intrerupatoare TEM
.

Intrerupatoare TEM

intrerupatoare TEM: Rezultate in produse -(16) Rezultate in firme -(0)
[Pagina 1 din 2]  2 

Intrerupatoare senzitive - Gewiss - rame Ice Touch

Intrerupatoarele senzitive Ice Touch din gama Gewiss Chorus ,actioneaza doar prin atingerea tastei in locul indicat de simbol .Sistemul se construieste in varianta cu cu trei actionari sau 6 actionari pentru doze de 3 module . Este o constructie extraplata unde butonul este reprezentat de un simbol imprimat pe rama ornament . Aceste aparate nu functioneaza de sine statator , ci sunt ultraterminale pentru instalatia automatizata , cu management inteligent - protocol KNX BUS . Ramele sunt de culoare alb , negru sau titanium

Intrerupatoare cap scara -Gewiss System

Intrerupatoarele cap scara se utilizeaza pentru aprinderea si stingerea unei lumini din doua locuri diferite.Prin adaugarea de intrerupatoare reversibile (cruce) se poate ceste numarul de locuri de apridere cu un numar egal cu numarul intrerupatoarelor cruce intercalate in schema . Pentru instalatiile unde este necesara aprinderea din mai multe locuri se poate alege si o varianta mai moderna cu teleruptoare ( intrerupator pas cu pas sau releu de impuls ), comandat cu pushbutoane. Gewiss System este o gama de aparate electrice modulare , care se poate configura in ansambluri de la 1 la 6 module , montate in doze ST , CG sau PT , si suportii aferenti , montate in linie pe un singur rand , sau in ansambluri de 8 sau 12 modeule in configuratii etajate pe doua nivele . Modulele electrice Gewiss System se fabrica in doua variante coloristice , alb si negru, in gama completa care asigura toate funtiile electrice necesare unei instalatii casnice : intrerupatoare normale sau speciale , cap scara , cruce , cu revenire , ,pentru jaluzele , dimmere , prize energetice schuko sau standard italian , prize de date , tv , telefon , audio , etc. Placile ornament se produc in doua variante , cu colt rotunjit - TOP SYSTEM , sau cu colt drept - VIRNA , in mai multe variante coloristice .

Automat de scara - Elko EP

Este utilizat în controlul luminilor, al ventilatoarelor, contactorilor, sistemelor de securitate, timerelor şi al timerelor cu blocare, putând fi controlat prin butoane externe. Este controlat printr-un intrerupator cu revenire, sau prin mai mai multe intrerupatoare cu revenire poziţionate în alte locaţii (conectate în paralel), intrerupatoarele putând fi echipate cu lămpi neon sau LED(max. 20 de comutatoare cu lămpi ) Contact de ieşire 16A/AC1 ce permite comutarea becurilor şi a luminilor fluorescente. Operarea sistemului de comutare: AUTO - funcţionare normală în concordaţă cu timpul programat OFF – permanent OFF (exemplu: la schimbarea becurile) ON – permanent ON Domeniul de timp: 0.5 - 10 min Selectarea domeniilor de timp prin comutator potenţiometric Tensiunea de alimentare: AC 230 V Protecţie împotriva blocării butoanelor 1- MODULE, Montabil pe şină DIN.

Saltea electrica, UB66 XXL

Patura electrica format XXL pentru 2 persoane. Prevazuta cu 2 intrerupatoare pentru 2 zone de incalzire individuala. Beneficiaza de protectie impotriva supraincalzirii. Patura este lavabila in masina de spalat la 40 grade C. Beneficiaza de 2x3 nivele de temperatura. Patura este produsa din lana. Dimensiuni: 150 x 140 cm. Putere 2x60 Watt. Termen de garantie: 2 ani.

312 RON ZonaBebe.ro Cluj

Intrerupatoare electrice cap scara Bticino Matix -ornament Ivory

Produsul prezentat este un ansamblu de 3 intrerupatoare cap scara de 16A / 250V ca /1 modul ,Bticino Matix , montate pe un suport de 3 module si cu ornament tehnopolimer- Ivory Un ansamblu de aparate modulare Bticino Matix poate fi configurat de la 1 la 6 /8 module , pentru montaj in doze standard Italia si dispune de placi ornament in 24 de culori si 5 grupe de materiale. Seria Matix de la Bticino este o gama completa avand toate tipurile de aparate modulare : -intrerupatoare 16A 250Vca ( simple ,cap scara ,cap cruce , push butoane ,dublu sens cu interblocare si cu revenire , pentru jaluzele sau porti , variatore de tensiune , detectoare de miscare, etc. - prize schuko 16A/250Vca sau standard italian de 10A /250Vca sau bivalente 10/16 A /250Vca - prize Tv ( Tv satelit) directe sau pasante , -prize telefon RJ11, -prize date UTP RJ 45, cat 5E ,UTP cat 6, FTP cat 5E si 6 , -prize pentru semnal audio , -detectoare de gaz metan, - termostate si cronotermostate, - dispozitive de semnalizre acustica sau luminoasa, Seria noua de la Matix a fost completata cu aparate si accesorii pentru sistemul de casa inteligenta My Home ,fabricat de Bticino .

Intrerupatoare electrice - ansamblu 3 module Bticino Axolute

Ansamblu de trei intrerupatoare electrice modulare Bticino Axolute cu ornament din lemn si colt rotunjit . Intrerupatoarele sunt de 1P / 16A / 250Va.c. / 1modul iluminabile si pot avea urmatoarele functii : - intrerupator simplu - intrerupator cap scara - intrerupator cap cruce - pusbuton - intrerupatoare pentru jaluzele - pushbuton cu actuator pentru sistemul My Home. Intrerupatoarele ca si toate dispozitivele modulare Bticino Axolute se fabrica in doua culori (gri antracit si argintiu) , pot fi de un modul sau doua module ,cu actionare prin glisare de tip clapeta sau buton sau de tipul basculant (cumpana) . Se pot realiza ansambluri de 2;3,4 si 6 module cu colt drept sau rotunjit ,din: tehnopolimer, lemn , piele ,metal , piatra sau sticla , intr-o gama coloristica foarte mare.

Intrerupatoare Gewiss - ansamblu 3 module

ansamblu modular- gewiss system,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul . intrerupatoarele pot fi de 10a sau de 16a in constructie normala sau speciala : - deviator (cap scara ) - inversor (cap cruce ) - cu revenire(pushbuton) - cu snur ( cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens ,pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj , etc. intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze rosu-portocaliu . produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module la care s-a atasat o placa ornament(rama )corespunzatoare . placile ornament sunt disponibile in 14 variante de culoare si trei variante de design iar aparatele pot fi albe sau negre . se poate monta intr-o doza ( gewiss;vimar ; bticino ;), st sau cg de 3 module . aparatele modulare pot fi construite in configuratii de la 1 la 6 module si in formate exceptionale de 12 sau 18 de module , in doze st , cg ,pt sau pt cu protectie ip 55. aparatele care compun astfel de module pot fi si prize de alimentare ( de un modul pentru aparate electronice sau schuko pentru aparate electocasnice)prize de semnal(tv;telefon sau date)variatoare de tensiune ,detectoare ,sau aparate de automatizare , cu dimensiuni de la 1 la 4 module .

Intrerupatoare electrice modulare - Gewiss

ansamblu modular- gewiss system,alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul . intrerupatoarele pot fi de 10a sau de 16a in constructie normala sau speciala : - deviator (cap scara ) - inversor (cap cruce ) - cu revenire(pushbuton) - cu snur ( cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens ,pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj , etc. intrerupatoarele pot fi iluminabile prin atasarea unui bec cu descarcare in gaze rosu-portocaliu . produsul prezentat este o configuratie de 3 aparate ansamblate pe un suport de 3 module la care s-a atasat o placa ornament(rama )corespunzatoare . placile ornament sunt disponibile in 14 variante de culoare si trei variante de design iar aparatele pot fi albe sau negre . se poate monta intr-o doza ( gewiss;vimar ; bticino ;), st sau cg de 3 module .

Disjunctoare ,diferentiale ,contactoare,etc

Aparate electrice modulare pentru protectie si comutatie folosite in tablourile din instalatiile electrice casnice sau industriale, cu urmatoarele functiuni : > intrerupatoare automate magnenetotermice - monopolare - DPNA ( 1 P + N ) - bipolare - tripolare - tetrapolare cu intervalul de curent nominal cuprins intre 6 si 125 de A. > intrerupatoare diferentiale bipolare sau tetrapolare cu curent diferential de 10mA ; 30mA sau 300 mA. > tablouri electrice cu montaj ST ; PT ; PT - IP 65 si accesoriile necesare ; > contactoare bipolare sau trifazate cu montaj pe sina 35mm sau pe panou > relee termice ,relee de temporizare sau multifunctionale ,relee de protectie la supra si subtensiune , relee pentru supraveghere tensiune si succesiune faze. > programatoare orare > contoare si aparate de masura > intrerupatoare crepusculare >sonerii , lampi de semnalizare , etc.

Intrerupatoare electrice Vimar Plana -ornament din lemn

Ansamblu modular- Vimar Plana, alcatuit din 3 intrerupatoare de un modul cu ornament din lemn Intrerupatoarele pot fi de 10A sau de 16A in constructie normala sau speciala: - deviator (cap scara) - inversor (cap cruce) - cu revenire (pushbuton) - cu snur (cu revenire) - cu cheie - cu dublu sens, pentru actionare rulouri, jaluzele, usi sau porti garaj, etc. Se poate monta intr-o doza (Vimar; Bticino; Gewiss), ST sau CG de 3 module. Aparatele modulare pot fi construite in configuratii de la 1 la 7 module. Aparatele care compun astfel de module pot fi si prize de alimentare (de un modul pentru aparate electronice sau schuko pentru aparate electocasnice) prize de smnal(TV; telefon sau date) variatoare de tensiune, detectoare, sau aparate de automatizare, cu dimensiuni de la 1 la 4 module. Vimar mai produce doua game de produse modulare IDEA si EIKON si un sistem complet de tip "casa inteligenta".

[Pagina 1 din 2]  2 
Rezultate in: