hidroizolatii mapei
.

Hidroizolatii mapei

[Pagina 1 din 1]

Adeziv klinker si gresie portelanata, Adesilex P9

Promotie Adesilex P9 cumperi 5+1 gratis ! Perioada promotiei 15 Iunie-30 Septembrie, 2010. CALITATE/ SUPER PRET! Adesilex P9, adeziv de exterior, pe baza de ciment, culoare gri, adecvat la montarea placilor ceramice neabsorbante: gresie portelanata, mozaic din gresie portelanata, caramida aparenta klinker, placi de clinker pe suporturi absorbante sau protejate cu hidroizolatiile Mapelastic, Mapelastic Smart sau Mapegum WPS de la Mapei. Adeziv pe baza de liant mineral/ ciment (C), de interior sau exterior, rezistent la apa si inghet. Adeziv imbunatatit (2), cu caracteristici suplimentare de aderenta, cu putere de lipire superioara adezivilor standard din clasa C1TE. Adeziv tixotropic (T), cu caracteristici speciale, cu alunecare redusa, adecvat pentru placari pe fatade cu caramida aparenta tip clinker. Adeziv cu timp deschis extins (E) si cu durata de lucrabilitatea a amestecului preparat de 8 ore, ideal la lucrari de placare laborioase pe timp calduros. Pentru placari fatade, pereti, pardoseli, socluri, terase. Apt pentru placari pe pardoseli incalzite. Lipeste gresie pe gresie. Aderenta/ forta de lipire superioara adezivilor similari din clasa C2TE. Adesilex P9 nu necesita niciun adaos suplimentar de latex sau rasina sintetica. Grosime de aplicare: pana la 5 mm. Consum: 2,5-5 kg/mp. Aplicare: cu spatula dintata nr. 4, 5 sau 6. Conform SR-EN 12004, C2TE. Ambalaj: sac 25 kg. Pret EURO fara TVA pe sac in Promotie 5+1

9.75 EURO/25 kg FARA TVA in PROMOTIE MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Adezivi placari gresie, faianta, Kerabond T

CALITATE/ SUPER PRET ! KERABOND T, adeziv pe baza de ciment, tixotropic (C1T), de culoare gri, pentru orice tip de placi ceramice (faianta, gresie, gresie portelanata, klinker, cotto, etc). Uz interior sau exterior, pereti sau pardoseli. Particularitate: adeziv cu putere de lipire mult superioara fata de adezivii standard C1. Aderenta adezivului KERABOND T dupa EN 12004 (N/mmp): - dupa 28 zile: 1,4 - dupa expunere la caldura: 0,8 - dupa imersie in apa: 1,0 - dupa cicluri inghet/ dezghet: 1,2. Daca adezivul se utilizeaza pentru montajul de placi cu absorbtie redusa de apa, ex: mozaic vitroceramic, gresie portelanata, klinker, etc, la exterior, la piscine sau pe suport hidroizolat cu hidroizolatii pe baza de ciment, este obligatoriu ca adezivul Kerabond T sa se aditiveze cu 4 kg de latex ISOLASTIC rezultand un adeziv tip C2. Grosime de aplicare adeziv: 5 mm. CONSUM: 2-5 kg/mp. APLICARE: cu spatula dintata nr.4, 5 sau 6. Conform SR-EN 12004 C1T. Marcat CE in baza certificatului ITT nr. 25050176-1/GI (TUM) emis de laboratorul Universitatii Tehnice Munchen (Germania). Pret pe sac 25 kg, culoare gri, FARA TVA.

5.75 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Amorsa pentru suprafete absorbante Primer G

CALITATE/ SUPER PRET ! Primer G, amorsa acrilica concentrata in dispersie apoasa, de culoare albastru deschis. Se aplica pe: -suprafetele absorbante si rugoase pe care se toarna sape autonivelante; -pe tencuieli din ciment pe care se aplica gleturi pe baza de ipsos; -pe tencuieli de ipsos cand se monteaza placi de faianta cu adezivi pe baza de ciment sau hidroizolatii. *Amorsa universala pentru suprafete absorbante pe care se aplica adezivi pe baza de ciment. Primer G are doar rol de a reduce si a uniformiza absorbtia de apa si fixeaza urmele fine de praf de pe suport. Grundul se utilizeaza pur sau se dilueaza cu apa in raport: 1:1; 1:2; sau 1:3. CONSUM: 0,1-0,4 kg/mp. APLICARE: pulverizare, trafalet sau cu bidineaua. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe bidon 10 kg, FARA TVA.

21.00 EURO/10 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Hidroizolatie bituminoasa Plastimul

CALITATE/ SUPER PRET ! Plastimul, emulsie bituminoasa modificata cu polimeri sintetici, concentrata, corp solid 75%, in dispersie apoasa, pentru hidroizolatii fundatii din beton, cuzineti si adeziv de uz general pentru lipirea de panouri termoizolante din polistiren sau poliuretan pe fundatii. Se dilueaza cu apa! Nu se preteaza a fi placata cu placi ceramice lipite cu adezivi! Consum: hidroizolatie aplicata prin pensulare: 1 kg/mp; ca adeziv pentru panouri termoizolante: 2-3 kg/mp. Aplicare: pensula, bidinea sau spatula. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe galeata de 30 kg, FARA TVA.

58.50 EURO/30 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Mortar hidroizolant Idrosilex Pronto

CALITATE/ SUPER PRET ! Idrosilex Pronto, mortar hidroizolant pe baza de ciment, de culoare gri, pentru hidroizolarea zidariei expuse umiditate cu presiune pozitiva sau negativa (ex. pivnite, bazine si rezervoare de apa, canale de apa, goluri de lift). Se aplica in doua straturi. Dupa intarire se constituie in hidroizolatie rigida. *Se foloseste pentru suprafete umede din ciment peste care se vor aplica hidroizolatii cu membrane bituminoase. Consum: 1,6 kg/m /mm de grosime. Grosime de aplicare minim 2 mm. Aplicare: cu spatula, pensula sau torcret. FISA TEHNICA: www.mapei.ro Pret pe sac 25 kg, FARA TVA.

19.00 EURO/25 kg FARA TVA MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti

Catalog hidroizolatii MAPEI

Un document util pentru constructori, arhitecti si personalul de executie care se ocupa de placari. Contine informatii despre tipurile de materiale de hidroizolatie ce se aplica pe suport inainte de executarea placarilor. Aceste hidroizolatii speciale sunt compatibile cu adezivii MAPEI iar placarea se executa usor. Plecand de la ideea de a proteja stratul suport la actiunea apei, considerand ca adezivii pe baza de ciment nu pot constituii si o hidroizolatie elastica, rezistenta in timp, au aparut aceste sistemele de hidroizolare. Hidroizolatiile sunt impartite distinct in 2 grupe: -hidroizolatii pentru contact intermitent cu apa (pe baza de rasina in dispersie); -hidroizolatii pentru contact continuu cu apa (pe baza de ciment si polimer lichid). Avantajele utilizarii acestor tipuri de hidroizolatii: -Sunt materiale hidroizolante care se aplica direct si protejaza la umiditate, stratul suport. -Hidroizolatia finala, intarita, permite montarea placilor ceramice sau din piatra naturala cu adezivi adecvati tip C2 sau R, direct pe suprafata hidroizolata. -Nu apar deteriorari si exfolieri in timp ale stratului suport. -Unele dintre aceste tipuri de hidroizolatii se pot aplica direct peste un vechi placaj ceramic, restabilind etanseitatea suprafetelor.

0.01 RON/bucata gratuit MAPEI ROMANIA SRL Bucuresti
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: