inaltatoare scaune auto
.

Inaltatoare scaune auto

Cautari similare:
[Pagina 1 din 2]  2 

Geanta transport scaun copil, Travel Bag

Travel Bag este fabricata dintr-un material impermeabil si rezistent pentru a-ti proteja scaunul auto al copilului pe durata calatoriei, dar si pentru depozitarea acestuia. Se deschide in partea de jos pentru o usoara ambalare si are centuri ajustabile pentru transportul pe umeri. Geanta este prevazuta cu un fermoar rezistent si o inchizatoare aditionala pentru a-l securiza pe timpul calatoriei. Se potriveste la toate tipurile de scaune auto pentru copii, precum si la inaltatoarele auto. Se poate spala.

75.8 RON ZonaBebe.ro Cluj

Husa protectie antialunecare, Grip It

Aceasta husa asigura protectia antialunecare atat in partea de sus, cat si in partea de jos a suprafetelor, ajutand la prevenirea zgarieturilor si urmelor din interiorul masinii de catre scaunele auto ale copiilor. Se foloseste, in special, pentru tapiteria din piele a masinii. Se utilizeaza la toate tipurile de cosulete pentru transport bebelusi, scaune auto si inaltatoare auto. Se poate spala. Compatibila Isofix. Testata la lovituri.

76.98 RON ZonaBebe.ro Cluj

Husa cu buzunare pentru protectie totala scaun auto (2 piese), Ultra Mat

Protejeaza complet tapiteria de zgarieturile si urmele cauzate de scaunul auto al copilului. Confectionata din doua parti, permite adaptarea acesteia la toate modelele de scaune auto, cosulete pentru transport bebelusi si inaltatoare auto. Ultra Mat este confectionata dintr-un material spumos de inalta densitate, mulandu-se pe orice forma de scaun de masina. Ambele parti ale husei sunt antiderapante, iar la baza are un buzunar pentru depozitare. Benzile elastice ajuta la o mai buna fixare a acesteia. Rezistenta la apa. Se poate spala. Compatibila Isofix. Testata la lovituri.

114.98 RON ZonaBebe.ro Cluj

Scaun masina EOS

Scaun masina Eos
Potrivit pentru copii de 15-36 kg, grupele II si III (aprox 4-12 ani).
Usor de instalat folosind centurile masinii.
Sezut comfortabil..
Garanteaza copilului dumneavoastra siguranta si comfort. 

Scaun masina Andy

Scaun masina Andy
Potrivit pentru copii 22-36 kg, grupa a III-a (aprox 6-12 ani).
Design ergonomic special al sezutului.
Garanteaza copilului dumneavoastra siguranta si comfort.

Scaun masina Aktiv

Scaun masina Aktiv
Scaun masina multi-grup.
Potrivit pentru copii 15-36 kg, grupele II si III (aprox 3-12 ani).
Design special al scaunului asigurand comfort maxim copilului dumneavoastra.
Garanteaza siguranta si comfort copilului dumneavoastra.

Inaltator Scaun auto ToppoLuxe

Garantie: 24 Luni
Detalii: Inaltator auto grupa 2/3 (15-36kg.) se utilizeaza de la 3 ani  pana la 12 ani manere de sprijin aprobat conform ECE R44 03 greutate 2 kg.

Inaltator Scaun auto Toppo

Garantie: 24 Luni
Detalii: Inaltator auto grupa 2/3 (15-36kg.) se utilizeaza de la 3 ani  pana la 12 ani manere de sprijin aprobat conform ECE R44 03 greutate 2 kg.

Scaun auto Dream

Garantie: 24 Luni
Detalii: Inaltator auto cu spatar.   Inaltator auto grupa 2/3 (15-36kg.) se utilizeaza de la 3 ani  pana la 12 ani manere de sprijin aprobat conform ECE R44 03 greutate 2 kg

Inaltator Dream S

Inaltator Dream S.Inaltatorul este fara centuri propri.

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: