hidrofor puternic
.

Hidrofor puternic

hidrofor puternic: Rezultate in produse -(7) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Hidrofoare de mare adancime cu ejector Combi 150-VAV 80 litri

Hidrofoare de mare adancime cu ejector Combi 150-VAV 80 litri: Hidroforul de mare adancime cu ejector submersibil COMBI 150-VAV 80 L este un hidrofor puternic cu debit mare de apa. *Pompa de suprafata este de tipul centrifugala, monocelulara, cu turbina din alama. *Corpul pompei si ejectorul sunt din fonta. *Carcasa motorului din aluminiu. *Motorul este asincron, monofazat, cu protectie electrica IP44 *Rezervorul este de tip vertical,cu membrana interschimbabila din EPDM de 80 L *La refularea pompei este montat un manometru pentru citirea presiunii si un presostat pentru reglarea presiunii de start si stop Caracteristici tehnice *Adancimea de aspiratie 30m *Hmax=60m *Turbina din alama *Conexiune 1" si 11/4" *Capacitate rezervor:80 L *Debit maxim furnizat:140l/min *Presiune de lucru maxima:5bari *Putere consumata:1.5Kw *Tensiune de alimentare:230V/50Hz Dotare standard *Pompa COMBI 150 *Rezervor vertical VAV 80L cu membrana interschimbabila *Presostat *Manometru *Racord flexibil de legatura *Teu alama cu 3 cai *Ejector submersibil din fonta.

Hidrofoare de mare adancime cu ejector Combi 150-VAV 100 litri

Hidroforul de mare adancime cu ejector submersibil COMBI 150-VAV 100 litri este un hidrofor puternic cu debit mare de apa. *Pompa de suprafata este de tipul centrifugala, monocelulara, cu turbina din alama. *Corpul pompei si ejectorul sunt din fonta. *Carcasa motorului din aluminiu. *Motorul este asincron, monofazat, cu protectie electrica IP44 *Rezervorul este de tip vertical,cu membrana interschimbabila din EPDM de 100 L *La refularea pompei este montat un manometru pentru citirea presiunii si un presostat pentru reglarea presiunii de start si stop Caracteristici tehnice *Adancimea de aspiratie 30m *Hmax=60m *Turbina din alama *Conexiune 1" si 11/4" *Capacitate rezervor:100 L *Debit maxim furnizat:140l/min *Presiune de lucru maxima:5bari *Putere consumata:1.5Kw *Tensiune de alimentare:230V/50Hz Dotare standard *Pompa COMBI 150 *Rezervor vertical VAV 100L cu membrana interschimbabila *Presostat *Manometru *Racord flexibil de legatura *Teu alama cu 3 cai *Ejector submersibil din fonta.

HIDROFOR DE MARE ADANCIME CU REZERVOR VERTICAL 35 LITRI

Hidroforul de mare adancime cu ejector submersibil COMBI 150-VA 35 este un hidrofor puternic cu debit mare de apa. *Pompa de suprafata COMBI 150 este de tipul centrifugala, monocelulara, cu turbina din alama. *Corpul pompei si ejectorul sunt din fonta. *Carcasa motorului din aluminiu. *Motorul este asincron, monofazat, cu protectie electrica IP44, serviciu continuu. *Rezervorul este de tip vertical VA 35 Litri cu membrana interschimbabila din EPDM *La refularea pompei este montat un manometru pentru citirea presiunii si un presostat pentru reglarea presiunii de start si stop. Caracteristici tehnice ale hidroforului de mare adancime COMBI 150 - VA 35: *Adancimea de aspiratie 30m, *Hmax.=60m, *Turbina din alama, *Conexiune aspiratie 1" si 11/4. -Conexiune refulare 1" *Capacitate rezervor VERTICAL 35 Litri *Debit maxim furnizat: 140 l/min *Presiune de lucru maxima: 5 bari *Putere consumata: 1.5 Kw *Tensiune de alimentare: 230 V/ 50 Hz Dotare standard: *Pompa COMBI 150 *Rezervor VERTICAL VA 35 l cu membrana interschimbabila *Presostat *Manometru *Teu alama cu 3 cai *Ejector submersibil din fonta. *Duritatea apei nu trebuie să depăşească 8 mval/l (milival pe litru). Nivelul pH al apei trebuie să fie 6-9 unităţi relative. Numărul impurităţilor mecanice nu trebuie să depăşească limita de 100 g/m3.

Hidrofor de mare adancime cu ejector Combi 150-50 AQUATECHNICA

Hidroforul de mare adancime cu ejector submersibil COMBI 150-50 este un hidrofor puternic cu debit mare de apa. *Pompa de suprafata este de tipul centrifugala, monocelulara, cu turbina din alama. *Corpul pompei si ejectorul sunt din fonta. *Carcasa motorului din aluminiu. *Motorul este asincron, monofazat, cu protectie electrica IP44, serviciu continuu. *Rezervorul este de tip orizontal, cu membrana interschimbabila din EPDM de 50L *La refularea pompei este montat un manometru pentru citirea presiunii si un presostat pentru reglarea presiunii de start si stop. Caracteristici tehnice: *Adancimea de aspiratie 30m, *Hmax.=60m, *Turbina din alama, *Conexiune 1" si 1. *Capacitate rezervor: 50 L *Debit maxim furnizat: 140 l/min *Presiune de lucru maxima: 5 bari *Putere consumata: 1.5 Kw *Tensiune de alimentare: 230 V/ 50 Hz Dotare standard: *Pompa COMBI 150 *Rezervor 50 l cu membrana interschimbabila *Presostat *Manometru *Racord flexibil de legatura *Teu alama cu 3 cai *Ejector submersibil din fonta.

HIDROFOARE DE MARE ADANCIME COMBI 150-VAV 80

LIVRAREA SE FACE PE COMPONENTE AMBALATE INDIVIDUAL Hidroforul de mare adancime cu ejector submersibil COMBI 150-VAV80 este un hidrofor puternic cu debit mare de apa. *Pompa de suprafata este de tipul centrifugala,monocelulara,cu turbina din alama. *Corpul pompei si ejectorul sunt din fonta. *Carcasa motorului din aluminiu. *Motorul este asincron,monofazat,cu protectie electrica IP44 *Rezervorul este de tip vertical,cu membrana interschimbabila din EPDM de 80L *La refularea pompei este montat un manometru pentru citirea presiunii si un presostat pentru reglarea presiunii de start si stop Caracteristici tehnice *Adancimea de aspiratie 30m *Hmax=60m *Turbina din alama *Conexiune 1" si 11/4" *Capacitate rezervor: 80 L *Debit maxim furnizat:140l/min *Presiune de lucru maxima:5bari *Putere consumata:1.5Kw *Tensiune de alimentare:230V/50Hz Dotare standard *Pompa COMBI 150 *Rezervor vertical VAV 80 l cu membrana interschimbabila *Presostat *Manometru *Racord flexibil de legatura *Teu alama cu 3 cai *Ejector submersibil din fonta.

HIDROFOARE DE MARE ADANCIME COMBI 150-STV 50

LIVRAREA SE FACE PE COMPONENTE AMBALATE INDIVIDUAL Hidroforul de mare adancime cu ejector submersibil COMBI 150-STV 50 este un hidrofor puternic cu debit mare de apa. *Pompa de suprafata este de tipul centrifugala,monocelulara,cu turbina din alama. *Corpul pompei si ejectorul sunt din fonta. *Carcasa motorului din aluminiu. *Motorul este asincron,monofazat, cu protectie electrica IP44 *Rezervorul este de tip vertical,cu membrana interschimbabila din EPDM de 50L *La refularea pompei este montat un manometru pentru citirea presiunii si un presostat pentru reglarea presiunii de start si stop Caracteristici tehnice *Adancimea de aspiratie 30m *Hmax=60m *Turbina din alama *Conexiune 1" si 11/4" *Capacitate rezervor: 50 L *Debit maxim furnizat:140l/min *Presiune de lucru maxima:5bari *Putere consumata:1.5Kw *Tensiune de alimentare:230V/50Hz Dotare standard *Pompa COMBI 150 *Rezervor vertical STV50 l cu membrana interschimbabila *Presostat *Manometru *Racord flexibil de legatura *Teu alama cu 3 cai *Ejector submersibil din fonta.

Hidrofor de mare adancime cu ejector Combi 150-VA 24

LIVRAREA SE FACE PE COMPONENTE AMBALATE INDIVIDUAL Hidroforul de mare adancime cu ejector submersibil COMBI 150-VA24 este un hidrofor puternic cu debit mare de apa. *Pompa de suprafata COMBI 150 este de tipul centrifugala, monocelulara, cu turbina din alama. *Corpul pompei si ejectorul sunt din fonta. *Carcasa motorului din aluminiu. *Motorul este asincron, monofazat, cu protectie electrica IP44, serviciu continuu. *Rezervorul este de tip vertical VA 24 ,cu membrana interschimbabila din EPDM de 24L *La refularea pompei este montat un manometru pentru citirea presiunii si un presostat pentru reglarea presiunii de start si stop. Caracteristici tehnice hidrofor ale hidroforului de mare adancime COMBI 150-VA 24: *Adancimea de aspiratie 30m, *Hmax.=60m, *Turbina din alama, *Conexiune aspiratie 1" si 1 1/4. -Conexiune refulare 1" *Capacitate rezervor VERTICAL 24L *Debit maxim furnizat: 140 l/min *Presiune de lucru maxima: 5 bari *Putere consumata: 1.5 Kw *Tensiune de alimentare: 230 V/ 50 Hz Dotare standard: *Pompa COMBI 150 *Rezervor VERTICAL VA 24 l cu membrana interschimbabila *Teu alama cu 3 cai *Ejector submersibil din fonta. Numărul impurităţilor mecanice nu trebuie să depăşească limita de 100 g/m3.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: