminiu.

Mobila dormitor la comanda 003

Mobila dormitor la comanda este realizata din PAL melaminat grosime 18 mm si PFL melaminat grosime 4 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum, manere din aluminiu, picioare din aluminiu.

Mobila sufragerie (living) la comanda 005

Mobila sufragerie la comanda este realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns. Accesorii): balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu.

Mobila sufragerie (living) la comanda 003

Mobila sufragerie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

Mobila sufragerie (living) la comanda 002

Mobila de sufragerie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

Mobila sufragerie (living) la comanda 001

Mobila sufragerie la comanda realizata din PAL melaminat grosime 18 mm, la care s-a aplicat numai cant ABS de 2 mm si 0,4 mm, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns. Accesorii: balamale Hafele (Germania), glisiere sertare Blum (Austria), manere din aluminiu, picioare din aluminiu, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

Sifonier M 023

SUPER OFERTA !!!!!!!!! Dimensiune: 165*52*190 (L*l*h) Sifonierul este realizat din pal melaminat de 18 mm, cu cant ABS de 0,4 mm. Glisierele sertarelor sunt Hafele, manerele fiind metalice in nuante crom sau saten. Placile de pal care intra in contact cu pardoseala sunt protejate cu picioruse de plastic. Sifonierul este in nuanta de fag deschis prevazut cu 3 sertare, polite si bara de haine. Acest produs nu se afla in stoc pe alte nuante dar se poate realiza la comanda pe orice nuanta de pal de la urmatorii importatori de materie prima: Kronospan, Egger, Losan cu conditia ca acel material ales de dumneavoastra sa existe in acel moment pe stoc. ACCESORIILE SUNT CU TITLU DE PREZENTARE SI NU SUNT INCLUSE IN PRET. Atentie- Oglinda nu este inclusa in pret

730 RON/bucata SteroMix Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: