intrerupatoare TEM rama
.

Intrerupatoare TEM rama

Cautari similare:
intrerupatoare TEM rama: Rezultate in produse -(5) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 1]

Intrerupatoare senzitive - Gewiss - rame Ice Touch

Intrerupatoarele senzitive Ice Touch din gama Gewiss Chorus ,actioneaza doar prin atingerea tastei in locul indicat de simbol .Sistemul se construieste in varianta cu cu trei actionari sau 6 actionari pentru doze de 3 module . Este o constructie extraplata unde butonul este reprezentat de un simbol imprimat pe rama ornament . Aceste aparate nu functioneaza de sine statator , ci sunt ultraterminale pentru instalatia automatizata , cu management inteligent - protocol KNX BUS . Ramele sunt de culoare alb , negru sau titanium

Automat de scara - Elko EP

Este utilizat în controlul luminilor, al ventilatoarelor, contactorilor, sistemelor de securitate, timerelor şi al timerelor cu blocare, putând fi controlat prin butoane externe. Este controlat printr-un intrerupator cu revenire, sau prin mai mai multe intrerupatoare cu revenire poziţionate în alte locaţii (conectate în paralel), intrerupatoarele putând fi echipate cu lămpi neon sau LED(max. 20 de comutatoare cu lămpi ) Contact de ieşire 16A/AC1 ce permite comutarea becurilor şi a luminilor fluorescente. Operarea sistemului de comutare: AUTO - funcţionare normală în concordaţă cu timpul programat OFF – permanent OFF (exemplu: la schimbarea becurile) ON – permanent ON Domeniul de timp: 0.5 - 10 min Selectarea domeniilor de timp prin comutator potenţiometric Tensiunea de alimentare: AC 230 V Protecţie împotriva blocării butoanelor 1- MODULE, Montabil pe şină DIN.

Intrerupatoare Gewiss - ansamblu 3 module

ansamblu modular- gewiss system,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul . intrerupatoarele pot fi de 10a sau de 16a in constructie normala sau speciala : - deviator (cap scara ) - inversor (cap cruce ) - cu revenire(pushbuton) - cu snur ( cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens ,pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj , etc. intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze rosu-portocaliu . produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module la care s-a atasat o placa ornament(rama )corespunzatoare . placile ornament sunt disponibile in 14 variante de culoare si trei variante de design iar aparatele pot fi albe sau negre . se poate monta intr-o doza ( gewiss;vimar ; bticino ;), st sau cg de 3 module . aparatele modulare pot fi construite in configuratii de la 1 la 6 module si in formate exceptionale de 12 sau 18 de module , in doze st , cg ,pt sau pt cu protectie ip 55. aparatele care compun astfel de module pot fi si prize de alimentare ( de un modul pentru aparate electronice sau schuko pentru aparate electocasnice)prize de semnal(tv;telefon sau date)variatoare de tensiune ,detectoare ,sau aparate de automatizare , cu dimensiuni de la 1 la 4 module .

Intrerupatoare electrice modulare - Gewiss

ansamblu modular- gewiss system,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul . intrerupatoarele pot fi de 10a sau de 16a in constructie normala sau speciala : - deviator (cap scara ) - inversor (cap cruce ) - cu revenire(pushbuton) - cu snur ( cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens ,pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj , etc. intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze rosu-portocaliu . produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module la care s-a atasat o placa ornament(rama )corespunzatoare . placile ornament sunt disponibile in 14 variante de culoare si trei variante de design iar aparatele pot fi albe sau negre . se poate monta intr-o doza ( gewiss;vimar ; bticino ;), st sau cg de 3 module .

Disjunctoare ,diferentiale ,contactoare,etc

Aparate electrice modulare pentru protectie si comutatie folosite in tablourile din instalatiile electrice casnice sau industriale, cu urmatoarele functiuni : > intrerupatoare automate magnenetotermice - monopolare - DPNA ( 1 P + N ) - bipolare - tripolare - tetrapolare cu intervalul de curent nominal cuprins intre 6 si 125 de A. > intrerupatoare diferentiale bipolare sau tetrapolare cu curent diferential de 10mA ; 30mA sau 300 mA. > tablouri electrice cu montaj ST ; PT ; PT - IP 65 si accesoriile necesare ; > contactoare bipolare sau trifazate cu montaj pe sina 35mm sau pe panou > relee termice ,relee de temporizare sau multifunctionale ,relee de protectie la supra si subtensiune , relee pentru supraveghere tensiune si succesiune faze. > programatoare orare > contoare si aparate de masura > intrerupatoare crepusculare >sonerii , lampi de semnalizare , etc.

[Pagina 1 din 1]
Rezultate in: