grinda profil h20 tip doka
.

Grinda profil h20 tip doka

[Pagina 1 din 1]

ELEMENTE AUXILIARE PENTRU COFRAJE - grinda profil H20 tip Doka,panouri pentru cofraje tip Doka , componente auxiliare pentru cofraje,distantieri,montanti,pene montanti,popi reglabili,

ANGEL COMPANY ESTE IMPORTATOR DIRECT DE COMPONENTE PENTRU COFRAJE Datorita politicii si seriozitatii firmei noastre si a faptului ca suntem importatori directi va putem asigura cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala.

GRINDA PROFIL H20 tip DOKA - Grinzi de lemn multistrat H20 pentru plansee si cofraje tip Doka

Grinda H20 Super Oferta ! Pret 6,55 Euro/ ml +TVA Descrierea produsului : confectionat din lemn de rasinoase, de calitate, clasa superioara, atent selectionat, in conformitate cu DIN 4074; plan si cu muchii tesite de aproximativ 4 mm. Intarituri: panou din lemn masiv 3 straturi. Laminat cu majoritatea inelelor de crestere vertical Tipuri de lemn: brad/ molid, amestec lemn autorizat; Ansamblare: panou din lemn masiv 3 straturi, BFU 100 (AW 100) in conformitate cu standardele ONORM B 3023 cu imbinari finger-joint intre talpile grinzii si intarituri; Greutate: 5 kg/ metru liniar; Protectie la suprafata: impregnare cu vopsea de protectie impotriva patrunderii apei; Standard de calitate: Certificate EN 13377, CEN, Comitetul European pentru Standardizare. Ambalare: Ambalaj standard: 60 bucati Ambalaj container: 100 bucati Pachetele sunt expediate intr-un format adecvat santierelor de constructii si sunt protejate cu ajutorul unui support de lemn. Avantaje ! Securizat anti-rupere cu ajutorul capetelor rotunjite confectionate din material plastic special, pentru protectie deplina si pentru a proteja capatul grinzii impotriva deteriorarii; Oferim cel mai bun raport calitate-pret de pe piata din romania la aceasta ora ! PENTRU ORICE INFORMATII NU EZITATI SA NE CONTACTATI !

6.55 EURO/ml +TVA Angel Company Srl Timis
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: