gx nissan
.

Gx nissan

Cautari similare:
   gx nissan      nissan   
gx nissan: Rezultate in produse -(10) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

INLOCUIRE AMREIAJ

Service auto autorizat RAR inlocuiesc kit ambreiaj-placa ,disc ,rulment- cu sau fara volanta cu piese de schimb de cea mai buna calitate pentru autoturisme ,suv sau autoutilitare precum :ford ,fiat ,opel ,renault ,daewoo, nissan ,mitsubishi , mazda ,seat ,suzuki ,toyota ,honda , hyunday ,rover ,mercedes ,logan ,audi ,subaru,chevrolet , citroen , peugeot ,subaru etc. la preturi avantajoase. Tel.0726.325.736

Masinuta Nissan GTR

Masinuta Nissan GTR Mondo Motors revolutioneaza lumea machetelor de masinute. Confectionate dintr-un material de foarte mare calitate si realizate pana in cel mai mic detaliu, aceste machete reprezinta cadoul ideal atat pentru copii cat si pentru colectionarii de machete. Scara machetei masinutei: 1:24 Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

54.99 RON ZonaBebe.ro Cluj

Altgrad Auto vinde piese auto si asigura service auto la cele mai avantajoase preturi.

Altgrad Auto, magazin de piese auto si service, ofera piese auto noi, originale pentru urmatoarele marci: Ford, Opel, Mazda, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Renault, Peugeot, Mercedes, Bmw, Citroen, Chevrolet, Kia, Hyundai, Land Rover. Prin intermediul echipei de specialisti, firma asigura service auto, reparatii auto pentru urmatoarele tipuri de masini: Ford, Opel, Vw, Audi, Seat, Mazda, Nissan, Renault, Peugeot, Fiat, Iveco, Dacia, atat turisme cat si microbuze. Nu rata ofertele speciale la piese si service auto. Contacteaza-ne acum! www.altgradauto.ro, sradu@altgradauto.ro, 0213149411, 0727056670, 0769652200, 0765268301. Service auto: 0767240209, 0740637107.

Altgrad Auto ofera service auto, servicii de diagnosticari si reparatii auto la preturi mici si termene fixe.

Altgrad Auto asigura in timp record si la cele mai avantajoase preturi servicii de mecanica: revizii periodice, diagnoza computerizata, reparatii si intretinere motor, transmisie, sistem de rulare si instalatie pentru urmatoarele marci: Ford, Opel, Vw, Audi, Seat, Mazda, Nissan, Renault, Peugeot, Fiat, Iveco, Dacia, atat turisme cat si microbuze. Service-ul auto are in dotare echipamente de ultima generatie, scule si dispozitive speciale. Contacteaza-ne acum si nu rata ofertele speciale! www.altgradauto.ro, sradu@altgradauto.ro, 0213149411, 0740637107. Pentru interventii rapide apelati: 0767240209

NISSAN ISOLI 185

CAMION PLATFORMA CU BRAT TELESCOPIC, AN 2005.

30000 EURO/BUCATA C.C.E. S.R.L. Bucuresti

RÖMER KIDFIX

Bratele de fixare integrate la RÖMER KIDFIX se imbina perfect cu punctele de fixare ale autovehiculului, iar copilul este prins in scaunul de siguranta de centura de siguranta in 3 puncte a autovehiculului.  Avantajul acestei sigurante duble: in cazul unei coliziuni laterale copilul intra mai rapid in contact cu zona de amortizare a scaunului de siguranta si astfel va fi mai putin expus la solicitari.   Alunecarea periculoasa in sus a centurii in cazul coliziunilor frontale este impiedicata de o solutie constructiva speciala, care permite deplasarea controlata a pernei scaunului impreuna cu copilul.   RÖMER KIDFIX este omologat semi-universal (vezi lista de autovehicule) pentru fixare prin sistemul ISOFIX (si asigurarea copilului prin centura de siguranta in 3 puncte).  Poate fi utilizat pentru copii intre 15-36 kg.  Fixare in sensul mersului.  Protectie ridicata la socuri laterale.  Tetiere reglabile in inaltime cu 11 pozitii.  Pozitia de repaus este reglabila cu ajutorul parghiei de sub sezut fata.  Suportul pentru centura de siguranta, asigura un traseu prefect al acestuia.  Husa detasabila si lavabila manual la 30 de grade C.  Fixare in autovehicule cu centuri de siguranta in trei puncte, si/sau cu sistem ISOFIX. ISOFIX se poate monta in urmatoatele marci auto: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA LOGAN, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, LANDROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, TOYOTA, OPEL, VOLVO, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, VW. Acest fotoliu cu ISOFIX poate fi folosit doar in vehicolele din urmatoarea lista aprobata: download. (La nevoie, pentru a vizualiza documentul in format PDF, puteti instala Adobe Reader.)


 
Kidfix Ellen
Kidfix Eric

917 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO RÖMER SAFEFIX PLUS

RÖMER SAFEFIX PLUS se instaleaza si dezinstaleaza foarte usor. Este prevazut si cu bara de fixare cu ajutorul careia scaunul auto se fixeaza si de podeaua autovehiculului astfel incat impreuna cu sistemul ISOFIX impiedica rasturnarea, bascularea si rotatia scaunului de pe langa bratele de fixare ISOFIX. Click&Safe semnalizeaza prin intermediul unor sunete "clic", ca sistemul de centuri cu fixare in 5 puncte este ajustat in mod corespunzator pe copil. Asigura protectie maxima la socuri laterale, datorita marginilor adanci cu pernite. Tetiera reglabila in 7 trepte pe inaltime, cu reglare din fata, simultan se regleaza si inaltimea hamurilor. Hamuri cu prindere in 5 puncte cu reglaj central. Spatar reglabil in 4 trepte de la pozitia de sezut pana la pozitia culcat. Perna speciala pentru umeri care reduce sarcinile in zona gatului si a capului. Canale de ventilatie in zona spatelui pentru o climatizare buna. Husa moale, usor de scos si de spalat, fara sa mai fie necesara desfasurarea si apoi infasurarea centurilor. Se instaleaza in masina cu fata la directia de mers. Garantie: 2 ani. Omologat conform ECE R44/04. Organizatiile de consumatori (cum ar fi Stiftung Warentest in Germania) si Cluburile auto (ADAC, ÖAMTC, TCS, ANWB, etc) efectueaza anual la nivel european, teste cu scaunele de masina pentru copii, care au intrat pe piata sau care au fost revizuite.
  ISOFIX se poate monta in urmatoatele marci auto: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA LOGAN, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, LANDROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, TOYOTA, OPEL, VOLVO, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, VW. Acest fotoliu cu ISOFIX poate fi folosit doar in vehicolele din urmatoarea lista aprobata: download. (La nevoie, pentru a vizualiza documentul in format PDF, puteti instala Adobe Reader.)
    Robbie Benno Ellen   Eric Marcel    

1799 RON voinicel.ro Iasi

FOTOLIU AUTO RÖMER DUO PLUS CU ISOFIX

RÖMER DUO PLUS a obtinut la testari rezultate extraordinare. Poate fi montat cu ISOFIX si TopTether (disponibil ca accesoriu) in toate autovehiculele in care exista si un punct de ancorare TopTether (omologare universala). Scaunul auto pentru copii poate fi montat cu ISOFIX (fara TopTether), daca exista o omolgare speciala pentru autovehiculul respectiv. Poate fi utilizat pentru copii intre 9-18 kg. Protectie optima la impactul lateral datorita marginilor adanci cu pernite. Sistem antibasculare unic. Ham de siguranta cu fixare in 5 puncte, reglabil pe inaltime in 7 pozitii. Perna speciala pentru umeri: reduce solicitarile in zona gatului/capului. Se fixeaza in sensul de mers. Spatar reglabil in 3 pozitii, usor de reglat si in timpul mersului. Tetiere reglabile in functie de inaltime si hamuri in 7 trepte, usor de reglat numai cu o singura mana. Canale de ventilatie in zona spatelui pentru o climatizare buna. Husa moale, detasabila si lavabila manual la 30 de grade C. Poate fi fixat in autovehicule dotate cu centuri de singuranta in 3 puncte, sau cu sistem ISOFIX . Garantie: 2 ani. Omologat conform ECE R44/04. Organizatiile de consumatori (cum ar fi Stiftung Warentest in Germania) si Cluburile auto (ADAC, ÖAMTC, TCS, ANWB, etc) efectueaza anual la nivel european, teste cu scaunele de masina pentru copii, care au intrat pe piata sau care au fost revizuite. ISOFIX se poate monta in urmatoatele marci auto: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA LOGAN, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, LANDROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, TOYOTA, OPEL, VOLVO, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, VW. Acest fotoliu cu ISOFIX poate fi folosit doar in vehicolele din urmatoarea lista aprobata: download. (La nevoie, pentru a vizualiza documentul in format PDF, puteti instala Adobe Reader.)
  Marcel Benno(bleumarin) Ellen   Eric Robbie(bleumarin cu gri)
   

1524 RON voinicel.ro Iasi

RÖMER BABY-SAFE ISOFIX PLUS

RÖMER BABY-SAFE ISOFIX PLUS si baza ISOFIX sunt omologate ca sisteme complete pentru montajul cu ISOFIX. Se poate monta in autovehiculele dotate cu sistem ISOFIX si in cele fara sistem ISOFIX cu centuri in trei puncte, in sens opus directiei de mers. Ofera protectie optima la socuri laterale. Tetiera reglabila pe inaltime in 7 trepte dintr-o singura miscare. Centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte. Maner ergonomic, reglabil în 3 pozitii. Husa moale, detasabila si lavabila la 30 de grade. Baza (adaptorul) ISOFIX se fixeaza pe ambele puncte de ancorare ISOFIX. Bratul de fixare serveste la rigidizarea fixarii pe podeaua autovehiculului. Garantie: 2 ani.

ISOFIX se poate monta in urmatoatele marci auto: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA LOGAN, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, LANDROVER, LEXUS, MAZDA, MERCEDES, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, TOYOTA, OPEL, VOLVO, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, VW. Acest fotoliu cu ISOFIX poate fi folosit doar in vehicolele din urmatoarea lista aprobata: download. (La nevoie, pentru a vizualiza documentul in format PDF, puteti instala Adobe Reader.)
   

1516 RON voinicel.ro Iasi

motostivuitor NOU

Motostivuitoare noi, garantie 2 ani, echipare FULL, motoare Nissan, Mazda, Isuzu si Mitsubishi, stoc de 110 buc, capacitati 1,5 - 6 to. Translatoare furci, catarge triplex, roti super-elastice, numai la www.forklifts.ro!

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: