interfoane
.

Interfoane

Cautari similare:
   interfoane      videointerfoane   
[Pagina 1 din 1]

Interfon digital, Chicco

Tehnologie digitala: standard de performanta ridicat, fara nici o interferenta. Acest interfon Chicco va permite sa stabiliti un contact clar cu bebelusul in casa si in exterior. Tehnologia digitala DECT utilizata va permite sa obtineti o receptie fara interferente provocate de aparatele analoage. De fapt interfoanele pentru bebelusi care utilizeaza aceasta tehnologie pastreaza constant legatura intre unitati (bebelusi, parinti) iar in cazul in care detecteaza o interferenta comuta automat pe alta frecventa. Aria de utilizare este de aprox. 300m in camp deschis. Datorita acumulatorilor, parintii se pot deplasa cu unitatea. 1) Unitatea bebelusului (transmitatorul) este dotata cu o lampa de veghe si are posibilitatea de a reda cantece de leagan. Dispozitivul are 10 niveluri de volum. Transmitatorul are microfon, precum si difuzor integrat pentru a reda vocea parintilor sau cantece de leagan . Unitatea este dotata si cu senzor de temperatura. Scala de citire a temperaturii din camera copilului este de la 0 grade C la 40 grade C. 2) Unitatea parintilor (receptorul) va permite sa comunicati cu bebelusul gratie dublului sistem de comunicare. Receptorul are microfon, precum si difuzor integrat pentru a reda sunetele/zgomotele din camera copilului. Alte functii ale acestei unitati: semnal de avertizare atunci cand se pierde semnalul dintre unitati; semnal de avertizare atunci cand incep sa se descarce acumulatorii. Receptorul are buton ON/OFF pentru activarea functiei vocale; buton On/OFF pentru functionarea cu vibratii; buton "Talk-back" prin care parintii pot comunica cu bebelusul; mufa pentru casti.

472 RON ZonaBebe.ro Cluj

Videointerfon BPT Ophera

Videointerfonul BPT modelul Ophera, are receptorul video color hands-free cu monitor LCD TFT de 3.5 inch cu performante cromatice de inalta calitate si redarea fidela a sunetului. Receptorul are posibilitatea de reglare a unghiului de privire in monitor, are mai multe butoane in partille laterale pentru setarea luminozitatii, a contrastului si volumului sau pentru comanda zavorului de la intrare ,,trecere in modul "mute ", buton de dezactivare sonerie de apelare, buton auxiliar pentru controlul iluminarii panoului extern, buton activare comunicare. Se poate aduga un modul accesoriu care permite intercomunicarea cu abonatii din sistem. Sistemul se fabrica in tehnologie digitala, in conexiune cu doua fire.

Video interfon si sistem casa inteligenta Biticino My Home

Aparate electrice modulare Bticino Axolute cu functii speciale : - sisteme de control acces si supraveghere video, - interfoane si video-interfoane, monitor touch screen - centrala pentru automatizare si control, integrata in sistemul casa inteligenta" MY Home "produs de Bticino. - Senzori ,detectoare ,cronotermostate ,variatoare ,actuatoare,telecomanda, transponder, alimentatoare ,etc Axolute reprezinta cea mai noua si cea mai moderna gama de aparate modulare fabricata de firma italiana Bticino Axolute este o serie completa care contine toate aparatele electrice cu functiuni clasice cat si aparatele ultramoderne digitale conectate prin Bus cable cu o unitate centrala de control " MY Home " ( casa inteligenta )care gestioneaza toate comenzile si programele setate si permite verificare sistemului atat local cat si de la distanta prin GSM sau internet .

Intrerupatoare electrice modulare BTICINO Axolute

Aparate electrice modulare Bticino Bticino Axolute reprezinta gama de lux produsa de Bticino, fiind si cea mai noua serie. Biticinino Axolute se fabrica in doua nuante de culoare pentru aparate (gri antracit si argintiu) iar placile ornament pot fi cu colt drept sau rotunjit, fabricate din tehnopolimer, metal, piatra, piele sau sticla. La aceasta gama pot fi iluminate (LED albastru) atat intrerupatoarele cat si prizele, iar la cerere se pot folosi suporti cu LED care emit o lumina albastra pe conturul ornamentului. Intrerupatoarele pot fi cu actionare basculanta sau glisanta de tip clapeta sau buton. Bticino Axolute este o gama completa de aparate modulare, care cuprinde si toate aparatele si accesoriile pentru sistemul de casa inteligenta MY Home, interfoane si videointerfoane.

Sisteme profesionale de securizare Carduri inteligente criptate CIS Cheie Inteligenta Securizata

Sisteme profesionale de securizare Carduri inteligente criptate CIS Cheie Inteligenta Securizata pentru protectie impotriva furtului si efractiei. Se monteaza pe masini, incuietori de usi si porti, interfoane, alarme, seifuri, echipamente speciale. Este un concept nou, structurat pe tehnologii avansate si pe ultimele tendinte din domeniu.

INTERFOANE/VIDEOINTERFOANE in Iasi si Moldova

Un accesoriu ce impune eleganta si securitate locuintei dumneavoastra sunt sistemele de interfoane si videointerfoane.Spre deosebire de interfon, videointerfonul prezinta avantajul de a permite ocupantilor unui imobil sa-si vada musafirii fara a raspunde la usa. Astfel, la apasarea panoului de la intrare de catre un vizitator, monitorul reda imaginea acestuia in interiorul casei. Aceasta forma de control a accesului sporeste nu numai gradul de securitate al casei, dar si felul mult mai comod in care gestionam accesul in locuinta.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: