huse scaune auto
.

Huse scaune auto » Scaune auto

huse scaune auto: Rezultate in produse -(10) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Wallaboo - Husa Pentru Fotolii Auto Categoria 9-18 Kg

Caracteristici: Huse special confectionate pentru a oferi copilului tot confortul in timpul oricarei calatorii. Sunt confectionate din microfibre din piele de caprioara si bumbac 100%. Este potrivita pentru orice scaun de masina grupa 9-18 kg, cu prindere a centurii in 3 sau 5 puncte Este ideal vara, deoarece datorita texturii materialului, absoarbe caldura, iar copilul nu transpira. Husa este usor detasabila, pentru a putea fi curatata.

119 RON idealbebe.ro

Wallaboo - Husa Pentru Fotolii Auto Categoria 0-13 Kg

Caracteristici: Huse special confectionate pentru a oferi copilului tot confortul in timpul oricarei calatorii. Sunt confectionate din microfibre din piele de caprioara si bumbac 100%. Este potrivita pentru orice scaun de masina grupa 0, cu prindere a centurii in 3 sau 5 puncte Este ideal vara, deoarece datorita texturii materialului, absoarbe caldura, iar copilul nu transpira. Husa este usor detasabila, pentru a putea fi curatata.

119 RON idealbebe.ro

Romer - Husa De Vara Din Bumbac

Caracteristici: Huse special confectionate pentru a oferi copilului tot confortul in timpul oricarei calatorii. Sunt confectionate din bumbac Husa este usor detasabila, pentru a putea fi curatata. Husa de vara din BUMBAC blue este compatibila doar cu Scaunele Auto SafeFix/ King Plus.

169 RON idealbebe.ro
[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: